Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerwalam z chlopakiem

Dac mu szanse???Jak myslicie???

Polecane posty

mimo tego co powiedzialam nalega abysmy do siebie wrocili powiedzial ze sie zmieni itd.Nie byl zlym facetem bo takich jak on naprawde jest niewielu ale ja niewiem czy ja chce byc z nim :-( znaczy sie pare dni temu tak myslalam bo bylo mi z nim naprawde dobrze myslalam ze go kocham itd.Teraz sama nie jestem pewna swoich uczuc co do niego.Moze naprawde warto byloby sprobowac w koncu do trzech razy sztuka.Martwi mnie tylko to ze znowu go zranie.Mowilam mu otym ale i tak nalega.Na moje to ja potrzebuje czasu aby wszystjo przemyslec za i przeciw.Dziwi mnie to ze wczoraj kiedy zerwalismy byl nieco na mnie wkurzony no a dzisiaj calkiem inny wiem pewnie dlatego ze ma szanse ze nam sie uda.Moze faktycznie przemyslal to co powiedzialam itd a na pewno sie nie mysle skoro jego rodzice tez przyznali mi racje.Napisalabym bardziej szczegolowo ale tego jest naprawde duzo do pisania.Napiszczie o o tym myslicie??prosze o szczere wypowiedzi.

Gość faceci to swinie
i tyleeeeeeeeeee ja tam nie mam skrupolow! nie ten to inny

Gość kitka22
To zalezy. Przede wszystkim od tego jaki był, dlaczego nie chciałas juz z nim byc. Ile byliscie razem, ile macie lat.

Wczoraj kiedy powiedzialam ze to jest koniec itd.poplakalam sie lzy mi lecialy jedna po drugiej.Niewiem czy to oznaczalo ze jest mi przykro czy moze mi na nim zalezy tylko boje sie do tego przyznac ????Ja juz naprawde niewiem co mam myslec :-( Tak samo jak pisaldo mnie smsmy czytalam i plakalam a sama do konca niewiem czemu

Gość kitka22--bylismy dokladnie
ze soba miesiac i 12 dni.Ja mam 21 lat a on 23.Glownym powodem bylo to ze probowal trzymac mnie w klatce choc jak twierdzi tak nie bylo.Z kumpelami sie praktycznie nie spotykalam a jak juz przyszlado mnie na chwilke pogadac tozaraz sie burzyl nawet bylzly na to ze dostalam od kogos sygnal:-(Tak to byknaprawde kochany i wiemze mnie kocha dlatego taki jest.Ale nie obwianiam o to tylko jego bo to tez jest moja wina ze nie jestesmy juz razem

Gość kitka22
Na początku ludzie są bardzo zaborczy, chcą miec te osobe tylko dla siebie. Jak dla mnie to normalne, no moze nie tak całkiem ale napewno to nie jest nic dziwnego. Moj facet na poczatku zachowywał sie podobnie. Zobaczysz, pozniej mu przejdzie. Przeciez Wy nie macie jutro brac slubu:0 spokojnie:). Moim zdaniem powinnas dac mu szanse. Moze to przemyslał i teraz bedzie sie zachowywł inaczej.

Gość a ja a ja a ja
m-c i 12 dni........nie ma chyba sie nad czym zastanawiac,bo wy nawet 2 m-cy nie potrafiliscie wytrzymac ze soba,a co dopiero o latach mowic.Jak ja bylam ze swoim chlopakiem m-c i 12 dni to bylismy najszczesliwsza para :) kochajaca i odkrywajaca sie nawzajem :) ❤️,klocic sie po m-cu i 12 dniach???? nigdy,a plakac.............to juz w ogole!! Jak dziewczyno placzesz po m-cu to o czym tu gadac...

Gość kitka22
"a ja, a ja, a ja" ale ona nie płakała prze to, że on był jakis niedobry. Ja bym dała mu szanse.

Gość kitka22
Co Wy gadacie???

Gość kitka22
Dajcie spokój, od razu skreslac faceta bo był zaborczy??? Po miesiącu??? Niech sie umówi z nim jeszcze, zobaczy, poczeka. Jejku, Wy szukacie jakiegoś ksiecia, czy co???

Gość a ja a ja a ja
nie ksiecia,ale jakbym byla z facetem m-c i juz by mi sie cos w nim nie podobalo i zerwalabym,no to chyba bym nie wrocila. Poznala jego charakter,ze jest zly jak sie z kolezankami spotyka,nawet jak sygnal ktos jej pusci,ale ona juz z nim ZERWALA!!!!!!!!! Najwidoczniej zle musialo jej byc skoro po MIESIACU zerwala,nie probowala z nim porozmawiac,moze zmienic aby nie byl taki!czlowiek najpierw cos probuje zmienic,zrobic,rozmawiac.nie zrywa sie tak od razu,tymbardziej po m-cu.Za szybko zakonczyla.Widocznie nie ma tego czegos miedzy nimi.

Gość kitka22
"a ja, a ja" w tym co piszesz teraz masz chyba racje. Ale sądzę ze musiał jeszcze istniec jakis powód zerwania. Nie wiem. Ale ja po miesiącu bycia z kims pewnie bym chciała jak najwiecej siedziec z tym chłopakiem. Wtedy jest najfajnieszy okres:). Poprostu sie jest zakochanym:) Wiec faktycznie, pewnie miedzy nimi ne zaiskrzyło.

Gość a ja a ja a ja
no wlasnie............jak ja bylam m-c z chlopakiem to my sie odkleic od siebie nie moglismy,patrzylismy sie na siebie,tulilismy,dzien w dzien prawie chcielismy sie widziec,pozniej wiadomo ze jest troszke inaczej,tzn po kilku latach,chociaz jestem juz 3 lata,to dalej chce go widziec,calowac,patrzec,wachac.Dzisiaj go nie zobacze bo z kolezankami sie umowilam,na piwko,na ploty :) ale jak dzwonil to mowil ze jakbym sie nudzila to mam przyjsc.....oj ten robak moj,zęby mi się same zaciskają jak sobie o nim pomyślę,najpiękniejsze czółko ma i te ślepka moje,normalnie nic tylko całować go :) ale sie rozpisalam :)

Gość nie zastanawiaj sie...
... daj mu szanse. Nie wolno odrzucac uczucia drugiej osoby. skoro sie zadeklarowal ze sie zmieni dla Ciebie, to znaczy mniej wiecej tyle, ze mu naprawde zalezy! moze mu nie wychodzic ale chce.. dajcie sobie szanse, skoro bylo fajnie, uwierz w to ze moze byc tak znowu.. i bedzie, jezeli bedziesz tego chciala.. powodzenia.

Gość po co gdybac
dziewczyna nie przestawila sytuacji, nie wiadomo o co chodzi. Z tego co czytam to sama nie wie czego.. a tak wogole skoro by Ci na nim nie zalezalo to bys tu nic nie pisala... ;) po porstu zacznij dzialac zamiast szukac dziur w calym!! :D :D :D i tak zle i tak niedobrze... no az mnie nerw bierze jak czytam takie bzdury. Placze ze szczescia, niedobrze jak zrywa.. ehhhhh... Jak to mawiaja twoja strata...

Gość szansa
tobie niezazalezy na nim, tobie jest najwyrazniej go szkoda ale nie oto przeciez chodzi wiec poca dawac mu kolejna nadzieje jak i tak odejdziesz od niego daj sobie luz i zaczni ukladac sobie zycie na nowo ale bez niego

Gość zonkilek
dziwna sytuacja.......... chyba jest dla ciebie kims wyjatkowym wydaje mi sie po reakcjach jakie opisalas :) kitka ma racje idealnie to chyba nie ma :D powiem tak skoro takich jak on jest niewielu i to ty tak napisalas :D, to szanse mu powinnas dac :D :D