Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Gość obżydliwełysepałyzapijaczone
w Polsce przystojny facet? 1 na 20 .

Gość interact
nie, cycki mi rosną:O

Gość Do interract
jak ja nienawidzę takich wielkich facetów, 190zł fuuuuj ohyda, zawsze z obrzydzeniem patrzę na takich przerośnietych kaszalotów jak ty. Dla mnie jesteś taki Quasimono, pewnie jeszcze do tego jesteś chudy i garbaty.brrrrrrA nawet jak nie to już twój wzrost cie skreśla, mutancie!!!!Juz sobie wyobrażam jak wyglądasz. Teraz nie dziwie sie dlaczego wybrałeś za dziewczyne taką karlicę. Razem wyglądacie komicznie:wielkolud i karlica:) Wysokie kobiety są THE BEST ale ty na nie nie zasługujesz wiec musisz pożywić się takim ochłapem ,jakim jest krótkoskanaliowana niewyrośnieta panienka, która tyłkiem podłogę ci czysi. No ale czy taką paszteciarę chciałby prawdziwy przystojniak?Pewnie że nie!!!

Gość Poprawka-w polsce przystojny
facet? 0 na 20

Gość bfbvb
Do interact wyżej- żałosna jesteś a do tego pewnie żyrafa z kompleksami, bo jad aż się z ciebie wylewa wieśniaro.

Gość obżydliwełysepałyzapijaczone
:)) dobre

Gość bfbvb
A do tego nie 190zł tylko cm, nie znasz polskiego?

Gość nie ma nic ohydniejszego niż
mała panna. Są takie paskudne-krótke nożki, brzydkie dłonie, pulchne palce, niskie zawieszenie.takie niedorobki. Nawet obcasy im nie pomogą bo jak je założą to każdy widzi że są wyższe bo buty takie założyły. Takie dzieciaki niekobiece.

Gość vbnbngvnb
tak, a najbardziej ohydna jestes ty

przyjedzcie do Holandii, najwyższa średnia wzrostu na świecie. A jakie buraki... Czuje się jak na jesiennym skupie pastewnych, a toż to zima!

Gość kurduple
tylko się gdzieś pod nogami pałętają jak myszy

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzxyz
Śmieszne tyczki się tu unoszą bo mają kupę kompleksów, babochłopy!

Gość shot wu tang
nigdy nie patrzylem na laski ponizej 170cm, teraz moja narzeczona ma 179cm. ma tak boskie ciało, ze czesto nie moge sie skupic na pracy albo nauce jak widze ja krazaca po domu. a dziewczyny nawet sliczne i szczuple ale 160cm w szpilce sa dla mnie aseksualne.

Gość vbb
A ty ile masz 2m??? Buahahahahha

Gość hgymnjgvmjnhc
Boże, ile ludzi tyle gustów i guścików a wy tu dalej będziecie się obrzucać błotem a i tak z tego nic nie wywnioskujecie.Szkoda mi was pustaki.

Gość shot wu tang
ja? 10cm wiecej niz ona. "Buahahahahha"

Gość zcxz
Tak ludzie puści i zakompleksieni nie mają co robić i się wiecznie wykłócają.

Gość martikaa
A czy wiecie jak niziutkie są Britney Speras, Christina Aquilera, Shakira, Anastazia ?nie wspominając juz o Kylie :) Co nie podobaja wam się ? :)

Gość ngcncn
tak samo Anderson i wiele wiele innych lasek.

Gość A ja powiem tak
Tak naprawdę to niskie osoby dobrze wiedzą że są niskie /i faceci i babki/ i cierpią z tego powodu. To jest oczywiste. Gadanie że lubię być niska, czy lubię niskie kobiety rozbawia mnie do łeż-bo wiadomo że niskie babki lubią tylko niscy faceci, z kompleksem wzrostu. I żeby swój kompleks "zabić" lub zmniejszyć biorą niższą od siebie kobietę, po ty by będąc zupełnie niemęskim przy swoim wzrośćie jakoś swoją sytuację polepszym mając u boku nieproporcjonalnie niewyrosłą dziewczynę. Małe dziewczyny też kupują obcasy bo chcą być wyższe. A gadanie że wysokie są jakieś tam, jest śmieszne. Wiecie że jesteście gorsze, feralne, maci jakiś defekt i krzyczycie, plujecie na wszystkie strony bo tak was boli to i chcecie to jakoś zakrzyczeć. JESTEŚCIE JAK PSY-LATLERKI, CZYLI TE NAJBRZYDSZE I NAJMNIEJSZE SZCZEKAJA NAJBARDZIEJ!!Jesteście zakompleksione, ale coż macie przecież powód i współczuję wam. Zbiegiem czasu , z pokolenia na pokolenie ludzie są wyżsi świadczy to o ewolucji, postępie. Mali ludzi w tych czasach wyglądaja ułomnie, niewiarygodnie, niereprezentacyjnie. TAKA JEST PRAWDA i dobrze o tym wiecie. To tak jakby łysy mówił że lepiej byc łysy niż mieć gęste włosy, bo szybciej sobie głowę opali..załosne..

Gość jeju ja rozumiem
HAHA, ALE DEBILE PRZEZYWAJĄ SIĘ KIEDY SIĘ NAWET NIE WIDZIELI, HAHAHA, ŻAŁOSNE.....

Gość 164
To dobry wzrost , zawsze miałam i mam duże powodzenie , faceci lubią takie maskotki i kruszynki , a piszą tu wysokie dziewczyny , wyrażają swoje opinie o niskich dziewczynach i dzwne dla mnie mają jakieś kompleksy , ja osobiście jestem bardzo zadowolona z mojego 164 , wyglądm jak laska :p:D

Gość ssssssssssdcsxvxdv
Ty jesteś własnie śmieszna i żałosna a te kompleksy tak się z ciebie wylewają że już nie możesz wytrzymać pusta lalo.Nigdy nie miałam komleksu wzrostu bo zawsze będę lepsza od ciebie a na pewno madrzejsza duzy wieszaku i baochłopie.I tak naprawdę to kto tu krzyczy!!Bo mi się wydaje, że właśnie ty żyrafko.

Gość no i co z tego że one sa niski
jest od cholery na świecie małych kurdupli. Ale chyba temat topicu przygłupie nie był:Czy są na świecie jeszcze kurduple? Jak komuś się podobają takie co w tłumie giną i ledo jedynie mogą cudzy pępek zobaczyć to współczuje gustu. Zresztą ten kto to napisał to albo zakompleksiona kurdupelka,albo kurdupel. Mase brzydkich i grubych ludzi też jest na świecie wiec nie napisz zaraz:ale przecież dzwonnik z notre damme też był brzydki.....wrrrr:(

Gość do 164 hahahaha
idiotki kurduple, o krótkich nożkach niskoskanalizowane potworki wycierajce dupskiem ulicę nigdy nie są laskami. Nie pogrążaj się. Przy atrakcyjnej kobiecie zostałabyś wgnieciona w ściane robalu kub sobie w aptece hormon wzrostu niedorobku

Gość bvmbhv m
Wiele mądrych uczonych było niskich a o madrości to się tu lepiej nie rozpisujcie bo wszystkie jesteście siebie warte!

Gość nvcnbgc
Jeżeli dla kogos 164cm to niedorobek, to wspułczuję figury jakiejś żyrafie, a do tego jakiej głośniej! Pewnie jest tak zakomleksiona, że zaraz wybuchnie już cała. Wszystkich tylko błotem potrafisz obrzucac???Jakaś niedorozwinięta jesteś albo masz 10 latek ułomku? Ludzie co za kanalie tu wypisują bzdury.

Gość jeju ja rozumiem
coo??? Przepraszam, ale ja mam 165 cm wzrostu i wcale nie wygląda to źle, więc nie wiem czemu tak generalizujecie.... Kiedy kobieta jest przy tych 165 szczupła to bardzo fajnie to wygląda!! Nic nie mam do wysokich dziewczyn, ale moim zdaniem te niższe są po prostu fajniejsze :)

Gość jak bedzie temat
jesteście śmieszni. Tak was boli to że nie wyrośliście że obrażacie wysokie dziewczyny które jeszcze bardziej ciesza się ze swego atutu i patrza na was z góry-dosłownie i w przenośni hahahah