Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to pomaga

8 MINUT!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czy to pomaga

Czy ćwiczenia 8 minut ABS na brzuch, pośladki i nogi robione regularnie codziennie dają naprawdę dobre efekty po dość krótkim czasie? Np. po miesiącu czy nogi i brzuch będą już smuklejsze i chudsze? Prosze o odp ..

Gość ajka_w
z tego co mnei zawsze uczono , to oczywiscie regularny wysilek daje efekty , nie koniecznie codzienny , ale np 3 razy w tygodniu , ale minimum 20 minut , po 8 min to nawet nie poczujesz ze cwiczylas , najlepiej tak z 30 min 3 razy w tygodniu a efekty napewno beda :)

Gość oczywiscie ze poczujesz
ze cwiczylas!!! Moje miesnie po tym tak mnie bolaly ze szkoda gadac. Na bank po miesiacu bedzie widac cos, moge sie zalozyc!

Gość ajka_w
hmmm bol miesni nic nie oznacza no chyba tylko tyle ze na poczatku jezlei oczywscie nie uprawiasz stale jakiegos sportu , to masz zastale meisnie i po paru minutach oczywscie ze beda bolec , no chyba ze te cwieczenia 8 min na brzuch itd, bedziesz wykonywac po 20 min rozgrzewce ,co raczej jest oczywiste ze nei wolno ciwczyc bez rozgrzania i rozciagniecia miesni , bo wtedy na pewno beda bolec . Ale to sa tylko moje skromne rady , zawsze mozna sprobowac cwczyc 8 min ,ale szczerze jak jzu sie zdecydujesz i zmobilizujesz na te 8 min dzienie , to lepiej juz przedluzyc do 30 min , niz po miesiacu cwicze nie zobaczyc rzadnych efektow

Gość Te ćwiczenia
są super.Ja już mam mięśnie brzucha :)tylko oprócz tego chodzę na fitness

Gość zalozycielka tego topicku
bo właśnie te 8 minut troszke mi nie pasowało .. tak mało czasu, no ale ludzie to chwala. Może jednak coś w tym jest

do te cwiczenia - a od jakiego czasu je wykonujesz?

Gość Te ćwiczenia
Ja radziłabym po dwa razy robić te ćwiczenia.Wtedy będzie o.k.:)i będą widoczne efekty:)

a dwie serie naraz, cyz np jedna wieczorem druga rano?

Gość Te ćwiczenia
Dwie serie naraz wtedy więcej spalisz i będą widoczniejsze mięśnie.Ja tak robię te ćwiczenia po 2 razy i oprócz tego chodzę na fitness i efekty widać

Gość taaaaaaaa
prosba do zalozycielki topiku - masz calky zestaw tych cwiczen? czy tylko te na brzuch?

Gość Laski co to za ćwiczenia

Gość heeeeeeeeeeeh
boshe.. ale jedna z was tam na górze pierdoli.... to jest 8 min na brzuch!!! tylko na brzuch!!! sa jeszcze na ręce, nogi, dupe i jakiś strecz. wszystko ma 8 min. czyli 8x5=40 TO JEST W SUMIE 40 MINUT ĆWICZEN A NIE 8!!!! i te ćwiczenia napewno duzo daja. bo ćwicz sobie bez przerwy przez 8 min sam brzuch..

Gość tytuska
Czy ma ktoś adres stronki z aktualnymi plikami do ściagnięcia ćwiczeń na pupę i pośladki bo z wyżej podanego adresu już usunieto pliki z serwera - byłabym bardzo wdzięczna

Gość pluumka
a jak wygladaja te cwiczenia ABS? na czym polegają prosze napisz...

Gość pluumka
aa widze juz linnka..ths

Gość fajne cwiczenia
Ściągnełam tylko ćwiczenia na brzuch. Na posladki, nogi nie udało sie bo pisało ze plik został usuniety:(

Gość fajne cwiczenia
Dzieki GABELA własnie sobie ściągam :) i zaraz wypróbuje Ja własnie przed chwilą zrobiłam serie 8 minut na brzuch (zrobiłam ją dwa razy czyli łącznie 16 minut). Fajnie sie ćwiczy, bo czas szybko jakos leci;)

Gość fajne cwiczenia
A macie moze jeszcze na posladki?????

Gość fajne cwiczenia
Kurcze nie wiem co sie dzieje ale ten film (NOGI) w jakims spowolnieniu leci i przez to źle sie ćwiczy:(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddd
daj swojego maila to podrzuce na wyślij to

Dziewczyny poszukuje filmików z tej serii na pośladki, ręcę i strech, macie może??

wiecie co, dzisiaj pierwszy raz chciałam sprobowac ABs na nogi, ale stiwerdziłam, ze to sa cwiczenia ktore mogą umiesnic uda, a tego bym nie chciała, patrzcie na łapki tyvh kolesi i tej panienki, nieeeee, stwierdziłam ze lepszy 1000 razy jest pilates na nogi, wysmukla bo porusza najgłebiej osadzone miesnie i nie kurczy ich tylko delikatnie rozciaga, tak wiec za jakies 2 miesiace regularnegi cwiczenie bede miec nózki jak łania, hahahhaa szczerze polecam pilates, a filmiki do sciagniecia na emulu, kaazie, etc etc ja sciagnełam ze strony ale nie wiem juz jakiej, nie mam linkaniestety poszukajcie, opłaca sie! Powodzenia :)