Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadjas

Oniesmielony

Polecane posty

Gość nadjas

czy po 1,5 rocznym byciu ze soba chlopak nie powinien juz zupelnie swobodnie czuc sie przy swojej dziewczynie? Bo ja ciagle mam wrazenie ze , moj chlopak czuje sie oniesmielony moim towarzystwem.. ja tak bardzo chcialabym moc sie przytulic np na jakiejs imprezie kiedy jestesmy razem , zatanczyc.. a tu nic , mam wrazenie ze rozmawia z kims caly czas jednak zerkajac na mnie ale nie potrafi dluzej posiedziec ze mna, woli towarzystwo znajomych ..co o tym sadzic?

Gość bfder
to cos pozytywnego.TEoretycznie im bardziej onieśmielony tym bardziej zakochany.U mnie tak jest przynajniej.

Gość nadjas
nie bardzo wiem jak to odbierac .. a jesli najzwyczajniej w swiecie znudzil sie mna i to zachowanie to nie oniesmielenie a nic innego jakzwykla olewka .. czasem tak czuje

Gość bfder
jesli olewka to co innego.Wtedy masz problem

Gość nadjas
tylko wiesz ...to wyglada tak dziwnie ... On rozmawia z kims siedzac po drugiej stronie stolika i jednoczesnie popatruje na mnie i ciagle przed oczyma mam jego maslane oczy

Gość nadjas
Jutro podczas gry wstępnej beknę mu ze dwa razy w twarz sadzonym jajkiem , aby sprawdzić jego poczucie humoru :)

Gość nadjas
pośmielismy sie a teraz wymiataj, ze tego slowa użyje ..tak to do ciebie podszywaczu jeden

Gość nadjas
moze ktoras z dziewczyn tez zastanawia sie nad czyms podobnym .. kiedy przytulamy sie jest wspaniale , jest czuly i taki jak trzeba , kiedy jestesmy w gronie jego znajmoych staje sie taki oficjalny, mam wrazenie , ze mnie unika , ze woli towarzystwo swoich znajmomych ode mnie

Gość jennyx
może sie wstydzi przy znajomych wyjsć na mięczka np.przytulając Cię . To dziwne ale niektórzy faceci tak mają

Gość nadjas
Axn wiesz ze chyba cos w tym jest , teraz jak o tym wspomniales/as tez raz pomyslalam tak sobie , kiedy mnie zdenerwuje swoim zachowaniem ,wsciekam sie o to i zaczynam go niejako "ustawiac" moze zbyt mocne slow ale czesto odnosze wrazenie ze czuje , ze to ja chce grac pierwsze skrzypce ,chociaz tak naprawde tak nie jest , ja tego nie chce ale czasem ..no nie da sie przemilczec i moze to jego zachowanie wobec mnie to swego rodzaju bunt przed zniewoleniem oczywiscie w jego mniemaniu?

nadjas>> Ja zauważyłam też podobne zachowanie u facetów. Poznałam bardzo sympatycznego faceta,który gdy jestesmy razem to jest b. czuły, a gdy w towarzystwie to b. oficjalny. Też mnie to denerwuje :/ Całe szczęscie, że jest dużo facetów na świecie i można go zawsze zmienić :D Pozdrawiam

Gość nadjas
kurcze tylko jak go zmienic jak sie kocha hehe to nie takie łatwe w moim przypadku.. zastanwiam sie tylko z czego to wynika??

Gość nadjas
tzn z czego wunika to jego zachowanie nie to ze go kocham ... to tak w ramach sprostowania:P

Gość mala blondyneczka
nie zmienisz go, tak juz maja niektorzy faceci i kropka. on nie bedzie Cie przytulal, calowal wsrod znajomych czy w miejscach publicznych tak jak w pokoju sam na sam. moj facet tez taki jest, na uczelni, wsrod znajomych nie jest wylewny. ale na romantycznym spacerze czy w pokoiku jest bardzo wylewny :D on Cie kocha, tylko ma takie a nie inne podejscie do tej sprawy. faceci uwazaja takie obsciskiwanie ze swoja dziewczyna za przejaw slabosci :O wiem ze to glupie

Gość nadjas
mala blondyneczko przyznaje ze mnie pocieszylas.. ciagle nie dawalo mi to spokoju , jego zachowanie zaczelam interpretowac na rozne sposoby , juz zaczęlam nawet myslec, ze pewnie nie kocha by po chwili stwierdzic , ze to przeciez niemozliwe ,bo widze jak na mnie patrzy i jak zachowuje sie kiedy jestesmy sami ... mam nadzieje, ze to jest to oczym piszesz , ze taki jest poprostu i zaluje ,ze nie mozna tego jakos zmienic bo chyba nie mozna ...sama nie wiem