Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Krystyna

Prezydent Lechu

Polecane posty

Gość kajja
o,widzę,że prasa już dla niektórych jest niewygodna-a miała być wolna!

Gość daniella
czy to prasa wczoraj uknuła intrygę i cały naród w bezdechu trzymała? No beż przesady! To, że prasa trzma stronę PO to tylko dlatego, że są inteligentnymi ludżmi a swój swego pozna:)

a może jeszcze powiesz że telewizja robi montaż i dorabia to chrzakanie, sapanie i pomruki podczas wypowiedzi Kaczora? :D

Gość polecammm
http://www.chomiks.com/ nie czytałam całego komiksu ale te ostatnie odcinki na samej gorze sa super ;)

Gość daniella
Poczekajmy jeszcze trochę a będziemy musieli uwierzyć, ze faktycznie prasa knuje

Zawsze uważałąm, że \"gorszy\" jest Jarosław, ale on przynajmniej sie wysławia. Kaczyńscy śa bardzo inteligetni, wykształcenia ale tez maja bardzo paskudne charaktery. Tam, gdzie wszyscy źle się czuja i gdzie konflikt, oni czują sie jak w niebie:( Oświećcie mnie, co ma do tego prasa???? Ludzie sami nie potrafia juz krytycznie spojrzeć na to, co się dzieje..........

Gość daniella
Anouk....myślę, ze ktoś miał na myśli t, że prasa pisze nieprawdę a telewizja robi fotomontaże. Na to wygląda, że biedne te kaczory

Gość a MOżEe
wiecie, media nie są bezstronne i potrafią nieżle manipulowac...

To nie prasa knuje....to Kancelaria Prezydenta organizuje kontrolowany przeciek, żeby Romanowi G. i Andrzejowi L> się miękko zrobiło i żeby łatwiej można ich było spacyfikować, zniewolić i wskazać miejsce na końcu szeregu. Dlaczego tak twierdzę, opproste:) Skoro o 20 miało być orędzie, że rozwiąże parlament, to po co na 18:30 spotykał się święto-rydzykowy triumwirat???? Żeby na sygnotariuszach wymusić dalsze maksymalne ustępstwa. Potem mały cyrk i trzymanie w niepweności. Tak się nie zachowuje prezydent, w takie gierki grają mali politycy, a nie mężowie stanu:(

Gość daniella
amoże...jaka Ty naiwna jesteś...a myślisz, że to my dajemy sobą manipulować. Każdy kto ma własny rozum, taki prawdziwy, wie, że żle się dzieje

daniella, politycy sami mówią nieprawdę, więc prasa to pisze....nie ma w tym nic dziwnego . Prasa tylko przygląda się temu, co jest. A taki cyrk był tylko na początku lat 90.

Gość daniella
Anouk :)

daniella, nie umiesz dyskutować bez osobistych wycieczek????jeśli tak, to szkoda.....

Szczerze, moim zdaniem to była burza w szklance wody zrobiona specjalnie dla własnej korzyści politycznej PiS. A że dla prasy to woda na młyn....taka rola mediów w tym powalonym świecie. Daniella:)

Gość Mala26
Wstyd , wstyd i jeszcze raz wstyd!!!Co za buc z niego!!!!!

Gość a MOżEe
sorry, z mojej strony to była tylko taka mala sugestia. Wiadomo dlaczego rząd i Kaczyńscy trzymają z Rydzykiem, z powodu obopulnych korzyści. Jakie to korzyści... Każdy Wie..

da się coś zrobić, aby ten pokurcz nie był już prezydentem? co trzeba by było zrobić, aby go usunąć? on sam musi się zdecydować że chce odejść? Proponuję zrobić listę ludzi, którzy mają go dośc i wstydzą się, ze taki czlowiek rzadzi Polską... a feee tfuj

Gość daniella
Boli mnie to, że jestem postrzegana przez kaczorów za nic nie warty produkt. Oni robią swoje i nie obchodzi ich co my o tym myślimy. Walczą o władzę jak te psy...byle więcej, byle bliżej koryta, byle na zaś. zapomniałam dodać, że tak walczą tylko wściekłe psy. Nie dobrze mi. Ile jeszcze naiwnych zostało????

Gość daniella
Anouk...Ty chyba mnie żle zrozumiałaś...poczytaj moje wcześniejsze wpisy...ja absolutnie nie twierdzę, że prasa pisze nieprawdę...skąd ta myśl??????:(

Gość mala26
daniella.. nic niewarty produkt.. chyba przesadziłaś. Nie wyolbrzymiajcie, nie nakręcajcie sie za bardzo/

Gość daniella
Pisałam do amoże..gwoli wyjaśnienia anouk:)

Gość daniella
Ajak potraktowali dziennikarzy...a jak Ciebie wczoraj ..?

Gość kajja
a może znajdzie sie odważny zwolennik pis-u i powie nam bez ogródek co go ujęło w kaczorach?może nas przekona i będziemy szczęśliwi?

kaczynscy są popaprańcami, którzy zachowuja się jak gagng a nie jako ludzie, którzy chcą zrobić coś dobrego dla narodu. Zostaniemy bez grosza, nie bedziemy mieli pracy, a nasze dzieci są skazane na kompletny brak mozliwości rozwoju.. plakać się chce, uciekajmy z Kaczygrodu, musimy sie sprzeciwic robieniu chlewa z naszego miejsca, w którym zyjemy

Gość daniella
Ja nie poczułam się dobrze po tym jak się okazało, że to były ich marne gierki...a człowiek czekał. Dzieci tak się bawią w piaskownicy

Gość mala26
Nie wiem co się stało wczoraj...

Gość kajja
nie ma na forum odważnego pis-owca??

Gość daniella
Powiem Wam tak. W moim otoczeniu niemal wszyscy głosowali na PO. A ci co głosowali na PIS to była moja babcia nota bene nie mam do niej zalu, i ci , którzy nie mieli żielonego pojęcia o polityce. Przestraszyli się reklam w tv PIs-u i pozbawieni własnego punktu widzenia i konstruktywnego myślenia, poszli zagłosować na Pis mam tyle żalu do tych naiwnych, że szok!!!

Gość daniella
do mala26 13.42..Anouk pisał w dużym skrócie. To było paskudne dlatego uważam, że oni z nami się nie liczzą