Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniewazona

sponiewierana przez lekarke ginekologa

Polecane posty

Gość zniewazona

mam 19 lat i zaszlam w ciaze, nie planowana oczywiscie, ale mimo to ciesze sie, uwazam ze dojrzalam do maciezynstwa. zaraz po zrobieniu testu umowilam sie na wizyte do pani ginekolog, i tam sie nasluchalam.. miedzy innymi niegrzeczne teksty, ze dziewczyny nie maja wyobrazni, gdzie w tym wieku, ze nie rozumietakiej bezmyslnosci, ze studia sa juz dla mnie zamkniete... a gdy uslyszala, ze ciesze sie z dziecka a studia zawisze to zapytala, czy rodzice wiedza, co na to itp. poczulam sie jak smarkata 16tka, choc niedlugo skoncze 20... na koniec mniue zbadala i powiedziala ze pecherz plodowy jest pusty i da mi tabletki na oczyszczenie macicy... poszlam staqmtad i pobieglam do innego lekarza, prywatnie, ktory mnie uspokoil i powiedzial ze wszystko ok i ze sie mna zaopiekuje p[rzez ciaze. czu w polsce za godne traktowanie pacjenta trzeba placic prywatnie? inaczej cie zeszmaca i poniza... chcialabym zeby ta kobieta poniosla odpowiedzialnosc za swoje zachowanie, ale co mozna zrobic w takim kraju??? czy ktoras z was tez mialoa takie syttuacje z lekarzami?

Gość wspolczuje
prawdopodobnie ja bym zrobila tej pani awanture, ale co z tego:( ja chodze do ginekologa kobiety w przychodni i jestem z niej b.zadowolona ale zawsze tweirdze ze ona jest wyjatkiem;)

Gość zloz doniesienie
opisz jej postepowanie, to skandal! Ja tez bylam kiedys wrednie potraktowana przez jedze ginekolozycę i zaluje,ze tego nie zrobilam! W koncu to jest SLUZBA zdrowia!

ooo - to jest przepiękna sprawa dla Twojej Izby Lekarskiej. Znajduje się tam tzw. Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej, który ma naprawdę wiele do powiedzenia. Jeśli Tobie zależy to nie rób żadnych awantur, tylko przefaksuj lub lepiej osobiście zanieś do izby lekarskiej papier w którym opiszesz zaistaniałe zdarzenie. Ginekolog na 100% dostanie jakąś karę.

Gość zloz doniesienie
opisz spokojnie,rzeczowo, jak najdokladniej , bez wlasnego komentarza, z datą. Wez powitowanie na kopii

Gość zniewazona
dzieki dziewczyny :) robic awantury nie mialam sily, tak mi sie beczec chcialo... przyszlam optymistycznie nastawiona, szczesliwa, a wyszlam upokorzona i smutna... na pewno tak tego nie zostawie, wiem z opowiesci ze juz niejedna dziewczyne tak potraktowala, jednej kazala czekac cala kolejke od nowa z brzuszkiem w 8 m-cu, bo ta z powodu mdlosci spoznila sie na wizyte o 20 min.

Gość rzeczywiscie nie dyskutuj
nie krzycz, bo szkoada nerwow,zanies do sekretariatu ( jakis jest) popros o pieczatke na kopii, nie musza nawet w sekretariacie tego czytac.Nawet kto inny moze zanisc. W naglowku napisz adresata Albo wyslij listem poleconym

Gość kafkaa
Niestety nie tylko ginekolodzy w tym kraju potrafią być wrednymi,nieczułymi lekarzami,już nie wspominając,że dużej części brakuje po prostu umiejętności i wiedzy.Mnie bardzo zle potraktowała pani od chorób zakażnych,obrażała,wysnuła teorię o żóltaczce,której nie ma,nie wierzyła w wyniki prywatnego laboratorium poza tym jej sposób mówienia,to co mówiła nie mieści się w moim pojęciu kultury.Jedna pani endokrynolog chciała mi wyciąć tarczycę niepotrzebnie a pan endokrynolog stwierdził,że skoro jestem blondynką to nie jestem inteligentna...I tak mogę mnożyć bo mam niestety częsty kontakt z lekarzami. Zastanawia mnie czasami,że ludzie z wyższym wykształceniem tak się zachowują cóz z chama nie zrobi się pana... Wiem,że najchętniej teraz zabiłabyś tę babę,nagadała jej...nie wiem czy możesz coś zrobić,obawiam się,że nie. Uważaj tylko na prywatnych lekarzy,oni potrafią pod pozorami bycia miłym wyciągnąć mnóstwo pieniędzy i nie zawsze wiąże się to z dobrymi diagnozami. Życzę ci aby dzidziuś był zdrowy a ty abyś czuła się świetnie.

Gość kafkaa
Fakt na Forum zdrowie,forum kobiety jest lista złych ginekologów i możną ją tam wpisać.

Gość mnie to spotkalo...
na oddziale polozniczym, gdy krzyczalam w bolach lekarz powiedzial: " jak dawalas dupy tez dak sie darlas? " moj maz jak sie o tym dowiedzial zwyzywal go i doniosl na niego do izby , teraz moj marek ma sprawe o znieslawienie i grosby... swiat upadl na glowe...

Gość upa

Gość d...upa

Gość to pewnie byla jakas lezba

tak tak tak nie zostaw tak tego. Nalezy jej sie. Nie chodzi o zemstę, ale o to by przestrzec inne kobitki.

Gość joejoe
Jestem facetem, no ale facet tez pacjent ;) . Przeglądam fora bo mnie lekarka zniesmaczyła wprawdzie nie tak jak Ciebie, ale i tak przegieła. Całkowicie popieram głosy o złożeniu pisemnego doniesienia. Wydaje mi się , że tamta baba i tak sie wyłga lub co najwyżej ktoś jej powie, żeby trochę się uspokoiła, ale trzeba pamiętać, że kropla drąży skałę !!! I każda jedna kropla jest tak samo ważna ! :) Pozdrawiam.