Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUŃKA9898

ESTADIOL-mam wyniki poniżej normy i duże problemy

Polecane posty

Gość NIUŃKA9898

Dwa lata po urodzeniu dziecka zaczęłam mieć problemy z cerą w postaci ropnych,bolących,podsórnych krost[za delikatnie powiedziane to są WRZODY]Lekarze mnie zbywali antybiotykami,które zaleczyły ale tylko na czas brania,potem wywalało jeszcze mocniej.W końcu trafiłam do jednej pani doktor,która dała mi skierowanie na badanie hormonów.Wizytę mam za tydzień,a wyniki już dzisiaj estradiol 15,4pg/ml[to sporo poniżej normy].Tak sobie sama myślę ze może ten hormonek jest przyczyną.Na to wszystko strasznie przetłuszczają mi się włosy. Jesteście w temacie?Napiszcie proszę!!!!!Może w końcu znalazłam powód mojego problemu!

Gość NIUŃKA9898
SORY pomyłka ESTRADIOL!!!!

Gość NIUŃKA9898
PROLAKTYNA 8,14 ok,testosteron też w normie.Trochę to dziwne nie miałam żadnego problemu z zjściem w ciązęMoże właśnie po ciąży gospodarka hormonalna zaczęła nawalać[ale dopiero po 2 latach?]

nie znam niestety przyczyny ale moze przeziebilas sobie krew?wyszukaj topik "czyraki lub tak zwane wrzody"

Gość niewpełnikobieta
a ja mam e2 = 7 pg, w menopauzie jest od 10 !!!!! mam dopiero 21 lat :( nie wiem co moze byc przyczyna, chyba MUSZE isc do gina. prosze odezwij sie. moze dowiedzialas sie czegos nowego? wyleczyli Cie?

Gość niewpełnikobieta
e2 to estradiol, badanie robilam dwa razy, na poczatku cyklu tzn okolo 3 dnia, mniejsza o to - norma dla tej pierwszej fazy (o ile dobrze pamietam-folikularnej) i tak jest od 24,5 czy to sie da wyleczyc?