Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Mam 154 i zastanawiam się co faceci myślą o takich kruszynkach :-)

Gość bea78
Ja mam 153 cm i duże wzięcie , oni lubią takie filigranowe

Gość tu nie chodzi o wzrost
tylko pojemność mózgu :-) Im mniejsza tym gorsza. Chociaż być może takie ćwierćmózgi są u niektórych w cenie. Wszystko im można wmówić i jest cool :-)

Gość zakręcony banan
Pewnie że się podobają. Takie malutkie słodkie maskotki do przytulania :)

Gość jklk
kobiety jak nawet maja 154 cm to i tak szukaja gosci na 185 :D

Gość faceci nie nawidzą małych
kobiet, nie łudźcie się. Jesteście małe, krótkonogie, niskoskanalizowane, macie niskie zawieszenie. Takie kurduple niewyrośnięte. Może się wami zainteresować tylko jakiś obleśny brzydal, nigdy prawdziwy przystojniak, bo tacy wybierają tylko wysokie szczupłe długonogie modelki

Gość małe są niereprezentatywne

Gość Melonik---
hyhyhy,ten ostatni wpis dobry!!!:D

Gość Goldenni
Małe kobiety wyglądają śmiesznie, komicznie i niesmacznie zarazem. Wyglądają jak karły, jak dzieci. Są niekobiece i NIGDY mała niska babka nie będzie laska.

Gość hahahahahhahaha
Doi-faceci nie nawidza małych-Ale sie usmiałam z tego błazna wyżej.Ja jestem raczej niska(160cm) i zawsze miałam powodzenie u facetów i to przystojnych( a nawet najładniejszych). A po drugie każdy facet powie, że woli niską, niedawno był o tym topik.Po drugie niska nie oznacza krótkonoga, bo wzrost, nie tylko z nóg się składa( ja mam długie nogi).

Gość Kryska....
No coz ja mam 1, 59 m i nie jedna dziewczyna zazdrosci mi figury i urody, wierzcie mi...

Gość capsy
kurduplom tyłek kończy się tam gdzie wysokim kolano hahaha!! nigdy na małe nie zwracam uwagi, dla mnie nie sa warte zachodu. wszystkie male to dla mnie takie wiesniaczki z prowincji lub małych miasteczek-taki plebs:)

Gość hahahahahhahaha
Niskie, drobne i szczupłe kobiety są milion razy ładniejsze i pociągające, a do tego faceci uwielbiają się takimi "opiekować"

Gość hmjmvxnb
wysokie żyrafy zazwyczaj są nieproporcjonalne.

Gość przepraszam bardzo
nie jestem osoba wysoka, nie mam 175, a moj maz jest bardzo przystojnym wysokim mezczyzna. Nigdy nie mialam problemu z brakiem zainteresowania ze strony mezczyzn, mam w sobie sex appeal i tyle ;) a wzrost ma sie do tego nijak :D prowokacje, stereotypy, coz, taka rzeczywistosc kafeteryjna ;)

Gość Do Kryśki
nie rozśmieszaj mnie!!! możesz tak sobie mysleć, by móc jakos żyć. ale prawda jest taka że ty nie masz żadnej figury-krótki nóżki, tylek nisko, taka "kaczka" i dobrze o tym wiesz. Zawsze będziesz gorsza i nigdy nie będziesz atrakcyjna bo jesteś mała, niska.a buzie ładne ma wiele dziewczyn wiec niczym sie nie wyrozniasz karzełku

Gość kotlet z rany
Male kobiety o duzych biodrach i niskim zawieszeniu sa dobrymi matkami, a wysokie i chude sa matkami niedobrymi:)

Gość nikt nic nie wie
a ja lubie niskie, sam jestem szczuply i niezbyt umiesniony ( 180 cm i 75 kg ) , wole miec taka która moge podniesc, a poza tym bez zadnego problemu moze na mnie jezdzic ;-)

jestem niską dziewczyną i uważam że takie dziewczyny podobają sie chłopakom:) sama mam 161 cm wzrostu a mój chłopak ma 194. Większość moich kumpli jest wysokich a ich dziewczyny są niziutke...

Gość taki jeden facet__
"Któraś powyżej napisała..... A po drugie każdy facet powie, że woli niską..." no to powiem tylko tyle: NIE KAŻDY.

Gość sosikiem polewany
kicaj kicaj malutka!:)

Włożę kij w to mrowisko: Laski, wy jak zwykle swoje - jestem niska, ale za to ładniejsza. Nie o to chodzi. :-D Tu jest mowa TYLKO i WYŁĄCZNIE o wzroście! Oto hipotetyczna sytuacja: kobiety są tak samo ładne, zgrabne, powabne, proporcjonalne. Jedyne, co je różni, to wzrost - jedna ma ok 150 cm, a druga ok 168 cm. Teraz się panowie wypowiadajcie, a Wy, panny, nie wydzierać się tu, bo nie do Was jest to pytanie. :-D

Gość Ania1986
A ja mam 178, i jestem proporcjonalna i nie sądzę, żebym była żyrafą ;) i też nie skarżę, się na powodzenie :) myślę, że nie ma żadnej reguły

Gość na pewno nie jest przystojny
jedynie w twoim wyobrażeniu może. No ale coż każda potwora znajdzie swego amatora. Mieć taką kobiete wielkości niemalże dojrzewającej ddziewczynki to koszmar! Każda wyższa od was przebije was, figurą, proporcjami, długością nóg a wy kurduple możecie tylko pozazdrościć wysokim laskom!!!Nic tego nie zmieni że jesteście śmieszne!!

uwielbiam niskie kobietki. sa cudowne, znam taka jedna i jest najpiekniesza mala kobietka na swiecie! brusli karate mistrz

Gość facetom podobają się niskie
kobietki;)Czują sie przy takich kobietach bardzo męscy:-)Wysoki wzrost to atut TYLKO u faceta(chociaz niscy faceci tez mogą byc sexy)Kobieta nie musi bycć wysoka!

Gość Prawda jest taka że
niska o ładnej buzi ZAWSZE przegra z wysoka o ładnej buzi. Bo wzrost to atut. Na wybiegach chodzą wysokie a nie kurduple. wysokie mają prezencje są kobiecę mają figurę i są po prostu atrakcyjne. Wzrost to tak jak włosy-leszpe dłuższe niż krótsze, gęstsze lepsze niż rzadota itp.

Gość facetą to nie wiem czy
sie podobaja ale facetom chyba tak

Gość no właśnie ci co wolą małe
to zawsze są jacyć ohydni-nie umięsnieni, jakieś cieniasy, bez mięsni, pasztety o brzydkich gębach. Żadna laska wysoka nie chciałaby brzydala bo za dobrze zna swoja wartosć a kurdupel chwyci się każdego chłopa