Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Gość przepraszam bardzo
na pewno nie jest przystojny - ;) coz, przekaze mezowi, Twoja opinie z forum, zapewne sie przejmie ;) :classic_cool: rozumiem, ze to byla odpowiedz na moj post :D a tak swoja droga, to nie kazda potwora znajduje amatorow, uwierz :D i spokojnie juz :)

Gość hahahahahahhahhaa
Wysocy wola niskie a niscy tym bardziej bo za wysokiej panny sobie nie wezmą.Po drugie ja i moje niskie koleżanki zawsze miałysmy większe powodzenie niż te wysokie koleżanki. A po trzecie często o wzroscie zaważa odcinek od pasa w górę a nie nogi! Mój kolega jest ode mnie wyższy o 15 cm a ma krótsze nogi niz ja.I jak ktoś się tu śmiał z figury, nie widziałes to nie mów, bo każda koleżanka zachwycała się moją figurą a faceci po prostu zawsze na mnie lecieli.

Gość Tylko męskie kurduple
wolą małe kobiece kurduple bo chcą się dowartosćiować- wiedzą że wysoka nie bedzie chciała takiego wypierdka, wiec biora niskie. Bo co im w końcu pozostaje????Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubie co sie ma:)

Gość mhvm
Ja chodziłam często z wysokimi przystojnymi facetami a o tych laskach na wybiegach nie piszcie bo to wieszaki są, chude, suche badyle i anorektyczki. ja jestem szczupła ale tamte to skóra i kości.Zresztą zazwyczaj wysokie też są grube, więc nie piszcie tu o wadze.

Gość lihklk
No tak kolejny topik gdzie dwa przeciwne typy urody bedą się obrzucać błotem

Gość Do hahahaha
taaaaaak pewnie, a świstak na to.....tłumacz to tak sobie, jesli to ci pomoże, jesteś zwykłym szarym pospolitym kurduplem-jakich mase-niczym sie nie wyróżniasz, jesteś jak karzeł, wyglądasz śmiesznie, niekobieco.Jesteś odstreczająca. nigdy nie dorównasz wysokiej lasce. Możesz sobie tylko pomarzyć. A to że ktoś na ciebie poleciał, to dlatego bo wiedział że jesteś do wzięcia, czyli że on jest ciebie wart-czyli że nic specjalnego z ciebie. Do wysokich lasek nie każdy ma śmiałość podejść bo boi się żę ona odrzuci faceta. A do kurdupla zawsze się podejdzie bo to zwykła szara dziewuszka wiec nie trzeba sie krepować.

Gość Ideal zawsze pozostanie ideałe
czyli wysoki szczupłe proporcjonalne...mniam mniam....na myśl o wypierkach niedobrze mi sie robi...a jak już wypierdek jest gruby to woógle ohydny serdel brrrrrrrrrr

Gość przystojymi pewnie
w twoim mniemaniu niewyroślaku. Idz do apteki po hormon wzrostu. Tylko ciekawe dlaczego ci wszyscy podziekowali, pewnie porzucili cie dla prawdziwej kobiety, z która nie wstyd sie pokazac.

Gość hahahahhahahahhaha
Śmieszni jesteście. Ja się tu pocieszać nie muszę, I jak możesz twierdzić, że jestem łatwa? każdy facet musiał sie o mnie długo starać.A po drugie ja pisałam, że wielu na mnie leciało a nie, że z wieloma byłam. Ale głupi ludzie zawsze tacy pozostana. Widać tu wasze prostactwo i oczywiście gusta temu odpowiadające.

Gość hahahahhahahahhaha
A wiele facetów chciało ze mną być też ze względu na mój wygląd, bo często mnie nie znali. Zawsze się mną chwalili.Zresztą wiele seksownych aktorek jest niziutkich i nawet o tym nie wiecie prostaki. Żegnam!

Gość hahahahhahahahhaha
codziennie wieczorem proszę mamę żeby wałkowała mnie wałkiem do costa przez pól godziny i mam nadzieję, że dzięki temu przybędzie mi chociaż te parę centymetrów:O

Gość hahahahhahahahhaha
HAHAHAHAHHA, TYLKO TYLE NAPISZĘ PODSZYWACZU.Nigdy nie chciałam być wyższa i każdy facet zachwycał się jaka fajna ze mnie laska, nawet często zajęci faceci przez taką długą żyrafę jak ty.

Gość ngbn
Właśnie, żyrafy są beznadziejne, blee:P Długie ręce, nogi, strachy na wróble.

Gość facetttttttttttttttttttttttttt
KAZDY FACET????!!!!!!! Naprawdę każdy?! Ja np. nie, wiec prosze nie wmawiaj tutaj głupot!!!!!!!!!!1

Gość sssssssssssssssssssssxy
Ja jestem wysokim facetem i zazwyczaj podobają mi się niższe dziewczyny. Są drobniutkie i urocze.:D

Gość bnfvobfxnvb
I jak możecie kogos oceniać jak go nie widzieliście??? To do tych co się nabijają a nie wiedza o kim piszą.

Gość interact
hahahahhahahahhaha masz rację:) mój skarb ma 160 cm wzrostu, jest drobniutka i śliczna, i zawsze sie nią chwalę przed znajomymi a oni nie moga się nadziwić gdzie poznałem takie cudo. moi kumple mają dziewczyny 5-10 cm wyższe od nich i to dopiero są kaszaloty, im starsze tym więcej ciała nabierają, jak idą razem to wyglądają jak ochroniarze własnych facetów. jestem wysoki (192) więc większość moich dziewczyn była wysoka ale żadna nie robiła takiego wrazenia na facetach jak moja obecne kochanie.

Gość hahahahahhahaha
interact- :)

Gość interact
namiętnie spożywam bobki małej kozy:O

Gość laleczka czaki
jak juz pare osob stwierdziło ta rozmowa jest bez sensu, bo gusta sa rozne. A do interacta mam jedno pytanie- zalezy ci tylko na tym zeby koledzy zazdroscili ci laski?? gratulacje dla niektórych bezmozgich facetów

Gość interact
nie zalezy mi na tym żeby kumple zazdrościli mi jej, tylko chciałem zwrócić uwagę na fakt, że na taką kobietę jak ona nie można być obojętnym, kobieta nie musi mieć 180 wzrostu żeby zwrócić uwagę faceta (w pozytywnym znaczeniu). a jeśli chodzi o proporcje ciała to i zarówno wśrod niskich i wysokich kobiet są ładne, prpoporcjonalne i są również koślawe kaszaloty. dla mnie dziewczyna powyżej 175 mająca nawet włąściwą masę ciała jest babochłopem:)

Gość zzzzzz
slyszalam ze wzrost jest odwrotnie proporcjonalnydo rozumu

Gość pętelka przy guziku
dajcie spokój...czy ten wzrost jest taki ważny? Jeśli macie wątpliwości odpowiem wam krótko - NIE! Jeśli spotykacie faceta dla którego liczy się długość Twojej sylwetki zastanów się jedna z drugą czy przypadkiem facet nie ma kompleksu długości w...spodniach. A odbijając od stereotypów. Liczy się osobowość i proporcjonalność ciała. Niska kobieta jak ma tyle tłuszczyku co wysoka to już wygląda grubo i w tym niższe mają gorzej:)ale liczy się przede wszytskim osobowość a z wyglądu...żeby wszytsko pasowało i harmonizowało.Promienna ładna buzia,duże oczy i piękne zadbane włosy w polączeniu ze złocistą karnacją i dużymi ustami z których nie schodzi uśmiech uczynią bóstwo z każdej dziewczyny.Uwierzcie mi i dabjcie o siebie.Miejscie swój styl, bądźcie otwarte, serdeczne i ciepłe wobec ludzi. Zachowujcie się tak by wasza atrakcyjność promieniowała ze środka.Taka dziewczyna ma powodzenie.

Gość interact
Myrevin--> no jakby się tak pożądnie nad tym zastanowić to mam coś w sobie z kobiety:) I z kazdym dniem to coś jest coraz większe:O

Gość do zzzzzz
{slyszalam ze wzrost jest odwrotnie proporcjonalnydo rozumu} idź do laryngologa:O