Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Gość kluha
waze 125kg 156wzrostu

Gość kluha
comam robic

Gość diete
diete

Przede wszystkim zmienić swój styl życia!!! Małe porcje posiłków ( na poczatku trudno sie przezwyczaic) najlepiej 5!! Dużo rucho, zapisz sie na basen, waerobic, chodz na spacery, kup psa, rolki, rower!! wybór nalezy do Ciebie!! I przede wszystkim ZERO SŁODYCZY!!

Jestem zła i głodna !! 😭:o jak na razie jestem na drugim dniu weidera!! Ciekawe kiedy wymieknę!! Zaraz idę do wanny bo mój przyjezdza!! A potem moze gdzies wyskoczymy!! Na jakies żarcie albo cosik!! Narka

Już środa a w pracy jeszcze nie było żadnego ciacha!! (nie liczę dzisiejszego bo kradzione było), wczoraj z tego wszystkiego zadowoliłam się Princesa i ciachem!! 😭 A i byłam na kebabie!! :D Zyć nie umierać!! Jak dobrze, że jeszcze 30 minutek i home :D:P

Cześć!! Mam już dość! Dzisiaj się zważyłam i moja waga nadal stoi w miejscu. Jestem zła jak diabli. Dobrze, że w domu nie ma nic słodkiego, bo bym zjadła wszystko!! Co ja mam zrobić??

Gość ubodło mię to
ja to dzisiaj sie popisalam :O niedosc, ze tylko na rowerze jezdzilam, to jeszcze wieczorem pare kostek czekolady i budyn a na wage wole nie wchodzic :O

Ewka nie łam się!! Ja odchudzam sie juz 3 tygodnie, oczywiscie czasami (czytaj nawet 2 razy w tygodniu) mam jakieś szlaeństwa to grill, to kebab to pizza!! I schudłąm na razie 2 kg!! Przynajmniej tak waga pokazała wczoraj, ważyłam się na elektronicznej i wazę 56! Na zwykłej 54!! Jestem juz po 4 dniach 6 weidera, troche mi brzuch już zmalał, co prawda nie jest jeszcze ok ale juz nie mam takiego flaka!! Zreszta nie oczekujmy cudów po 4 dniach!! Dzis idę do solarium, na 10 minut!! A co tam! A w niedziele moze nad wode pojadę :) Wczoraj duzo chodziłąm, byłam na 2 godzinnym spacerze!! :) Pozdrawiam :) A hungerka gdzie nam baluje??

Halo czemu tu tak cicho???? Kiedys ten topoik tętni łżyciem, a teraz??? 😭 Jestem juz po 6 dniach weidera i mój brzuch zaczyna sie buntowac tzn boli!! Ale nie dam sie !! Bede ćwiczyc do końca!! Pozdrawiam

Ehhhh faceci!! to takie małe dzieci, żeby ich rozumieć tzreba mieć jakaś instrukcje!! :) Ja się dziś ochodziłąm, a ochodziłam!! Teraz w końcu na dupie siedzę!! Ale na ile!!??? Idę sobie zrobić kawę, dziś bede miec 8 dzień weidera!! Wszystko spoko, ale strasznie monotomne te ćwiczenia!!

Gość ubodło mię to
a jednak weszlam na ta wage i waze 2kg wiecej, no ale dzisiaj w nocy dostalam okres, takze mysle, ze to tylko dlatego :) w nocy umierałam z bólu, a rano już 1000 brzuszków zrobiłam, pozniej 60km na rowerze :D:D idę wziąć prysznic i jeszcze troszke pocwicze, bo mam wene dzisiaj :D pozdrawiam miłe Panie 🖐️

Hungerka nie bój żaby, to ponoć tylko formalność!! A zeby sie o tym przekonać musiałam sama to przezyc!! A tak naoprawdę wszystko zalezy od Twojej średniej!! Dziś byłam przypatzrec sie jak z mojego roku ostatnia tura sie broni!! I z tego co zauwazyłam mieli gorzej!! Ufff jak dobrze ze ja byłam wczesniej :) Także Aniu głowa i uszy do góry!! A pytania masz?? Ja dziś standardowo duzo zjadłam!! Z ćwiczen tylko 6 weidera robie!! Moze cosik innego i wiecej pocwicze w srode :) Buźka 👄

a ja se siedzę w pracy i kawę piję :) z truskawek mogę jesć wszystko, oprócz placków, te mi sie już przejadły!!

amnzeja pojedzeniowa!! :P dobre :D A ja właśnie prałam (ciuchy), myłam (naczynia i buty), kąpałam (psa)!! Teraz zajmę się jakąś gimnastyką albo cóż!! a ja przed obroną tą swoją pracą już rzygałam!! Nie chce juz nawet patrzec na nią!! :o No to pozdrawiam i przyjemnej nauki życzę papapappapap

11 dzien za mna 6 weidera :classic_cool: jeszcze tylko 31 😭!! Muszę dac rade!! 6 zrobiona, na rowerku stacjonarym pojezdziłam 35 minut (350 kcal spalonych) moze jeszcze cos pocwicze jakies 15 minutek!!! Jka tam przed obrona?? Kiedy masz??

Gość ubodło mię to
:) to chyba dobrze, co? ja lubię jak mnie coś boli, bo wtedy mam wrażenie, że ćwiczenia działają ;) i lubię się też pocić :D ja jeszcze dzisiaj sobie poćwiczę, a jutro i pojutrze mały przestuj, bo mam zajęcia. Nie lubię weekendów, bo w niedziele mnie kuszą zawsze ciastem i lodami :P mnie boli noga w biodrze :/ pewnie przez wczorajszą skakankę... miłego dnia 🌻

chyba dobrze, ztylko ze nie moge siedziec i oddychac chwilami!! :)) właśnie wróciłam z wyjscia służbowego (spacer 40 minutowy), zaraz ide do innego urzedu zaraz!! (jakies 20 minut kolejego spaceru)!! Wiec jesyyt ok!! Ale wieczorem nie bedzie bo ide na piwo, na rynek!! na pewno na jednym sie nie skonczy i na pewno wyladujemy w domu u znajomych!! :P :classic_cool:

oj ci wstretni faceci!! Mój tez niby taki zajety i spotkamy sie dopiero o 20, a tak naprawde trzeba sie pobawic nowa komórką!! Ale ja mu jeszcze pokaze!!!! I zobaczymy kto tu rzadzi!!!!!!!!!! Głowa do góry, obrona to tylko formalność!! Dobra lece do wanny, bo jzu 18:30!! Papap

Zapraszam :classic_cool: bedzie fajnie :P Szkoda mi Ciebie, biedactwo :o Moze jakis spacer albo coś w tym stylu!! Trzymaj sie :D 👄🌼

po wczorajszej impzie która skończyła sie o 6 rano (piłąm nawet whisky !! :P) juz prawie nie zostało znaków!! Tzn moze byc tylko jeden jeszzce widoczny za pare miesiecy!! Oby nie!! :D 👄

To mnie też zbiczujcie, bo ja jem już cały weekend, który przedłużyłam sobie jeszcze o dzisiejszy dzień. Ale od jutra post !!!