Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Gość bvcb
160cm w obcasach to 170 cm a taka 170 cm to ma aż 180cm czyli babochłop i przewyższa pewnie większośc chłopaków.Całuje czubki głow innych.

Gość bfvcbc
Wiesz tu raczej widac wysokie które z zazdrości wyzywaja nizsze.

Gość miaaaaaaaaauuuu
A ty musisz sie podobac wszystkim "facetą" wystarczy chyba ze spodobasz sie tym co lubia niskie. Co jednemu złoto dla drugiego błoto.

Gość Do nvc....
walczysz z wiatrakami. Oradzam ci te walkę. Z góry jesteś przegrana bo nie masz wyglądu i dobrze o tym wiesz. Gdybyś była tego świadoma nie obrażałabyś prawdziwych sexbomb. Jesteś na tyle głupia że pisząc te durne głupoty dajesz jeszcze wieksza satysfakcje wysokim laskom, bo poprzez swoje zachowanie jeszcze bardziej podkreslasz ze cierpisz ze delikatnie mowiac ze jestes nieatrakcyjnym małym pasztetem. A one jeszcze bardziej ciesza sie z tego jak wyglądają. Amen

Gość ehheheheheehhihihihihihiii
Ja osobiscie mam 165 cm,moj facet 190 :) nie uwazam sie za niska. Bardzo dobrze wygladam,proporcje zachowane :) nie mam bioder jak armata i to swierdzenie ze niski facet lubi niskie a wysoki wysokie to bzdura.Moj facet jest wysoki i jakos wysokiej nie chcial :P nazywa mnie "malutka dziewczyneczka" ;) lubie jak tam do mnie mowi,obejmie,wtedy sie czuje bardzo dobrze w takich ramionach :) A wysokie...........kojarza mi sie z garbusami,bardzo czesto sie barbia,chyba po to aby sprawialy wrazenie "mniejszych" :D sa takie kobylaste,a w ogole mezczyzni nie lubia kobiet wyzszych niz oni sami albo prawie o tym samym wzroscie :P wysokie nie wygladaja korzystnie,takie wieze,ktore kobiecosci w sobie nie maja,tylko takie jakies.............Moj chlopak mowi mi ze dobrze ze jestem takiego wzrostu bo moze mnie podnosic,opierac o sciane gdy sie kochamy,a wysokie :D wyobrazcie sobie babe wysoka,ktora jest trzymana przez faceta,pozycja na stojaco,on trzyma jej nogi w gorze,okropnie :P :D najlepiej wygladaja.............srednie :D 🖐️

Gość fxbn
do nvc....- ja jestem w 100% zadowolona ze swojego wyglądu a dla facetów zawsze byłam sexbombą. Gdybym miała komleksy to siedziałabym raczej cicho.To co pisałam to w odpowiedzi dla tych zakomleksionych zyraf, a nie sexbomb:P

Gość Interfiku
wysokie są ładne, ale tylko te szczupłe. Jak ma nadwagę nawet lekką to wygląda jak komandos od zadań specjalnych. Ale ludzkość rośnie i niedługo tylko takie będą chyba :P

Gość won wieżom żyrafom
babochłopom, ciężarówom....

Gość Wysokie szczuple
o pieknych taliach, zgrabne nogi-nie ma nic lepszego i piekniejszego. A to że kilku zniewiściałych chłoptasie ma panienke 165 to jego strata. nie wie co dobre i wpsółczuje mu, bo to nie jest kobieta tylko śmiesznie wyglądająca niekobieca kaczka. Dla mnie takie są obleśne,. a to że jakiś ją chciał, to oczywiste, to w końcu najbrzydsze pasztety szybko się dobierają w pary a atrakcyjni wybrzydzają

Gość jeju ja rozumiem
ŻYRAFY I KURDUPELKI, CO WY CHCECIE SOBIE NAWZAJEM UDOWADNIAĆ?????????????????????? CHCECIE SIĘ WZAJEMNIE UPOKARZAĆ??????????????????

Gość dobra żonA
chyba tak;o

Gość JEZELI 165 CM WZROSTU
wedlug ciebie kobiety nie maja "wygladu" albo niekorzystnie wygladaja to ty musisz wtedy wygladac TRAGICZNIE!!!!!!!!!!!!! Kobiety majace 164, 165 166 cm to najpiekniejsze sa!!!!! Ale ty wtedy jak babochlop musisz wygladac!!!!! Najbrzydsze sa wieze :P blleeeee....ktory facet by chcoial swojego wzrostu,albo siegajaca mu do czola :D chyba nikt :D

Gość puste_łby
BASTA!!!!! wy tylko facetami potaficie sie dowartosciowac glupie cipy

Gość Polio
baby jesteście smieszne-jestem atrakcyjnym facetem i zdecydowanie lepiej prezentuja sie wysokie kobiety i to tylko za takimi sie faceci ogladaja a nie za małymi czesto pekatymi niedojrzale wygladajacymi potworkami. Dla mnie wyglądacie jak troche takie dauny tylko fizycznie. Wiecie co to jest "Krzyk" Munka?Wy krzyczycie swoim bólem, że nie jestescie tymi modelkami z wybiegu-bdyby małe były fajne to by one chodziły po wybiegu a nie wysokie. A jak widać te obleśne kurduple, takie "potwory"mogą sobie tylko z zazdroscia popatrzec na laski z widowni.

Gość oj oj oj oj
Wysokie szczuple ................ale ty musisz byc brzydka :P babochlop czyzby????

Gość jeju ja rozumiem
WSZYSTKIE JESTEŚCIE BEZNADZIEJNE I JUŻ....GŁUPIE CIPY....

Gość Piotrek23***
Na 200% te obraźliwe teksy o wysokich lalach są od kurdupli kobiet. Na pewno faceci tego nie piszą bo wiedzą że tylko takie dziewczyny można nazwać naprawdę fizycznie atrakcyjynmi i pociagającymi. Te małe, które nie urosły, są jakby niedorozwinięte i z tego powodu próbują to jakoś zagłuszyć. smutne to bo jeszcze nie znaleźli patentu na wydłużanie człowieka, a te małe suczki tylko na to pewnie po cichu czyhają i przy wysokiej czują sie ułomne i gorsze. Biedne stwory.

Gość won wieżom żyrafom
niskie na szpilkach wyglądają słodko a wysokie jak mutanty, hahha

Gość To ciekawe czemu
znani i przystojni aktorzy typu Deląg itp. zawsze mają wysokie piekności u kobu i nigdy nie widziałem przy nich pałętającego się pod nogami karła. Co to jest 165cm?? gówno a nie człowiek!!

Gość BELLA LA FRANCE DE COPPOLA
PIOTREK23------- DEBILU, WŁAŚNIE, ŻE ZNALEŹLI SPOSÓB NA WYDŁUŻANIE WZROSTU CZŁOWIEKA, ALE TY IDIOTO O TYM NIEWIESZ, BO CAŁYMI DNIAMI TRZEPIESZ KONIA NA WIDOK 190CM TRANWESTYTÓW

Gość hi hi hi hihihihihhihi
polio..watpie aby to byl facet,pewnie desperatka jakas w obronie wysokich :D 🖐️ ale glupie jestescie :D i Piotrek23 {czesc} a wysokie jak pisza na nizsze????nawet na srednie.....to juz przesada :P i tak samo nizsze na wysokie 🖐️ ale czuje ze to baby pisza....wysokie🖐️ co za tepota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BELLA LA FRANCE DE COPPOLA
NIE WIESZ* NA WSZELKI WYPADEK POPRAWIĘ, BO UZNAJĄ, ŻE TE PONIŻEJ 175 CM SĄ DO TEGO GŁUPIE I NIEDOUCZONE...

Gość babochłop
to każda kobieta bez wzgledu na wzrost która jest masywna gruba. Z kolei szczupła i mała-to kudupel niskozawieszony o krótkich pytkach i kopytkach:) obleśny i asexualny a wysoka i szczupła to modelka sexi i nie do przebicia:):)

Gość Dla wysokich lasek
🌼 🌼 🌼 Gdyby nie wy to na rzadnej nie możnaby oka zawiesić

Gość martikaa
Jestem niska ale proporcjonalna, ładna i szczupła. Nie narzekam nie mam problemów z facetami ale mam kolezanke bardzo ladna, modelke ale strasznie wysoką ze 185 cm .Ona to ma dopiero problem, wszyscy faceci sa od niej niżsi. Wysoki wzrost to atut jesli chodzi o wybiegi,modelling ale w zyciu juz trudniej bo mało jest fajnych bardzo wysokich facetow.

Gość Magda ale ma
hejo, ja mam tylko 163 a mój chłopak 196, więc różnica ogromna. ale to nikomu nie przeszkadza :):D

Gość hi hi hi hihihihihhihi
To ciekawe czemu znani i przystojni aktorzy typu Deląg itp. zawsze mają wysokie piekności u kobu i nigdy nie widziałem przy nich pałętającego się pod nogami karła. Co to jest 165cm?? gówno a nie człowiek!! Ale ty musisz byc chyba 2 metrowa :P skoro takie cos piszesz. I co ty o jakims Delagu piszesz............dla mnie nawet ksiaze karol moze miec 3 metrowa!!!!!!!! Co to ma do tego???? Ze jakis Delag ma wysoka to caly swiat lubi wysokie???? :D:D zalosna wieza :D Nie musisz sie takimi tekstami dowartosciowywac :P Male jest piekne i srednie,a wysokie.......zalezy jakie (nie mowie o grubosci)!!!!! I nie piszcie o modelkach na wybiegach,bo to akurat mnie nie "pociaga",one sa okropne,jak one tam wygladaja???? Jak wykrzywione,zgarbione wieszaki! Okropnosc! Fuuuuuuujjj to nie kobieta przeciez..........

Gość to jaa własnie
ja mam 176 cm, moje kolezanka 158 ale zarowno ja jak i ona mamy powodzenie u facetow, choc kiedys przyznała sie ze oddałaby wszystko zeby miec moj wzrost

Gość Koniec postu-podsumowanie.
po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi wniosek jest jeden małe, poszkodowane obrażają wysokie przez co jeszcze bardziej widoczny jest kompleks małych.:( Niewyrośnięte faceciki boli fakt że też nie wyrośli-w końcu obsaców nie założą więc też cierpią. I atakują w związku z tym tych których natura obdarzyła lepiej. Rozumiem że sie katujecie w końcu patrzenie na ludzi ładnych boli, już nie mówiąc o waszych odbiciach w lustrze: liliputy-koszmarki. Wszystko macie takie małe, jakie to obleśne

Deląg nie moze chodzic z wysokimi pannami- bo jest gejem- i chodzi z facetami...