Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Krystyna

Prezydent Lechu

Polecane posty

Gość Dumna Krystyna

Ogladalam wczoraj oredzie i az mnie skrecalo po pierwsze nie rozumie co ten czlowiek wogole mowi :O slysze jakies sapy i cos jak by mu sie odbijało :O po drugie te jego male raczki na tym biureczku takie nie ruchome i ten chomiczy wyraz twarzy :O Dobrze ze to przedstawienie trwalo tylko 4 minuty :) A wy jak odbieracie jego osobe? rozumiecie co mowi? odrozniacie od Jarosława?

Gość kajja
podzielam twoje spostrzeżenia ale nie mam już siły zastanawiać się kto pozwolił na to by taka szemrana familia skupiła całą władzę w dwóch parach małych rączek.

Gość yjar
Polakom....gratulujemy....wyboru!!!

Gość Minister Waserwanna
Juz was namierzamy, tacy jak wy powinni siedziec w obozach i do końca zycia szyc worki na ziemniaki. Pan Prezydent pokaze wam gdzie wasze miejsce!

Gość Dumna Krystyna
juz sie boimy i zacieramy slady gumkom myszkom :P

Gość kajja
malutkim paluszkiem nam pogrozi i my poumieramy ze strachu!!

Nie chodzi o formę i treść samego wystąpienia:( Raczej o całokształ całego zamieszania wczorajszego dnia i rolę prezydenta, która powinna być inna. W końcu pełni urząd państwowy, publiczny, a nie partyjny.

Gość mam go w głębokim poważaniu
uważam że w naszym kraju nic się nie zmieni,koryto to samo,tylko świnie się zmieniają

Gość kajja
czy kyoś kto na niego głosowal mógłby wytłumaczyc polityczny cel wczorajszego zamieszania?czy chodziło tylko o to aby mocniej ściśnąć za jaja koalicjantów-leppera i giertycha?

Kajja, chodziło,żęby ich tych jaj pozbawić :) Wykastrować i zrobić z nich eunuchów:) Na tyle nam przyszło rozwijać się:(

Gość Walentynek
Jego wypowiedz byla najlepsza ... doslownie powiedzial tak"wczoraj(ufff)spotkalem sie z(ufff) Czikagińską polnia(uff)

Gość kajja
może tak sapie,bo nie ma zębów-autentycznie ,ma tylko do trójek!!

Gość Młaaaaaaa
buahahhahahahahahahhahhaahhh

A moim zdaniem uzupełnia się z żoną, ona świszcze, jak mówi, on sapie. Idealnie dobrane małżeństwo:P

Gość a ja sie raczej pytam
KTO GO WYBRAŁ NA PREZYDENTA???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość parttttt
buhahahaha niezla znich swiszczaco sapiaca para :D :P

ja nie ogladalam, bo juz sily nie mam patrzec na tego pokurcza :/ a tak ogolnie to az mi sie cisnie na usta \" a nie mowilam\" ale wcale nie daje mi to satysfakcji

Gość Nędzne przedstawienie
bo i tez nedzny aktor, juz nie mówię o tym, że orędzie prezydenta RP, żeby powiedzieć ludziom co prezydent nie zrobi. PiS przypomina mi czasy PRL-u, zastraszyć ludzi i ciągle robią polowanie na czarownice tylko jakoś nic z tego nie wynika. Wg nich wszystkiemu winni są ci z PO, a ludzie i tak wiedzą swoje, bo dzisiejsi Polacy to nie analfabeci tylko ludzie wykształceni, którzy patrzą, widzą i myślą... :-D

Gość dlugo nie pociagna
do nastepnych wyborow polowa ich moherowego elektoratu pozegna sie z zyciem ze starosci :O

Tak,ze patrza i widza to ostatecznie sie zgodze. Ale w to ze mysla to bardzo watpie. Mysleli, mysleli i... wybrali - pozal sie Boze!

hahahhahahahhahahhaahhahahhahah...ja tam nie komentuje....wizerunek Polski z kaczka na czele i kaczka w tle...beznadzieja...

Gość daniella
Słuchajcie ja proponuję powstanie jakieś zrobić...rewolucję...czy cóś...ja nie dam rady żyć w tym kraju. Wstyd mi za Was, którzy dokonaliście takiego wyboru. Patrzeć przykro na to co oni robią z tą Polską. Mają swoje wewnętrzne prawa i nimi się posługują. Za nic mają dziennikarzy...za nic mają partnerów politycznych i za nic mają nas-Polaków.

Gość kasiabaisia
Lechu ma wyraźne problemy z oddychaniem, sapie. Dlatego prpoonuję napisać do niego list, aby na wzór amerykańskich prezydentów zaczął uprawiać jogging lub inny rodzaj aktywności fizycznej, a jego kondycja się poprawi. Acha, nie zapominajcjcie o Solidarności, ktorej część stanowili obydwaj bracia Kaczyńscy. Warto cofnąć się trochę do historii, zanim zacznie się go krytykować.

Gość daniella
Historia no właśnie...o taką Polskę walczyła solidarność?

zgadzam sie z wami, to samo bylo po katastrofie w katowicach, słyszeliscie co on mowił??? \" JEST PRZYKRO ( UFFFFF....) TAK PRZYKRO (YHYYY UFFFFFF....) STALA SIE TRAGEDIA (YHYYY UFFFFFFF.......) \" CIAGLE TYLKO CHRZAKA STĘKA JAKBY KLOCA NA KIBLU CISNĄŁ ,TO JEST PRZEDSTAWICIEL NASZEGO KRAJU??? KPINA JAKAS,BARDZO DUZO MLODYCH LUDZI NIE POSZLI DO WYBORÓW I CO TERAZ MAMY?? STAROCIA ZDECYDOWALY DLA NAS, OGRANICZONE MOHEROWE BERETY,

Gość daniella
On powinien z logopedą popracować.