Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia25

Lizanie męskiego tyłeczka i zabawa prostatą...

Polecane posty

Gość taka jedna nimfomanka
tego to sie domyslalam, bo sama tak lubie :) troszke pieszczot jezyczkiem tu i tam, pozniej jezyk na myszce, a paluszek w pupke, poczatkowo troche dziwne to bylo, ale teraz jest fajnie i zawsze jak mnie facet doprowadza jezyczkiem to czekam az mi tam paluszek wlozy :) proponowal kiedys zeby kupic zabawke i uzywac zamiast paluszka, ale ja chyba nie chce, poza tym boje sie chyba czegos wiekszego niz paluszek, bo to ciasna dziurka :( zobaczymy co bedzie jak ja jemu wloze paluszek :D

Gość zboczeni jestescie

Gość udq
a co ci do tego co ludzie robia we wlasnych lozkach???!!!

Gość Aphrodesia
do uwielbiam rajstopy u kobiet.Czy to Ty mi ostatnio wysłałeś mejla z prosbą żebym Ci sprzedała swoje rajstopki?

:D uwielbiam sie posmiać z ranca:D

Gość do Coma
proszę

Gość Nina25
Pieszczoty odbytu są super. Osobiście wolę ostro wjechać w faceta wibratorem. Za to mój otworek jest namiętnie pieszczony języczkiem. I to bardzo często.

Gość do Nina25
Niezle sobie lecisz z facetem..

Gość Nina25
ostro, ostro! :-) tylko muszę mu wtedy przywiązywac ogon do szafy, bo inaczej za bardzo macha i mam pełno sierści w buzi :-o

No i dobra, jakoś mi sie znalazło topi mojej żony. Po pierwsze, nie zwracałbym uwagi na osoby które tego nie doświadczyły. Pisanie postów typu: jesteście zboczeni, pojebani, powaleni, homo; mija się z celem. Czy nie potraficie dostrzec, że jeśli jest jakakolwiek para, i potrafi ona dostrzec w sobie choćby odrobinę fantazji, zauroczenia, zamiłowania... Jeżeli sie oboje kochają, pragną siebie ponad wszystko, i nie pozwalają na \"wpuszczenie\" monotonii do swojej sypialni, to to jest dokładnie to czego oboje chcą!!! Dla niektórych osób samo dotykanie \"tych miejsc\" budzi obraze, i widzę że moja żona prosiła takie osoby o niewypowiadanie się. No cóż, do internetu ma dostęp każdy. Więc pozostaje mi mieć nadzieję, że każda naprawdę zainteresowana para lub osoba będzie potrafiła znaleźć odrobinę informacji dla siebie, pomijając te dziecinne głupoty... Co do higieny... Jakoś nie pamiętam, żebym miał z tym jakikolwiek problem, co do osób o tym piszących, to po prostu mi ich żal. Skoro ktoś nie chce się myć, to NIE. Nic na siłę. Tyle opinii ile ludzi. A że forum jest ogólnodostępne, więc rozumiem te dziecinne zagrywki. Reasumując, nie jestem ani homo, ani bi. Kocham moją żonę. Nie jesteśmy ze sobą 3 miesiące, tylko ponad 7 lat. W tym to czasie zdołaliśmy poznać siebie, nasze pragnienia, rozkosze, niewypowiedziane marzenia. I mamy nadzieję, że tak będzie nadal. Ludzie, pomyślicie odrobinę! Jak ktoś nie chce takich zabaw to nie! A jak ktoś ma do siebie zaufanie, kocha drugą osobę, potrafi zadbać o jej \"pożycie\" jest otwarty na nowe propozycje, nie wstydzi się własnego ciała, wie czego chce, a jeszcze lepiej, wie jak sprostać wymaganiom swojej drugiej połówki to CZEMU NIE?!?!? Z ust swojego kochanie, dowiedziałem się, że nie napisała tego postu z byle powodu. Chciała poznać opinie innych par na ten temat. Ja na naszym przykładzie nie zauważam jakichkolwiek znamion zboczenia czy czegokolwiek podobnego. Najprościej opisze to zdanie: ŻYCIE JEST PRZYGODĄ!!! I akurat w naszym przypadku, tą przygodę przeżywamy razem. I to jest nasze największe szczęście w życiu.... A teraz poczekamy sobie na kretyńskie odpowiedzi, na które mamy nadzieję nie będą odpowiadali, ani zwracali uwagi osoby i pary zainteresowane tematem...

Gość Julita22
Marcinie Bardzo miło się czyta, kidy małżonkowie współgrają ze sobą i się wspierają. Mam sygnały od swojego męża, że on chciałby takich pieszczot. Przyznam, że się troche tego brzydze. Więc mam pytanie do Ciebie jako męszczyzny, co najbardziej lubisz z tych pieszczot (palec w środku, lizanie, samo masowanie) i od czego zacząć by się nie zrazić?

Gość panieneczka z okieneczka
kiedyś wylizałam swojemu chłopakowi którego kochałam tyłek, raczej tyłek niż sam odbyt, tak mnie coś podkusiło, chciałm spróbować czegoś innego, on praktycznie nic, był strasznie marny w łóżku, nigdy więcej tego nie zrobiłam a teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam bo wkońcu chciałam to zrobić żeby sprawić mu przyjemność a on nieprotesował ale skoro zero reakcji to żle zrobiłam???? nie powinnam tego robić???? teraz żałuje strasznie i boje sie czasami eksperymentować z obecnym chłopakiem, boje sie że potraktuje mnie jak tamten, czy ktoś może mi odpowiedzieć??? będe wdzięczna

Julita22: Najgorzej właśnie jak ktoś się nastawi do czegokolwiek negatywnie. Krótko mówiąc nie ma co sie bać. A co do rozpoczęcia zabawy to może zaproponuje taki oto sposób. Ciekawe czy ktoś za chwile napisze że jestem egoistą i szowinistą :) Ale cóż, pominiemy takie wypowiedzi. Zresztą zabawy najlepiej wykonywać obopólnie, jest wtedy przyjemniej i ciekawiej. Kiedyś kupienie wibratora dla mojej zony było tematem nie do poruszenia, a po jakimś czasie... Wszystko się zmienia z czasem i z poznawaniem siebie. Jeśli jest się osobą która potrafi zrozumieć swoje ciało i nie boi się tego okazywać to nowe rejony zabaw łóżkowych stoją otworem. Wracając do tematu: Proponuję np wpólna kapiel, potem np wybalsamować/nakremować się nawzajem, delikatny dotyk bardzo pobudza i nastraja do dalszej zabawy. Następnie połóż męża na brzuchu, zacznij robic masaż. Zchodź coraz niżej, na plecy, posladki, uda. Rozchyl mu nogi, lekki całuj pośladki jednocześnie zaczynając masować okolice jąder i panisa. Rób to z taką finezją na jaką cię tylko stać, a gwarantuję iż będzie chciał więcej i więcej. Lekko unieś go do góry, tak żeby miał \"wypiety tyłeczek\" i rozchylone nogi. Zacznij lizać i całować okolice wiadomo jakie. Nie wiem czy będzie chciał poczuc palec w sobie więc radzę na początku podczas zabawy lepiej dokładnie się zapytać aby byc pewnym. Pozniej możesz wziąć penisa do buzi jednocześnie masując okolice krocza.... A dalej to już wszystko zależy od was. Ja mam na takie zabawy ochotę tylko czasami. Moja zona zresztą również to lubi. Jednak nie codziennie mamy na to ochotę. Moze zależy to od pogody :) Mnie osobiście bardziej nastraja masowanie i lizanie, lekka stymulacja wnetrza tyłeczka w okolicach pewnego punktu :) Czekam na info jak wam poszło. Pozdrawiam

Gość Julita22
Marcin, dzięki za wskazówki! Dobry pomysl! Musze poczekać jeszcze na jakiś spokojny wieczór, bo narazie dzieciaki nie mamy komu podżucić ;)

Gość *lakze
fuj .zdecydowanie wole jak sie zabawia jadrami

Gość *lakze
zabawy oodbytem wydaja mi sie pedalskie

Gość X_odświeżam_X

Gość jak ci sie tak wydaje
TO TEGO NIE ROB!

Gość ale dewoty z was

Gość wwwwwwwwwwwww
Ja to lubie i nie obchodzi mnie co inni o tym sadza, wazne ze zonka sie tak mna zajmuje i jej to w cale nie przeszkadza. Zycie jest jedno, wiec robie co jest przyjemne. Super akcja jak dla mnie.

ludzieeee!! a ja to uwielbiam, jest to takie cudowne przeżycie...wulkan rozkoszy, a odlot niebiański... nie rozumiem tych co są przeciw... ja jestem ZA !!! .. dziewczyny naprawdę próbujcie takich pieszczot ze swoimi... zdecydowana większość o tym marzy !... a najbardziej super dla mnie ... leżę na plecach, a moja pani rączką mnie masturbuje, a do pupci wibratorek, a pod koniec pieszczoty buzią i eksplozja spermy na twarz i do buzi... spróbujcie tak ... zobaczycie... nie pożałujecie !!!

Gość egoista2
nie wiem co wy w tym widzicie. od przyjemnosci jest penis, nie rozumiem jak komus przyjemnosc moze sprawiac wkladanie palca w tylek.

Gość a ja rraz wlozylam
paluszek mojemu facetowi i poczulam gowienko ze dotykam! na szczescie bylo takie "zwarte" to niepobrudzilam sie, ale nie moge sobie wyobrazic co to by bylo gdybym wyjela brudny palec. chyba oboje spalilibysmy sie ze wstydu. no po prostu w tylku bylo gowienko, ale na zewnatrz occzywiscie wszystko czysto. to bylo dawno a ostatnio on mi powiedzial ze brakuje mu mojego paluszka w pupie ( nagadal sie z takim kumplem i teraz jest przekonany ze to wspaniale i chce zebym to zrobila). a ja boje sie ze tam znowu bedzie gowienko i co??? ja nie mam nic przeciwko ale przeciez czystosc nie ma nic do tego ze gowno jest w srodku! ja zawsze przed analem robie lewatywe na wszelki wypadek ale przeciez nie zaproponuje mu zeby sobie zrobil:( heh... paralizuje mnie mysl o tym gowienku;( wam sie kiedys cos takiego zdarzylo? prosze o odpowiedz:(

No a jak myślałyście???? No chyba, że trzeba lewatywą usunąć wszelkie takie be, przecież to normalne i TAK należy postępować przed takimi pieszczotami, żeby było \"miło i przyjemnie\" Życzę sukcesów!

Gość no to co ja mam
mu powiedziec idz se kotku zrob lewatywe??? no nie no w zyciu tak nie powiem a on sie nie domysli bo zwyczajnie nie przydzie mu do glowy ze tak sie robi. no przeciez to tylko facet....

Gość taki jeden niepozorny
ja tez to lubie :)