Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escape24

żel do mycia twarzy LA ROCHE POSAY- EFFACLAR DO CERY Z NIEDOSKONAŁOSCIAMI

Polecane posty

Gość escape24

ktoś miał? ja uzywam od wczoraj....nie mam cery z trądzikiem ale tylko na brodzie mam chyba zainfekowaną strefe bo ciągle mi tam cos sie odnawia... Dobry jest ten zel? po 1 umyciu jestem nawet zadowolona.....skóra gładka....taka zadbana.:-)

Gość z3333
Używałam tego kilkanaście razy, efekty nawet są

Gość escape24
nie wysusza skóry? pani w aptece mówiła ze to jest jedyny zel który mozna stoswac tez na skóre normalną zeby zapobiec powstawania zaskórników i drobnych grudek.

Gość escape24
ktos odpowie? nie uzywacie?:-(

Ja używam. Cóż...za tę cene spodziewałam się czegoś znacznie lepszego. Po pierwsze taki miał być wydajny, a jak weźmiesz go za mało to nie umyjesz twarzy dokładnie bo prawie w oóle się nie pieni. Po drugie ma dość denerwujący chemiczno lekarski zapach. Po trzecia miał nie wysuszać, a jednak. Po dwóch tygodniach stosowania łuszczy mi sie po nim skóra na czole...Cóż ... i tak go zuzyję ,ale stanowczo powrócę do moich ulubionych żeli do twarzy: 1)Anew z Avonu 2) Aloes z Oriflame 3)Planet spa z algami z Avonu 4)Pharmaceris

polecam! jest świetny. jeden z lepszych! faktycznie poprawa cery w krótkim czasie. dla przesuszonej polecam Sebium H2O!!! firmy Bioderma.

ja mam ten zel efaclar i jestem bardzo zadowolona. Po kilku dniach stosowania zauwazyłam kolosalną różnice- od dawna ropiejący pryszcz na brodzie po prostu zniknął! nawet blizna po nim nie została a tak długo sie z nim meczyłam:-( Nie wysusza skóry. Jestem zadowolona bardzo.