Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna26

samotni czy jestescie zadowoleni ze swojego zycia?

Polecane posty

Gość samotna26

czytam sobie te wszystkie topiki i szlag mnie trafia jak ludzie lamentuja bedac w niewygodnych dla nich zwiazkach lub ledwo co po zerwaniu zalewaja sie lzami.. wszedzie pelno takich topikow.. ja w tym momencie ciesze sie ze jestem sama i wole zyc jak zyje w samotnosci. wlasciwie niewiem co chcialam tym topikiem wyrazic.. czy sa samotni zadowoleni ze swojego zycia?ilu jest takich ktorzy nie szukaja desperacko milosci? moze podyskutujemy o tym?pozdrawiam:)

Gość samotna26
ah i uwazam ze zyloby nam sie lzej gdyby nie rodzina i znajomi ktorzy wciaz nazekaja ze nie ma nikogo u naszego boku.. szkoda tylko ze przeszkadza to bardziej im niz nam samym..

Gość samotny26
ja się nie ciesze, ze jestem sam, ale tez nie pcham sie w nic na sile byle kogos miec, bo to dla mnie nie ma najmniejszego sensu, i tak najczesciej jest sie wtedy samotnym a do tego jeszcze masa zmartwien i przykrosci, mi to nie potrzebne do niczego

Gość kocham purpure
ja jestem samotna i marzy mi sie facet, nie jest dla mnie to stan idealny, ale jak juz sie w nim znalazłam to go dobrze wykorzystam póki nowa miłość nie nadejdzie ;) Ale nie jestem typem babki która musi być z kimś bo inaczej gnije. Samotność to nic superanckiego i moim zdaniem wszystkie single w głębi duszy marzą o miłości ale dobrze sie ukrywają, zakładają maski, nowoczesnych, samowystarczalnych, żyjących pełnią życia osób a tak naprawdę to tylko przykrywka, żeby nie zostać zranionym. Bo każdy człowiek pragnie i POTRZEBUJE miłości!

Gość skolowany
od wtorku sam i chyba jeszcze troche za bardzo skolowany by to wszystko ogarnac

Gość samotna26
tak zgodze sie z wami sama potrzebuje milosci ale pogodzilam sie z tym ze na mnie jeszcze nie pora i nie lamentuje z tego powodu nie zapycham czatow w tym celu..

Gość samotna26
ilu jest takich co czeka a nie szuka..i stara sie korzystac z zycia skolowany wspolczuje ci..po jakim czasie rozpadl sie twoj zwiazek?

Gość na dzien dzisiejszy tak
ale ja "lize rany" po malzenstwie (rozwod w trakcie). I do konca nie jestem sama. Mam obok siebie dzieci - juz takie duze i malenstwo. A to jednak dosc absorbuje. Mysle jednak ze za jakis czas poczuje sie samotna. Poki co nic na sile, nie nudze sie, czasu mam az za malo i upajam sie robieniem co chce.

Gość kocham purpure
a tak ogólnie to jestem zadowolona ze swojego życia :) a jeśli chodzi o kwestie sercowe to patrz wyżej ;) ja mam dopiero 22 i nikt mi nie suszy głowy o zamążpójsciu (wyjątek to babcia bo sama wyszła za mąż w wieku 18 lat ale to było w pleistocenie ;) chciałabym kochać i być kochaną, mieć fajnego faceta i móc z nim konie kraść i tyle ;P dziekuje za uwage

Gość samotna26
na dzien dzisiejszy tak podziwiam cie za odwage i zycze szczescia nic wiecej nie przychodzi mi na mysl

Gość skolowany
po 7 latch

eeeeeeeeee tam odwaga... dosc awantur i tyle. Zlapala mnie w pewnym momencie nieodparta potrzeba "swietego spokoju". I dzis mamy spokojny dom. Ja i dzieciaki. Pozdrawiam

mlodzi ludzie jestescie, bez paniki:)

Gość Krop_elka
Ja jestem sama i nie zamierzam się z nikim wiązać:] Tylko denerwują mnie ludzie, którzy nie potrafią tego zrozumieć..

Gość samotna26
na dzien dzisiejszy tak odwagi i to duzo odwagi musialas miec..wiem co mowie bo moja mama tez zyla u boku kogos -mojego ojca-kto robil wiecznie awantury i nie potrafila sie z tego wyswobodzic az do konca. i wiesz mi troche piurka opadaja bo z dluzszymi i mniejszymi przerwami jestem sama 4 lata..ale wtej chwili nie szukam i z teraz czuje sie najlepiej:) Kropelka dlaczego podjelas taka decyzje? ciebie pewnie amor najwczesniej dopadnie skoro masz takie samozaparcie;)

Gość samotna38i 6m-cy
Nie szukam nikogo na siłę ale czasem tak cholernie brak bliskości drugiej osoby (faceta)

Gość Krop_elka
"ciebie pewnie amor najwczesniej dopadnie skoro masz takie samozaparcie"- jak to??

Gość samotna26
chodzilo mi o to kropelko ze najczesciej ludzie ktorzy niczego sie juz nie spodziewaja w zyciu albo wykluczaj pewne sprawy potem opowiadaj..-nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewala:) i to jest slodkie

Gość samotna26
hmm chyba niewielu jest zainteresowanych tym topikiem wiekszosc woli nazekac..ale to chyba typowe dla polakow;)

Gość ja tez jestem sama i chyba
samotan jednak sie czuje....ale nie szukam milosci narazie bo jakos chyba sie boje bo ktos mnie zranil i to jeszcze chyba zawczesnie na nowe znajomosci jakies takie bardziej powazne:) ale ten stan mi sie nie podoba i oczywscie ze chce znalesc milosc i wcale nie mam zamairu pisac jak mi swietnie i wogole teraz walentynki tez troszke przytlaczaja ale nie ze chodze i szlocham i wogole eeee nie no ale zawsze jednak gdzies cos czasemt ak piknie;) a z rodzinka i ich marudzeniem ze koncze studia itd mam ogolnie spokoj bo ta najblizsza wie ze nie fajnie sie stalo ostatnio wiec nic nie mowi;)

Gość bcrev
mam 22 lata i 6 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość samotna26
TMT oczywiscie ugosciles i te progi hihi

ja jestem samotna, raz mi dobrze z tym a raz zle ;] mam dopiero 21 lat i wydaje mi sie ze jestem za mloda by desperacko szukac miłosci :) pozdrawiam

Ja akurat nie jestem samotna (czy raczej sama), ale nawet jak nie mialam faceta, to wcale nie bylo mi zle. Wszystko ma swoje dobre i zle strony, trzeba doceniac to, co sie ma. A facet nigdy nie bedzie dla mnie wazniejszy od rodziny i przyjaciol, bo oni sa ze mna zawsze podczas gdy on moze odejsc. I nigdy nie zapelni mi calego zycia, ani nie bedzie gwarancja mojego szczescia. Pozdrawiam usmiechnietych \"wolnych\" 🖐️

Gość bcrev
zaczynam zalowac swojej przeszłosci /

Nie umiem jednoznacznie określić czy jest mi dobrze samej czy nie. Czasem jest super, wolnośc, niezależność, wydaje kase tylko na siebie (a nie np. na dzieci), ale przychodzą chwile labości i pragnę faceta tak bardzo ze nie umiem myślec o niczym innym. Oczywiście nigdy tego nie okaże. chyba nie wiem czego chcę i to jest najgorsze :o Nie zgadzam sie, że ci co nie szukają miłości, ci którzy stracili wiarę w to , ze kogoś znajdą dostają ją nagle niespodziewanie.

Gość samotna26
a jak dlugo jestescie sami?i co prabiacie na co dzien?jakie macie hobby?

Gość bezkat
ja pozornie tez mam to gdzies ,ze jestem sam.Pozornie bylem i jestem luzakiem ,ale czasami przychodza takie chwile, ze boli jak patrzysz na tych, którzy pisza "tak mi zle w wzwiazku",ale dalej w nim tkwia .Ciekawe co bardziej boli?