Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za nia

czy da sie nie tesknic?

Polecane posty

Gość za nia

jestem 2200 km od mojego serca:( co mam zrobic zeby tak bardzo nie tesknic za moja lepsza polowa? ja tu usycham a nie wiem kiedy ja zobacze. To jest kurde straszne:(

Gość blelelelle
ja tez usycham...moja polowka jest o 1500 km za daleko... to straszne:( i tez nie wiemy kiedy sie zobaczymy:(((

Gość Asicka
Ja też tęsknie mój misiek jest w wojsku i widzimy się co dwa tygodnie wczoraj dopiero pojechał a ja już usycham.KoCHAM GO!!:*

Nie ma takiej opcji!Tesknic bedziesz zawsze!To ludzkie,a szczegolnie jesli Ci zalezy:)

Gość za nia
Tyle ze ja mojej perly niewidzialem juz 5 miesiecy:( Ale znalazlem lekarstwo na ta tesknote:) W przyszlym tygodniu rzucam to wszystko w cholere i wracam do domu:) A cala reszte mam gdzies. A najbardziej ta p.......a anglie. I juz nigdy wiecej dluzszej rozlaki niz pare dni!!! PS Kurde ale mam wszystkiego dosc

Gość blelelelle
Moj facet wyjechal do anglii-tydzien temu...zobaczymy sie jak ja zakoncze sesje i polece do niego na wakacje do pazdziernika... straszna jest ta rozłaka....

Gość Asicka
No to współczuje blelelelle.

Gość blelelelle
>>>za nia Co słychac u Ciebie?

Gość za nia
czesc blelelelle jak sie trzymasz? U mnie wporzadku. Ale przez pare ostatnich dni mialem niezlego dola:(

Ja tez strasznie tesknie za moim misiem. Widzimy sie tylko w soboty i niedziele a ja przez te 5 dni umieram z tesknoty:(

ale macie fajnie:)) z tymi wekendami tez tak chce:) mi zostaje tylko telefon jak narazie:(

Gość nie da się nie tęsknić
Ja swoją połówkę widziałam w styczniu a kiedy go zobacze... jak pomyśle kiedy to aż się smutno robi:( w najlepszym przypadku może w październiku a jak nie to dopiero w grudniu:( A oddałabym wszystko by go zobaczyć. A dziś walentynki:(

ostatni raz widzielismy sie na swieta:( a nastepny nie mam pojecia moze nastepny grudzien:( no chyba ze sie wkurze i walne tym wszystkim w pizdu:))

Gość Niki 2
Ja też bbbb.tesknię i myśle że się nie da nie tęsknic mój kotek wyjechał do Angli ,ale dzisiaj dostałam od niego walentynkę no i się poryczałam że mnie nie przytuli nie pocałuje smutno mi