Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majja

co na poprawienie apetytu u 6-latka?

Polecane posty

Gość pietia
nic nie je dobrze ze mleczko mamusia daje przez sen

Gość aga08
witam mój syn ma 6 lat i tylko 18 kg. je tylko suchy chleb i pije mleko. jeśli podam cos innego co nie lubi to zaraz ma odruch wymiotny. jeśli ktoś ma sprawdzony sposób proszę pisac

Gość chałupka
Mój syn też słabo je.. ale jak tu czytam, że piszecie o tym że 2 latek jak będzie chciał jeść to przyjdzie i powie.. Co za bzdura. Nie wszystkie dzieci mówią, że są głodne..moj nigdy nie mówił. sama widzę kiedy pora na posiłek. no i picie soków... jak dziecko pije cały dzień soki, które są bardzo słodzone nie dziwne, że nie czyje głodu.. naprawdę tego nie wiecie? Jesli dawać soki to tylko prawdziwe i rozcieńczone wodą.

Gość gość
iść do lekarza i zrobić badanie krwi. moja wnuczka bardzo kaszlała i okazało się, że ma owsiki.niby co jedno ma z drugim wspólnego. Zrobic wyniki i będzie wiadomo, czy coś mu dolega, czy może już jest takim niejadkiem. mój wnuczek w czerwcu będzie miał4 lata waży 18,5 kg. Syn w wieku 6 lat ważył 25 kg i 125 wzrostu. Zależy jakiej budowy jest dziecko, jeśli jest drobne i rodzice takiej samej budowy no to nie będzie potężne.

Gość gość
Moj syn w listopadzie skonczyl 5 lat wczoraj w szkole dzieci byly wazone i wazy 22.5kg I sama nie wiem czy to duzo czy malo,je tez niewiele w sumie to tylko swoje wybrane potrawy nie chce nic nowego probowac,a ja juz nie mam sily z tym gotowaniem.Z wygladu nie jest ani za gruby ani za chudy taki normalny raczej,ale z tym jedzeniem to jakas masakra jest

Powiem szczerze ze sceptycznie podeszłam do pomysłu smarowania papką z soku kapuscianego- ale po przebojach z moim niejadkiem to tonący brzytwy itd wiec dzis zastosowałam kuracje I powiem szczerze ze byłam w szoku jak zobaczyłam ten milion białych grudek na skórze które zaczęły wystawiać po 2 minutach wcierania I nadal tam były jak go splukalam prysznicem Kontynuowalabym kuracje ale dziecko narobiło takiego wrzasku ze maz zainterweniowal ze co za zabobony i mam natychmiast przerwać W każdym razie papką jeszcze została i jutro robię kolejne podejście Plus wizyta u lekarza na obowiązkowe dodania na obecność pasożytów- bo mi siostra nagradzała na temat wlosnia. Kretego I jakie to niebezpieczne