Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionka

Krem Apotheker Scheller z ananasa. Warto kupic??

Polecane posty

Pytam bo nie wiem czy watro wydac te 40 zł. Jest duzy bo az 75 ml, ale nie wiem czy dobry. Mam cere mieszaną, tradzikową, naczynkową nie wiem czy bedzie odpowiedni. Moze ktos uzywal i cos powie na ten temat???

Na wizazu ma raczej same dobre opinie, ale niewiele ich jet dlatego pytam jeszcze tutaj :)

Gość moze ktos jeszcze

Gość lepiej kup sobie
marchewkowy, a na noc pomaranczowy - sa super, naturalne, nie szkodza. Ja tez mam tradzikowa, tlusta cere, a one, mimo, ze sa dla normalnej, to sa super. Paradoksalnie nie powinno sie kupowac zadnych kosmetykow to cery typowo tradzikowej, bo ci pogorszy!

ten z ananasa nie jest typowo do trądzikowej cery.

ja staram sie go zuzyć...napaliłam sie bardzo na niego po dobrych recenzjacj\\ch, ale to żadna rewelacja. Nie widze żadnych efektów, a już na pewno nie nawilżających...

Gość ktos jeszcze go ma

Moją skórę akurat dobrze nawilżał, nie podrażniał, działał trochę jak krem lekko brązujący. Bardzo lekki, właściwe to emulsja. Zapach dość intensywny, dla mnie niezbyt przyjemny. Niestety spowodował u mnie wysyp małych ropnych krosteczek :O Później niestety nie było lepiej. Podobno naturalne kremy często tak działają (najpierw skóra musi się oczyścić z używanej wcześniej przez nas chemii), ale ja nie chciałam dłużej czekać. Teraz ten krem ma nowe opakowanie, więc może skład też się trochę zmienił, a co za tym idzie - może lepiej działa? Ja już go raczej nie kupię. No ale nigdy nie mów nigdy ;)