Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati23

kto mi powie?

Polecane posty

Gość pati23

Witam mam taki problem poniewaz siedzac godzinami na internecie nie moge wyjsc z tego czy pierwsze dni po miesiacce sa plodnymi czy nie.Na jednym forum pisze ze tak na drugim ze nie, wiem ze to zalezy od kobiety i od dlugosci cyklu.Pierwszy dzien po okresie kochalam sie z mezem i pierwszy raz bez zadnych zabezpieczen skonczyl we mnie (nigdy nie bralam zadnych tabletek)na drugi dzien wiedzac ze jeszcze nic nie wiadomo zle sie czlam bolam mnie lekko brzuch i mialam mdlosci.Moje pytanie to czy moglam zajsc w ciaze czy nie pierwszy dzien po okresie?PROSZE ODPOWIEDZCIE

Gość Gwiazdeczkaxxx
Mogłaś - ja zaszłam. Urodziłam córcię.

Gość wedle moich informacji
dni plodne sa od 10 do 14 dnia cyklu (1 dzien cyklu = 1 dzien miesiaczki) Tak przynajmniej jestem co miesiac badana u mojego lekarza - miedzy 10 a 14 dniem cylu - dla wyjasnienia staram sie o dzidzie stad comiesieczne wizyty u lekarza.

Gość lek med
pierwsze 6 dni mozesz traktowac jako niepłodne-jeżeli nie miewasz cyklów krótszych od 26 dni-następne juz moga byc płodne

Gość wiesz co do tych mdłości
i bólu brzucha to mogło to być spowodowane stresem, z powodu kochania się bez zabezpieczenia, coś na styl "ciąża urojona" :-)

Gość Gwiazdeczkaxxx
Ja starałam się sześć lat , jeżdziłam na USG dopochwowe - a zaszłam jak już dałam sobie spokój - właśnie 1 dzień po okresie, czyli w 7 dniu cyklu...