Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaaa

kiedyś myłam włosy co 1, 2 dni. Teraz moge spokojnie co 3,4

Polecane posty

Gość mychaaaaa

Gość pinki i mozg
a jak to zrobilas?:O

Gość Felicitaa
to fajnie ci,może powiesz co ci pomogło?:)

Gość mychaaaaa
przez przypadek :) Myje normalnie twarz mydłem siarkowym, bo mam problemy z trądzikiem. Ostatnio przeczytałam na opakowaniu, że nadaje się też do przetłuszczonych włosów. WIęć spróbowałam :) Umyłam nim, a potem zwykłym szamponem. Od razu przy myciu czuje się że włosy są takie aż dziwne w dotyku, tak jakby yo mydło wszystko z nich ściągnęło. Ale potem jak się umyje szamponem to są miłe w dotyku. Dziś już 3 dzień mija bez mycia . Jeszcze tydzień temu pod końiec drugiego dnia wyglądały strasznie, a teraz. POWODZENIA ŻYCZZE WSZYSTKIM MYDŁO W KAŻDEJ APTECE KOŁO 3zł. :):)

Gość zaskoczona102
ja tez tak mialam i zauwalylam jak mylam wlosy tym lolearem nablyszczajacym wlosy, to moglam myc np. 1 - 2 w tyg., tylko wlosy sie elektryzuja.

Gość Bucha
Chciałabym myć chociaż co drugi dzień,praktycznie musiałabym myć 2 razy dziennie.Myję rano a po południu już są tłuste.Założyłam topik ale nikt nic konkretnego nie poradził!

Gość mychaaaaa
do BUCHA To musisz sprawdzić to mydło. Koszt niewielki. Ja też rózne szampony stosowałam i nic. A po mydle od razu poprawa. Ja to cudownie nie myc włosów codziennie. :)

Gość Bucha
Do Mychy! Myjesz mydłem a potem jakim szamponem? Ja kiedyś umyłam siarkowym ale nie mogłam ich rozczesać!

Gość mychaaaaa
no właśnie po umyciu mydłem i spłukaniu wodą te włosy są strasznie dziwne. Grzebienia nie da się włożyć!! JA myje szamponem do włosów farbowanych welli, ale myśle że każdy szampon będzie dobry :) i używam tez pianki do włosów ale to już po umyciu i osuszeniu ręcznikiem

Gość uwazajcie bo
to mydlo na tlusta skore bardzo wysusza zeby wlosow nie zniszczylo!!! ja bym na suche wlosy nie ryzykowala

Gość mychaaaaa
DLatego polecam je tylko tym, którzy mają tłuste włosy. No i oczywiście nie trzeba myc nim zawsze:) TYlko raz tak raz tylko szamponem. Nie wiem, mi to pomogło. DZiele się z wami tą informacją, bo pamiętam jak narzekałam że musze codziennie myć włosy i niszczyć je suszarką czy prostownicą i tracic czas, mniej spać! Kto chce spróbuje, kto nie to nie :) POZDRAWIAM !

Gość Magduśka0
Dzięki MYszkoooo za rade, ja dzis kupuje jeszcze szampon Freederm, ponoć świetny :)

Gość joju
no i co podziałało? ciekawa jestem!!

Gość myc raczej chlodna woda
bo ciepla powodukje przetlud\szczanie. No i im czesciej mykesz, tym bardziej sie t,uszca, to jest bledne kolo. Sprobuj przetrzymac z tydzien, jak nigdzir nie wychodzisz, zobaczysz, jak zrobisz wieksza przerwe to sie mniej beda tluscic

ja spróbowałam boniderm, to nawet nie mydło, ale taka emulsja ziołowa do mycia, ok 10pln w aptece. myje się paskudnie, bo to się nie pieni, ale warto

Gość halohalo...
dziewczyny i jak ten freederm i boniderm?jestem ciekawa strasznie

Gość anulka 30
HEY :) no niestety ja tez mam ten problem z włosami :( myję codziennie rano :( a do tego jeszcze od tygodnia nie wiem co dzieję się z moją skórą na głowie. Przychodzi wieczór i zaczyna mnie okropnie piec i swędzieć. To pieczenie jest okropne. Mam wrażenie że ktoś mi polewa głowę gorącą wodą :( A co najdziwniejsze pieką mnie też uszy... wczoraj nawet poprosiłam męża żeby obejrzał mi głowę , Oglądał przy świetle żeby dokładnie zobaczyć co się dzieje. I wiecie co... nic, kompletnie nic... nie ma zaczerwenionej skóry, żadnego łupieżu, nic co by wskazywało na jakąś chorobę. Już teraz nic z tego nie rozumiem :( A co do szamponu to ja zamówiłam ostatnio szampon przeciwłojotokowy firmy POLLENA-EVA. Nowość i po opisie przedstawia się obeicująco.Ale można go kupić tylkow aptece. Ja sobie zamówiłam w aptece rodzinnej przez net. Jeszcze nie stosowałam ale mam nadzieję że po nim będe mogła myć włosy pzrynajmniej co drugo dzień.