Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anett26

Konkurs na najsypatyczniejsze imię dla dzidziusia

Polecane posty

Gość Anett26

Tak, ja proponuję Kamila dla dziewczynki. Wyszło mi we wróżbie z obrączką że będę mieć dwie córy. jak dotąd nie mam ale staramy sie z mężem... Pozdrawiam wszystkich oczekujacych na maleństwa!!!

Moje córeczki to : Ala i Maja-prawda,że sympatyczne imiona?:)

Gość Anett26
fajne

Gość Anett26
Do Blahahhhhahhhhh Nie interesuje minie wypowiedz Ktosia kto nawet pseudonim ma okropny

Gość konkurs jest bez sensu
Przecież z założenia każdy nadaje swojemu dziecku imię, które jest według niego najsympatyczniejsze.

eh to sie nie opłaca bo ja ik mam pod dostatkiem i ciongle je wpeirdalam - to sei tak nie bawei no chyba ze sie nagroda zmieni to byk sie musiał zastanowic

Gość musztarda i keczup
nie wiem , to chyba zależy od tego , jakie sympatyczne osoby znasz. Znam jedną dziewczynkę , którą bardzo lubię - jest bardzo sympatyczna , a do tego śliczna , nazywa sieSonia , imię mi się podoba samo w sobie , a do tego mam sympatyczne konotacje. Kiedys mi się podobało imię Beata , ale odkąd zaczęła mnie wkurwiać ex mojego faceta , która właśnie tak sie nazywa , nienawidzę tego imienia. To jest wszystko sprawa wzgledna

Gość a mi sie podoba
Weronika.. a dla chłopczyka Patryk albo Błażej

FRANEK FRANEK I JESZCZE RAZ FRANEK :D :D :D :D :D :D Kamilka mi się nie podoba pozatym ostatnio coraz więcej tych Kamilek :P

Gość Anett26
Moja kuzynka mama 3 miesięcznej Patrycji, dała tak na imię bo była przekonana że będzie miała synka, a tu proszę dziewczynka dopisało sie a i jest już dziewczynka

Mój synek nazywa się Antoś. Dla mnie brzmi całkiem sympatycznie. :)

wcale nie bo teraz wraca moda na takie imiona i za jakis czas wiekszosc dzieci bedzie miala tak na imie zreszta juz teraz w przedszkolach jest pelno frankow, jasiow, antkow itd a Patrycja tez ladnie ale dla dziewczynki ja mam juz od 4 lat imie upatrzone : ZOJA, ZOJKA, ZOJUSIA itp :D :D :D ewentualnie Milenka :D

Gość Anett26
Do błahahahhhhhhhhh Iddź Ty wstrętniaku jeden a kto dziecku życzy śmierci to napewno po kolei w głowie nie ma

ja jestem w dziesiatym tygodniu ciazy i jak bedzie synek to bardzo podoba mi sie imie Cyprian a jak coreczka to ... jeszcze nei mam pojecia :P Pozdrawiam :)

jakbys nie wiedzial ZOJA to imię wywodzące się z Rosji i nie wiem co Ci sie w nim nie podoba :P :P przynajmniej nie bedzie kolejna Olivka ewentualnie Victoria :O a ciekawa jestem jak TY masz na imię że wszystkie tak krytykujesz :P :P :P pewnie jakiś marcin albo łukasz bleee :D

a ja jak zwykle glosuje mna imie mojej coreczki: Gabriela, Gabrysia, Gabunia, Gabrylka, Gabi, Gabątko, gabiszonek, Bunieczka..itd uwielbiam to imie...

o kurwa w zyciu nie chcialabym miec Aneta na imie oj kurwa wspolczuje Ci serdecznie pewnie sie z Ciebie smiali i dlatego taka przewrazliwiona jestes :P :P :P :P :P :P :P :P i każde imię krytykujesz :P

wcale nie wtopa bo ANETA mi sie nigdy nie podobało i nie podoba a Ty pewnie masz jakies brzydsze jeszcze i wstydzisz sie przyznac :P :P :P a ZOJA mi się bardzo podoba i wali mnie to czy komuś innemu sie podoba to będzie moje dziecko i tak właśnie będzie miało na imię i nie sądze żeby ktoś miał sie z niej wyśmiewać bo nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale u mnie są raczej normalni ludzie :P :P :P :P :P

Gość Anett26
A tak na marginesie to podoba mi się Ania stare imię a od niego pochodzi imię Aneta...

Gość ty blahahahaha
imbecylu z kurzym móżczkiem:O

no wiesz 4-letnie dzieci zazwyczaj maja inne problemy niż wysmiewanie sie ze swoich rówieśników za imię ja naprawde nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale chyba zostałaś skrzywdzona w dzieciństwie i teraz się wyzywasz albo nie wiem masz Genowefa na imię lub Józefa i wszyscy z Ciebie ryją na około :P :P :P i nie rozumiem dlaczego imię ZOJA miałoby być krzywdą dla dziecka ?? wytłumacz mi co jest takiego w tym imieniu strasznego bo ja sie niczego nie dopatruje ?? :P

no teraz piszesz ze nawet Ci sie podoba a na poprzedniej stronie równo po nim pojechałaś :P nie czaje Cie a pozatym oryginalne imiona wcale nie muszą być wysmiewane , pozatym kogos sie lubi lub nie lubi nie za jego imię tylko za charakter imię moze byc tylko milym dodatkiem ja np mialam w podstawowce kolezanke Kornelie a jako że było to jakies 10 lat temu bylo to imie bardzo oryginalne wsrod tych wszystkich Kasiek, Anek itd i powiem Ci ze nie bylo ani jednej osoby, ktora smialaby sie z niej wlasnie za imie bo byla strasznie sympatyczna

ależ Ty kobieto zmieniasz zdanie :P :P co chwilke cos innego piszesz wiesz to jakie imie sie komus podoba zalezy od róznych rzeczy bo np mi podoba sie Franek a juz antek i jasiek niekoniecznie a nie cierpie imion typu Olivia, Viktoria, Angelika itd zwlaszcza tych pisanych nie po polsku :O co nie znaczy ze komus innemu sie to nie podoba wrecz nawet wielu osobom sie podoba bo gdzie sie nie obejrze to same Nicole, Olivki itd

oo ktos pousuwal Twoje wypowiedzi hehehehehhehe widzisz nie trzeba było tak bluzgać :P :P