Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Krystyna

Prezydent Lechu

Polecane posty

Gość kasiabasia
No co wy...???? Kwaśniewski chciał sprzedać nasz przemysł paliwowy Ruskim...razem z Kulczykiem.

Gość mająca dość IV RP
uważam że nie ma obecnie na scenie politycznej osoby odpowiedniej na to stanowisko, na pewno jednak znalazłoby się kilku o niebo lepszych od Kaczki :P

Gość daniella
Myślę, że przesadzacie z tym Kwaśniewskim. Nie traktujecie poważnie problemu, A ja myślę, że jesteśmy w dużym zagrożeniu...ja naprawdę się boję

Gość kajja
bo kaczory są nieprzewidywalni i nikt nie wie jak się zakończy ta zabawa w cara.

Gość daniella
No to pgadali...tak włśnie kaczor do władzy doszedł...rankingi Tuska rosły a jak co do czego to nikt nie poszedł ratować kraju

Gość Dobra
Efekt tej dyskusji jest taki, że niestety Prezydenta nie zmienimy przez 5 lat a na drugą kadencję raczej nie ma Lechu szans, więc proponuję pomóc mu zmienić wizerunek i nakazać treningi, bieganie, siłownię, basen, wszystko co poprawi jego wydolność oddechową i sposob w jaki go teraz postrzegamy. Musi posłuchać narodu >>

Gość daniella
Pamiętaj, że kaczor robi to co jego GURU mu nakazuje(czytaj rydzyk) A ja nie chcę w sekcie żyć:(

Gość daniella
Dobra...wizerunek i owszem....ale co z jegoperfidją.

Gość kajja
jasne,musi posłuchac ale tylko swojego prezesa kaczora nr 2 który sypia z kotami,jest starym kawalerem,bo wizja władzy absolutnej przesłoniła mu cały świat, z kobietami włącznie

Gość daniella
No nie przesadzaj...jemu przysłoniła? a kto na takiego oblesia poleci?

wiecie co przeciez to odrazu było wiadomo ze tak bedzie tym bardziej ze Kaczek było dwie.....wiec tak jak pisałam kazdy mógł sobie wyobrazic wizerunek Polski na czele Kaczor i w tle kaczor....ale choc nie głosowałam mysle ze sami sobie jestesmy winni...pozwolilismy im na to...a teraz mozemy tylko narzekac i dlaczego Lechu nie rozwiazał sejmu....bo jego druga połowa została zastapiona PO...i dobrze o tym wiedzieli obaj ze Polacy pogonia choc jedna kaczke....odbiora jej wąłdze....dbaja o swoje....:(((

Gość daniella
dlatego, że było wiadomo ja głosowałam...ale przegrałam:(

Gość kajja
jeszcze istnieje tzw.wotum nieufności dla rządu i w tym cała nadzieja

Gość daniella
\ A le nie ma większości

a kto ci to votum przegłosuje? bo chyba nie Lepper i Giertych, którzy już trzęsli portkami jak miały być drugie wybor? samo PO I SLD nie da rady przegłosować votum :(

Gość daniella
no włsnie

więc co? nic nam nie zostało tylko patrzeć jak ten kraj dobija dna, albo przechodzi do drugiego dna?........ BOSHE :(

Gość daniella
kiedyś chłopi obalali rządy a teraz przejeli władzę. Pospólstwo rządzić nie umie ale co tam. Strach się bać

Gość laika
Bo to było tak, ze ludzie uwierzyli w koalicję PO i Pis, jedni głosowali na Pis, inni na PO z nadzieją, ze ta koalicja powstanie. Obie partie przed wyborami bardzo się lubiły... Jednak wszystko stanęło do góry nogami tuż przez wyborami prezydenckimi. Te zarzuty obu kandydatów pogrzebały wszystko. Jednak ciągle wierzyliśmy w tą koalicje...do czasu.

Gość daniella
jeszcze sztandzry nam zostały i przed pałac prezydencki a drudzy przed sejm...jest jeszcze jedno ale nie będę móeiła głośno

Gość laika
Bo ludzie głosowali nie na partię, tylko na KOALICJę ... tak sądzę.

Gość kajja
jak lepper i giertych nie dostaną obiecanych stołków to nie wiadomo co będzie

Gość daniella
Ja z 2 tygodnie przed wyborami już nie wierzyłam

Gość noiki
no nie wiem jak z krytykowaniem majestatu naszego szanownego kaczego !!! Ja na niego nie głosowałam więc moge pogratulować wyboru innym!!!!!! no i nasza pierwsza dama sama nie wiem czy gorzej ją słuchać czy oglądać!!! Musze jednak przyznać że Kaczyński podobał mi się jako minister sprawiedliwości był naprawde świetny w tej roli, ale jako prezydnt to wybaczcie ale te 5 lat zapamiętaj nam pokolenia na długo!!!!! no i nie wiem kto tu naprawde rządzi oszołom Rydzyk , rząd marionetka(znamy to z czasów pana Buzka), czy może drugi bliźniak pozostający gdziś w tle!!!!!! no nic może pora opuść tej chory kraj...........

Gość daniella
Daj Boże, że Lepper nam dopomoże:)

Gość kajja
przecież juz jak kaczor był prezydentem wwy to takie hopy wyprawiałnp.zlekceważył unijną dotację na metro i metro w polu,więc nie wierzę,że jakiś zdrowy na umyśle warszawiak na niego głosował.a swoją drogą"spieprzaj dziadu"to już klasyka!

Gość a MOżEe
To wina prasy,ktora nie lubi Kaczyńskich. Może sytuacja nie jest tak tragiczna...