Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_25

WOZEK CHICCO 4 WD

Polecane posty

Czy ktoras z was wie gdzie moge taki dostac??? I czy ktos kto uzywal zechce podzielic sie swoimi spostrzezeniami?

Gość alima
Wózek teoretycznie dobry,ale czy napewno?...Jest bardzo sztywny i ponoc czesto dzieci nie chcą w nim spac i nie dają się w nim bujac(moja znajoma korzystała z niego przy dwójce swoich dzieci i za kazdym razem było to samo),druga rzecz to beznadziejne koła.Poza tym reszta jest ok.

moja córcia ma ten wózek- i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, mała w nim śpi bez problemu. być może to tamte dzieci były lekko nadpobudliwe, bo jeździmy po lesie, gdzie przecież nie ma wyasfaltowanych alejek, a mała i tak śpi. wózek kupiliśmy na allegro, w firmie: dladziecinet, przysłano go nam po 2 dniach. wózek jest dosyć lekki, bo wersja z gondolą waży 14,5 kg. niestety ze względu na przeprowadzkę, prawdopodobnie będziemy musieli go sprzedać:o pozdrawiam

Nie słyszałam zbyt dobrych opinii na temat tego wózka. Ja używam modelu marki GRACO i jestem z niego mega zadowolona. Drugi raz kupiłabym ten sam model. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.