Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Gość mój głos
twoj tylek jest na poziomie1/2 nog prawdziwej kobiety???? jak niska kobieta ma nogi długości 80 cm to wysoka ma 160??? o ile sobie dobrze przypominam kobieta ktora ma najdłuższe nogi ich długość wynosi ok 120 cm. inaczej człowiek wygląda w tv na wybiegu czy na zdjęciach - to jest zniekształcony obraz.

Gość taxcochica
Kochani nie wiecie co piszecie :) Moja kolezanka ma tylko 162 cm, jest piekną blondwłosą sexbomba , miała sesje w playboyu i nie tylko. Szczęka by wam opadła :) Tu nie chodzi o wzrost...

Gość DUZE MAJA OBLESNE STOPY
jak kajaki!!!! ohydne 40-41 :O:O ja uwielbiam male zgrabne stopki o malutkich paluszkach mmmmmmmm a takie maja tylko male kobietki, no ale to taki moj fetysz

Gość do długich...
...i głupich jak można tak poniżać??? to świadczy ,że owszem tylko wzrost , ale mózgu OOOOOOOO!!! to Ja NISKA

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ja jestem wysoka i mam śliczne malutkie stópki:-)

hmmmmmmmmm----->>> naprawde:) jeszcze takiej nie spotkalem... wysoka i malutkie stopki, ale jezeli takie masz to tylko pozazdroscic:) dla mnie sliczne male stopki to sa 36 do 37.5 ewentualnie male 38.... wyzej juz sa stopy z okropnymi duzymi nieksztaltnymi paluchami, a najgorzej jak 2 palec jest wiekszy od 1 bleeeeeee

Gość hmmmmmmmmmmmmm
do -> DUZE MAJA OBLESNE STOPY to zalezy jakie ty masz stopy bo jeśli np 40 to nie dziwie się że lubisz takie małe, ja mam 38/39 a mój chłopak 46 więc dla niego moje stópki są malutkie ( mam 170 cm)

wszystko zależy od tego jekie przyjmujemy normy mówiąc niska albo wysoka kobieta. Dla jednego 170 cm to już wysoka a dla drugiego musi mieć powyżej 180 cm. Zauwazyłam, że wysocy mężczyźni wolą malutkie kobiety, aniscy wysokie, często wyższe od nich samych.

hmmmmmmmmmm----->>>>> ja mam nr buta 44 czasem 45.. raczej jest duza. jestem sredniego wzrostu jak na faceta (180) chcialbym miec jeszcze z 5 cm. tu chodzi ze zawsze tak mialem... taki fetysz jezeli chodzi o kobiece male stopki... kocham je,barzo mnie podniecaja, tak jak np niektorzy kochaja dlugie nogi tak ja kocham male stopki a dorzuce jeszcze pare groszy do dyskusji... dla mnie najwazniejsza jest twarz i ogolnie wyglad calej sylwetki.. (no i stopki:P) zeby byl harmonijny, nie znieksztalcony tzn czasem male kobiety wyg ladaja smiesznie z biustem D i dosc dlugimi nogami jak na swoj wzrost, to tak samo wysokie dziewczyny wygladaja beznadzjnie z nadwaga, dlugimi nogami, ale np krotkim tulowiem albo na oswrot i miseczka A. nozki jak patyczki tez nie wygladaja ladnie...tak samo jak masywne uda. najwazniejsza jest zgrabny, wysportowany wyglad

bardzo małe stopy też nie są najpiękniejsze. Uważam, że tu nie chodzi tylko ich kształt

Gość vbgc n
Żyrafy biedulki tutaj się dowartościowują i pocieszają. Wymysliły, że na niskie faceci lecą bo się boją startować do wysokich, hahaha.Tak, tak pocieszajcie się tak w te samotne noce...

Gość CDXSBVG
WIEŻE BYŁY MAGLOWANE W MŁODOŚCI I DLATEGO WYSZŁY Z NICH TAKIE QWAZIMODA.A TE ICH DUŻE KOPYTA, BLEEE NR BUTA 40, BLEEEEEE

Gość pbvbc
Jestem facetem (wysokim) i mogę w 100% powiedzieć, że facetów o wiele częściej kręcą niskie laski. Są szczuplutkie, dgrabniutkie, kochaniutkie. Z duzymi to nawet seks jest jakiś dziwny.

Gość jjajajajajjajajajajja
A ja jestem średniego wzrostu(160cm) i nigdy, przenigdy nie chciałabym być wyższa.Zawsze będę miała powodzenie u niskich i u wysokich. Wysokie dziewczyny (takie od 170cm wzwyż) po prostu mi się nie podobają i tyle.

Gość Rafał Ja
a mnie się podobają raczej wyższe niż te niższe. Nie mówię tu oczywiście o ekstermum powyżej 180, ale bez porównania wolę dziewczynę która ma 175cm od takeij co ma 160cm.

Ja mam 160 cm wzrostu z zawsze miałam duże powodzenie zarówno u facetów niskich, jak i wysokich. Bo tak naprawdę to chodzi o seksapi, który nie zależy w ogóle od wzrostu kobiety.

Gość kawwka
ja uważam, że wzrost to nie wszystko. Sama jestem wysoką 176 cm i szczupłą dziewczyną, moim atutem są długie szczupłe nogi. Ale dzisiaj np. na przystanku zobaczyłam niską dziewczynę, szczupłą o króciutkich nóżkach ale za to miała przepiękną twarz i to było jej wielkim atutem. Każdy ma w sobie jakiś wabik długie nogi, biust, ładne włosy czy twarz i to się liczy. pozdrawiam

Gość hgnhbg
Dziewczyna zakładająca topik grzecznie zadała pytanie a zakompleksione zyrafki zaczęły pluć jadem.

kylie minogue, madonna, vanessa paradis (znalalzloby sie wiecej) sa malutkie ;) a zna je caly swiat hehe co wy gadacie, troche obiektywizmu ludziom podobaja sie bardzo rozne rzeczy, jedni wola male, drudzy duze, jeszcze inni srednie ;)

Gość ta niższa
O powodzeniu nie świadczy wzrost, ale osobowośc i urok . Są mężczyźni, którym podobają się niższe kobiety , ale też i tacy, którzy wolą wyższe. Każdą kobietę ceni sie za coś innego. Mam koleżanki jeszcze niższe od siebie , mają po ok. 155 cm wzrostu a i tak mają powodzenie.

Gość jhjmh
Zgadzam się, więc nic tu wyzwiska nie pomogą.

Każdemu podoba się coś innego. Ja na przykład mam 158 cm a mój chłopak 180cm. Moja siostra 170 a jej chłopak jest 2-3 cm niższy od niej

Gość ktosik...
Wysokie jak brzoza a głupie jak koza!!! Małe jest piękne:P

Gość ola25
ja mam 154cm:)i nie mam zadnych kompleksow

Gość ...Natalia22...
...a ja mam 175cm jestem szczupła-powodzenie mam...i wcale sie tym nie wywyższam...uważam,że kazdy z nas jest piekny na swój sposób....buziaki dla wszystkich....

Gość MalaMalutkaMaaalutka
Takiej esencji chamstwa i próby dowartościowania się obelgami dawno nie widziałam Pochwale się rekordem różnicy wzrostu jaki ustanowiliśmy z moim chłopakiem, ja-155cm, on 193cm :-D Kręcimy facetów... niech wam będzie że może nie jesteśmy aż tak tak wizualnie ponętne jak dziewczyny z fashion.tv, ale zapominacie że oni nie szukają za partnerke modelki tylko podświadomie przyszłej żony i matki Poza tym wielu facetów ma coś w rodzaju instynktu opiekuńczości, uwielbiają grać czułych tatusiów (ja też tego potrzebuje :-P) a jak sądzicie jaka dziewczyna jest do tego lepsza? Wysoki wamp, czy może kurdupelek ale pełen uroku, słodyczy i niewinności???? :-D I piszcie co chcecie, nie oddałabym swoich cm za nic w świecie :-D :-D :-D

Gość upppp
upppp

do malamalutka: to jeszcze nie rekord;) ja byłam z chłopakiem 192, a sama mam 152;)

Gość OOOOOOOOOOOOOOOoooooooooo
Mam 158, facet 191 :) Zauważylam,że im wyższy facet tym bardziej się podobalam :) na powodzenie też nigdy nie narzekalam, wręcz przeciwnie. Nie fajnie mieć dziewczyne 175cm + szpilka 10cm. Może to ladne na wybiegu, dobrze ciuch prezentuje się na takim wieszaku ale nie w życiu...