Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Agatka juz w pracy!! I bardzo jej sie nie chce!! Chce juz 16!! Spałam dzis 3 godziny, wczoraj byłam na chrzcinach, razem z okresem, ale nawet tanczyłam!!

:) czesc chwle mnie nie było, ale w moim zyciu zaszły pewene zmiany!! Otóz w przyszłym roku (sierpien) zamierzam zawrzec zwiazek małżeński :) przez 3 dni sie stresowałam bo musiałam rodzicom powiedziec (moje serec biło o wiele za szybko) w kocnu sie dzis odwzayłam!! Tzn wczoraj juz napomknełam a dzis rozwinełam temat!! Choc pierwsza reakcja mojego ojczulka to czy przypadkiem czegos nie zmajstrowaliśmy?? a ja mówie ze nie (tzn jeszzce nie) Jestem bardzo happy :D:) Całuski

Dzięki Hungerka 👄 Ale ile stresów przeżyłam zeby powidziec rodzicom, nigdy tego nie zapomne!! Najbardziej bałąm sie ze powiedzom zeby jeszzce zaczekac (ja zaczynam magisterke, a mój jest na ostatnim roku inż, noa przed nim mgr jeszcze) ale czasami rodzice [potrafia zaskoczyc pozytywnie dzieci :) (moi juz mnie tak dawno nie zaskoczyli), mama juz planuje w przyszłym tygodniu powidła na placki robic!! :) 20 jedziemy rozgladać sie za sala :) Kurcze ale jestem szcześliwa :) taka fajna adrenalinka :) chce sie latać :D Hungerka Twoja chwila tez nadejdzie, zobaczysz!! Ja czekałam na ten moment. I sie doczekałam!! A najśmieszniejsze jest to, ze kiedyś chyba po pierwszym roku moich studiów siedzac sobie przy piwie zaczeliśmy gadac o tym kiedy to sie hajtniemy, wymyślilismy sobie 16 sierpnia 2008 roku, i nawet nam sie udało, tylko ze zrobimy raczej tydzien pozniej albo tydzien wczesniej!! Jeszcze sie zobaczy :) Pozdrawiam was serdecznie :) ide zaraz spac bo sie dzis orobiłam sałatek, leczów (a moze lecza!! ) Papapa

Witam serdecznie!! Dzisiaj wróciłam z Mielna. Było super!! Wcale nie chciało mi się wracać, ale juz musiałam. W dzień przyjazdu pogoda była okrokna!! Lało tak okropnie, że nawet nie dało się wysiąść z samochodu. Normalnie się załamałam, ale potem było OK. W sumie z mojego 12-dniowego pobytu 4 dni były brzydkie tzn. w ogóle nie było słońca i przelotnie padało dość intensywnie. Poza tymi kilkoma dniami dzień w dzień leżałam na słoneczku i się opalałam. Pozdrowionka. Lecę już spać.

Hejko :) Ja siedze w pracy!! Niestety!! A spac mi sie chce jak cholera!! Ewka fajnie ze juz wróciłas :) i fajnie ze było super!!

Kurde! dzisiaj się zważyłam i ważę 2 kg więcej. Znowu 60 kg NIE!!! No więc od jutra znowu dieta.

Dzis sie zwazyłam i było 56,6 :) A tak w ogole to okazało sie ze to nie termin slubu my sobie wybierzemy tylko wtedy kiedy bedzie wolna sala!! :o wczoraj poł popołudnia i wieczora dzwoniłąm za sala , albo 2 lata juz zajete, labo tylko pierwsza i ostatnia sobota wrzesnia, albo ich orkiestra!!! Masakra!! Niewiedzialam ze to taki trudne!!

Waga pokazała dziś 56,2 :) jest git :) Strasznie meczace sa przygotowania do ślubu, dzis w nocy nie mogłam spac bo caly czas sobie myslałam, ze ja spie a tu mi sale zajmuja!! 💤 Wstepnie zarezerwowałam na 2 sierpnia, po południu ide ja ogladac, bo nawet tania jest i to właśnie mnie niepokoji!! Mam urlopik!! :) właśnie piję kawke :) zaraz ide do wanny a potenm wychodze!! Czy u was tez upały???

gagatka. Gratulacje. Widzę, że przygotowania ruszyły pełną parą. Oby wszystko udało się załatwić po Twojej myśli. U mnie też tak gorąco i zaraz jadę na rowerek.

Hej, hej. Gdzie się wszyscy podziali. Odezwijcie się. Właśnie wróciłam z rowerka. Jeździło się super, bo świeci słoneczko, ale nie jest za gorąco. Teraz tylko kąpiel i idę, bo umówiłam się z koleżankami. Miłego popołudnia. Pa pa.

Czesc juz jestem! Nie mam niestety czasu aby sie rozpisywac ale zalegloscci nadrobie wkrotce:) Pozdrowka dla wszystkich:)

good morning :classic_cool: ja mam od rana wyśmienity humor:P co prawda mogłabym juz isc do domu no ale wszystkieo w zyciu miec nie mozna :P Miśka jak było na urlopie???? Pisz tutaj szybko :) Hungerka a jaki TY masz naturalny kolor włosów?? Bo ja mam brąz własnie :) i ja bym chciała byc troche blondynką :D

no i jak tam minął dzionek?? Ja właśnie skonczylam ćwiczyc, tylko 25 minut. Strasznie bola mnie jajniki (przy chodzeniu w szczegolnosci). Zaraz sobie zjem cos dobrego z tego wszystkiego!! nie bede sie katowac!! przynajmniej dzis :)

czesc z wczesnego wieczora :D:P Jak tam po pracy?? Jak fajnie ze jutro wolne i sie wyspie :) a wieczorkiem ide do mojego juz narzyczonego bedziemy miec czesc artystyczna naszych zareczyn (były w poniedziałek ale takie zwyczajne ) na pewna na wieczorze sie nie skonczy!! :) a w neidziele musze isc sluzbowo na dożynki!! (bo w gminie pracuje) bleeee cala niedziela stracona!! buziale :D

witam :) ale tutaj pustki :( Hungerka jak Cie to interesuje, i bedziesz miec potem pracę to czemu nie :D ja sie juz zapisałam na magisterke !! I juz mnie boli kasa ktora musze wydac na te studia (tryb zaoczny). Pozdrawiam i goraco zachecam do pisania!!

Hej!! hungerka ja też jestem zdania, że je,żeli Cię to interesuje to spróbuj. Jeżeli Twój kierunek studiów jest inny to warto, bo to dodatkowa umiejętność, a to, że to studium to nic. Przecież jeżeli miałabyś ukończone studia wyższe, a chciałabyś nauczyć się obsługi komputera to nie znaczy, że musisz i ść od razu na studia na informatykę lub np: ukończyłaś pedagogikę, a chcesz nauczyć się angielskiego to przecież nie znaczy, że musisz od razu iść na anglistykę.

Mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z tego co napisałam wyżej, bo bardzo zagmatwałam się.

hejka :D cisza straaszna na tym topiku :o co u Was?? czy tez tak ciepło?????? :o ja siedze własnie w golfie i spodniach polarowych, a do spania dzis zniosłam sobie dodatkowo śpiwór, a co tam nie bede sie katowac i juz :D Jeszcze 3 dni chodze do pracy a potem bezrobocie mnie czeka :) ale staram sie tym nie dołowac tylko myslec pozytywnie, ze znajde prace itd. bo kiedys musze w koncu ja znalezc. Pozdrawiam goracao :) piszcie cos

Cisza dzien kolejny :o A ja mam dzis weekend a od wtorku znowu na bezrobociu. :o ja juz nawet nie mam duzo marzeń tylko znalezc prace na satłe z godziwa kase.

Hej! gagatka życzę powodzenia w szukaniu pracy. Na pewno znajdziesz. Teraz podobno jest łatwiej. Ja 5 lat temu szukałam pracy przez pół roku i to naprawdę intensywnie.

Po pół roku znalazłam nawet fajną pracę. Także gagatka na pewno będzie dobrze.

gdzie Wy wszyscy jestescie?? Czemu tutaj mało kto pisze !!!!!!?????? :(:(:(:(:( ja powoli dojrzewam do odchudzania!! teraz jak bede siedziec w domu to bede miaął czas na cwiczenia :)

Hello!! Co u Was słychać? Jak tam Wasze odchudzanko? Ja ostatnio się trochę rozleniwiłam, ale od następnego tygodnia zapisuję się na siłownię. Na razie jeźdźę na rowerze i na nogach zaiwaniam do pracy. Odezwijcie się. Pa, pa.

no ja sie odzywam, ale sama do siebie!! Ewka zagladaj tu czesciej!! Plisss A za Hungerka chyba trzeba list gonczy wysłac!! Ja dzis tez na piechotke do pracy 30 minut jakeis spacerku!! A wieczorem cwiczymy!!

Ja dzisiaj idę na piwko, a w dodatku w pracy zjadłam ciasto i wypiłam drinka, ale jak jutro będzie ładna pogoda to idę na rower. Hungerka zaginęła. Trzeba zrobić jej portret pamięciowy i poszukiwać!!