Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Gość Ło matko....
siedzi to takie małe niewyrosniete i pisze te smiesznosci przed kompem by inny mieli ubaw. jeszcze napisz niekobieca istot:że brzydcy są ładniejsi od ładnych, że lepiej byc okularnicą niż nie nosić okularów i lepiej mieć krótkie rzadkie włosy, niż bujne kręcone blond....................

Gość ale dyskusja
"....a wysoka i szczupła to modelka sexi i nie do przebicia" A od kiedy modelki sa sexi :O bleee... Koniec postu-podsumowanie........nastepna zakompleksiona wieza :O 🖐️ piszecie tak jakby tylko male na wysokie pisaly,a ja widze ze wlasnie wysokie to by tymi swoimi grabiami oczy wydrapaly!! Widac zatem kto ma wieksze kompleksy :P

co za chamski topik... masakra...co za różnica jaki wzrost. ja mierze 162cm- i mam to gdzies ze nie więcej. zawsze umawiali sie ze mną wysocy faceci i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. Nie wydaje tez mnie sie- zebym z głupimi 5cm więcej mogła być bardziej szczęśliwa! poza tym o gustach się nie dyskutuje- bo tylu ilu ludzi tyle gustów ... a panny i osoby które w tak prostacki sposób opisują nizsze od siebie- są żałosne- i nic im ten wzrost nie da- do gdy otworzą swoje wredne mordy to każdy zwieje -jak nie od razu to po pewnym czasie.

Gość do hihihihi
przeciez mialo cie tu juz dawno nie byc. nawet ambicji nie masz. tak strasznie cie boli to ze ktos cie obraza i to celuje w sam srodek ze z ciekawosci wchodzic na kafe i sprawdzasz.wiec dodam pare rzeczy: jestes asexualna niekobieca niesmaznie i szpetnie wygladasz, by nie powiedziec komicznie twoj tylek jest na poziomie1/2 nog prawdziwej kobiety zawsze bedziesz musiała zadzirac ten niedorozwiniety lepek do bory by pozpatrzec z zazdroscia na piekno slicznej atrakcyjne szczuplej lachy nawet jak zapomnisz ze nie wyroslas, to po zdjeciu obcasów przypomnisz sobie o tym koszmarze koszmarku jeden Mimo to wiecej wiary w siebie, napewno są jeszcze gorsze i brzydsze od ciebie hihihihi

Gość cicici
a ja jestem niska mam 164 i wiem ze nie jestem sexowna, ze nie dorównam pannom z wybiegu czy telewizji ale nie obchodzi mnie to. ale na pewno dziwi mnie to co pisza tu rownie niskie kobiety / dziewczyny//jak ja. Trzeba pogodzić sie ze nie jestesmy idealne albo takie jakiebyśmy chciały i nie obrzucajmy tych co mają wiecej szczescia bo to smieszne. Zwlaszcza ze one i tak wiedza swoje. W koncu to je podziwiamy na wybiegu a nie one nas. Pozdrawiam i 🌼 dla małych bidulek.

Gość do hi hi hi hihihihihhihi
chciałabyć mieć taką figurę jak modelki ty karlico :P Gdzie ty widziałaś zgarbioną modelkę buahahah, chyba tylko w swoich marzeniach

Ale o co chodzi? Jakie kompleksy? Ja wcale nie chcialbym miec 175 czy wiecej! Nie rozumiem, jak mozna miec taki problrm? SMIESZNE!?

Gość A ja nie będe oczerniał
jak to tu napisane:małych, kurdupli, liliputów czy jak im tam. Nie w tym rzecz.Po prostu powiem,że lubię tylko wysokie kobiety, tylko z takimi się umawiam, są w moim guście. Wiekszość moich kumpli też woli wysokie i umawia się z takimi, a ci co już mają swoje panny, przy piwku nie koniecznie jest to szczyt ich marzeń mowiąc delikatnie. Dodam od razu, by uprzedzić że jestem atrakcyjnym mężczyznom i mam duże powodzenie.Pozdr.

sorry miało być mężczyzną-to błąd-literówka;)

Gość biegacz forowy
a ja lubie niziutkie laski bo jak mi robia loda to nie musza klekac, bo jak ja widze klecząca to mi sie wydaje ze modli sie do mojego ptaka taki on piekny!!!

Gość Niech się chłopy martwia
że są tacy nieatrakcyjni i niewyrośnieci w polsce, bo jakbyście pojechali do szwecji np. to tam wysoka laska jest niższa od szweda. Po prostu u nas sa cholernie niskie marne faceciki o paskudnych mordach, a dziewczyny są jeszcze bardziej mizerne. W krajach bardziej rozwiniętych na wyższym poziomie są wyżsi ludzie. A mali to oznaka-jakby zacofania-tak jak wieśniacy.To są po prostu ludzie z 0% atrakcyjności. To tak jak nasz prezydent, aż wstyd na niego patrzeć. Wzrost to jedna z najbardziej ważnych rzeczy, a jego brak szybko rzuca sie w oczy!

oj cicci żałosna jestes strasznie, masz kompleksy trudno, podziwiaj dalej długonogie modelki, ale postaraj sie mówić w swoim imieniu a nie ogółu niskich kobiet, bo zapewniam cię że znajoma mi większość jest dumna ze ze swojej dziewczęcej, delikatnej, filigranowej figury i nigdy nie narzekała na brak powodzenia.

Gość ale dyskusja
do hihihihi ..............ale tepa jestes :P :O przykre ale niestety prawdziwe,widac po wypowiedzi ze kompleksy az kipia u ciebie :O Mam 165 i jestem PIEKNA I SZCZESLIWA z wysokim mezczyzna ❤️ kochamy sie i piszcie sobie co chcecie,wisi mi to ;) buzka pa

Gość dobermanirottweiler
No tak, tak, w takim zacofanym kraju jak Wielka Brytania średni wzrost kobiety nie przekracza 160 cm :).

jestem facetem z krwi i kości. Gdybym był kobietą wogóle nie włączałbym się w tę dyskusję. Ale jak zwykle kobiety się żrą, więc trzeba sytuację oczyścić niestety.

Gość beyonce_tells_the_truth
Merlin Monroe miala 164 cm, Madonna ma 156 cm,

Gość taaaaaanglia
najwięszke śmietnisko-pozlatywał tam plebs z całego świata niezłe, gdzie 3/4 to polaczki

Gość tlenowa
to dorzuc jeszcze Kylie Minogue, Christinę Aguilerę, Beyonce, Toni Braxton, Anastacie, Reese Witherspoon i pewnie co namniej kilkanaście innych slynnych piękności, ktore w nosie maja opinię żyraf;)

Gość tlenowa
Tak, śmietnik, pewnie dlatego nie nauczylas się angielskiego?:D

Gość Drss
Szkoda że nie napisal tego twoj mezczyzna ze jest z toba szczesliwy tylko ty ponoc tak juz jest ze faceci zenia sie z przecietniarami albo nawet pasztetami a potem je zdradzaja z obiektem z marzen-super laskami! Tak wiec powodzenia, a to ze twoj facet jest wysoki to co??Mase wysokich ma niskie kobiety. Facet 190 to juz mutant jak dla mnie nie facet.Pewnie pasztet z sylwetki i paszczaka;;ppapapapaapapapapa

Gość a co im pozostaje...tylko
muszą cierpliwie czekać na przedłużenie nóg. Jak na razie te pasztety juz zmieniły sobie biust, zrobiły mase operacji plastycznych, przedłużyły i zagesciły włosy. One są bez make up jeszcze gorsze od niejednej szarej myszki

Gość male jest wstretne

Gość syfoni
choćbyście pluły i nie wiem co pisały dobrze wiecie, że nie macie szans przy ładnej wysokiej. To nie ma porównania, w mojej kolekcji najniższa miała 170cm ale ja wiem co dobre , na ochłapy się nie rzucam. Pogadamy jak podrośniecie moż z parenaście cm, bo na razie to jeszcze za szkarady jesteście ()()(()()()()()()()((((((((((((((())))))))))))())()()

Gość syfoni
małą to ja moge potraktować jako dywanik, by przejść po nim wspinając się i zdobywając piekność wysoka mniamimniam..

Gość ja nie moge no
do hi hi hi hihihihihhihi chciałabyć mieć taką figurę jak modelki ty karlico Gdzie ty widziałaś zgarbioną modelkę buahahah, chyba tylko w swoich marzeniach modelke zgarbiona to moze nie widzialam,ale chodzace po ulicy to tak :P prawda w oczy zabolala???I nie chcialabym miec takiej figury bo modelki wygladaja ladnie tylko na wybiegu,zapamietaj to raz na zawsze.I to wlasnie one sa asexualne,to nie jest kobiece cialo,tylko gnaty :P a niska nie jestem :) ale boli no :P cicici.............to wysokie nie dorownuja mi i niech pisza co chca,na wybiegu sa tylko podziwiane,ale na ulicy nie,bo wygladaja okropnie.I nigdy nie chcialabym miec ponad 170 cm wzrostu,a o ponad 180 nie wspomne :O "Trzeba pogodzić sie ze nie jestesmy idealne albo takie jakiebyśmy chciały i nie obrzucajmy tych co mają wiecej szczescia bo to smieszne. Zwlaszcza ze one i tak wiedza swoje." Ja tez wiem swoje,jestem najpiekniejsza,podobam sie mojemu facetowi,kompleksow nie mam z powodu wzrostu,bo nie uwazam sie za niska,tylko za srednia.Wiem ze niskie kompleksy maja,ale wysokie tez (nie wszytskie) bo sa za wysokie,nie moga faceta sobie znalezc i sie wyzywaja :P "W koncu to je podziwiamy na wybiegu a nie one nas." widzisz sama zaznaczylas.....na wybiegu :O "........a dziewczyny są jeszcze bardziej mizerne. W krajach bardziej rozwiniętych na wyższym poziomie są wyżsi ludzie. A mali to oznaka-jakby zacofania-tak jak wieśniacy.To są po prostu ludzie z 0% atrakcyjności" ale ty jestes jakby pokrzywdzona czy co??wysokie z wrednymi tez sie kojarza,bo boli ich to ze nikt ich nie chce chyba :P I jezeli facet Polak jest atrakcyjniejszy od Polki to ty jestes jakas do tylu.Ale chcecie sie podbudowac :P co za tepota!!! a prezydent jest malutki ;)

do syfoni malego to masz Ty cos innego... a my jestesmy filigranowe!

a ja mam 163 cm wzrostu i w dowodzie mam wpisane: wzrost sredni...:) czyli nie jestem kurduplem, ma to na pismie!

Gość szukajcie a znajdziecuie
Drss ......tragizm