Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 kariki
Kuba chyba masz racje ;) Bo z moim pierwszym chlopakiem bylam 4 lata i to wlasnie z nim mnialam taki udany seks. Moze to przez to ze to byl moj pierwszy chlopak i tak dlugo razem bylismy. Ale coz Kocham swojego terazniejszego chlopaka i co bedzie to bedzie. Narazie o tym nie mysle.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 WERTISL
Kariki i mi臋dzy innymi w艂a艣nie dlatego seks powinien(patrz warto..-chocia偶 to te偶 zale偶y od punktu widzenia oraz podej艣cia..- mi臋dzy innymi dla niekt贸rych warto to wiedzie膰 przed 艣lubem jakim rozmiarem dysponuje nasz partner/partnerka.., itp.., itd..) by膰 po zawarciu zwi膮zku ( oczywi艣cie chodzi mi nie o to 偶e wcze艣niej przy przelotnych znajomo艣ciach uprawia膰 seks a z tym co uwa偶amy go za potencjalnego partnera do zwi膮zku dopiero po 艣lubie, tylko chodzi mi o to aby wyj艣膰 z za艂o偶enia i偶 "ten" pierwszy raz b臋dzie dopiero po 艣lubie- tak dla formalno艣ci :-]..)- je艣li wcze艣niej prze偶ywa si臋 co艣 np. z 17 cm, a teraz jak m贸wisz z 13 cm. i m贸wisz o wspominaniu= wracaniu my艣lami do przesz艂ych dozna艅- to takowego raczej by nie by艂o gdyby艣 nie zazna艂a przyjemno艣ci z tym pierwszym "np." o takim (ale wi臋kszym) gabarycie..(cho膰 tez nie koniecznie, no ale jak m贸wisz o "wspominaniu" to zapewne na czym艣 to opierasz oraz na danej sytuacji pewnie bazujesz..) . Po prostu wiele czynno艣ci przez nas dokonanych rysuje konkretne zarysy konsekwencji na przysz艂o艣膰- teraz to zale偶y od Twojego podej艣cia, nastawienia, na ile masz siln膮 wol臋,na ile panujesz nad sob膮 oraz na ile kochasz swojego "Gucia":D..- je艣li 艣wiadomie nastawisz si臋 tak, 偶e nie wracasz do tamtego rozdzia艂u i np. zostajesz z aktualnie ukochan膮 osob膮 (uwa偶aj膮c tamto za rozdzia艂 zamkni臋ty)- mniej hojnie obdarzon膮, skupiaj膮c si臋 na "uczuciach" nie za艣 "odczuciach"- przy najmniej w kwestii pierwszoplanowej..-to pokarzesz si艂臋 oraz charakter, ale przede wszystkim**dojrza艂o艣膰**.- Je艣li jednak czynnik "ma艂ego" przejmie stery i obierze kierunek rozstania to oczywi艣cie Tw贸j wyb贸r oraz wolna wola, ale wtedy to ju偶 raczej nie odzwierciedli tej "prawdziwej" mi艂o艣ci.. . S膮dz臋 偶e po prostu wspominasz to bo "chcesz" wraca膰 do przesz艂ej chwili, ale w艂a艣nie zobacz przez co jakie my艣li do Ciebie dochodz膮- musisz sama zadecydowa膰 na czym Ci tak na prawd臋 zale偶y i to jaki艣 czas przed zawarciem zwi膮zku na papierze- tak aby zd膮偶y膰 to jeszcze par臋 razy przemy艣le膰 oraz utwierdzi膰 si臋 w odkrytych przez siebie przekonaniach, ideologii, itp.( tak aby wybra膰 si臋 w podr贸偶 z idealnie wywa偶onym plecakiem..- mo偶e nie koniecznie zawsze realne, no ale do doskona艂o艣ci trzeba d膮偶y膰 nawet je艣li sie wie i偶 sie jej nie osi膮gnie, ale nalezy mie膰 nastawienie i偶 si臋 uda..:-) )- bo to oczywi艣cie zale偶y jak to kto traktuje, ale decydowanie si臋 na wsp贸lne po偶ycie ma艂偶e艅skie, b膮d藕 og贸lnie po偶ycie jest rozdzia艂em odpowiedzialnym i warto by艂oby unikn膮膰 takich przypadk贸w, 偶e po 艣lubie dopiero o tym my艣lisz i np. po jakim艣 czasem 偶a艂ujesz (odpuka膰..) i chcesz odej艣膰 albo !np.! tkwisz w tym i si臋 m臋czysz ( a nie temu ma to s艂u偶y膰..- zapewne)- oczywi艣cie nie na wszystko zapewne mamy wp艂yw i to co ma by膰 to b臋dzie, ale to minimum, kt贸rym mo偶emy sie zabezpieczy膰/zrobi膰 jest przydatne. I id膮c jeszcze has艂em "co ma by膰 to b臋dzie" to r贸偶ni ludzie r贸偶nie to definiuj膮- jedni np. 偶e po co sie wysila膰 jak i tak to co ma by膰 to b臋dzie, ale drudzy np. tak my艣l膮: hmm no nie do ko艅ca bo je艣li zasadz臋 jab艂o艅 to z regu艂y wyro艣nie jab艂o艅, je艣li grusz臋, to zapewne grusza, a wyro艣ni臋cie chwast贸w na miejscu przez nas zasianych plon贸w(patrz czyn贸w..) jest zjawiskiem raczej skrajnym.- To samo si臋 tyczy hodowli r贸偶nych ras ps贸w.. . POZDRAWIAM I POWODZENIA- 呕YCZ臉 SZCZ臉艢CIA!! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WERTISL
Karika oczywi艣cie Ci臋 rozumiem i seks te偶 nie jest jakim艣 odpadkiem- jest wa偶ny, ale t臋 wa偶no艣膰 my mu nadajemy swoim podej艣ciem do tego aspektu.- Wiele zale偶y od naszego nastawienia.. :-) POZDRO(L)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WERTISL
KARIKA: "Witam....hmmmm mam problem. A mnianowicie zakochalam sie w facecie ktory niestety ma malego penisa. ;( Wyglada wspaniale i jest taki seksowny. znajome mi zazdroszcza ...jest taki kochany....merzczyzna moich marzen tylko ze niestety ma MALEGO. Brakuje mi tych doznan. Wspominam sobie jak to bylo z innym. Myslicie ze nasz zwiazek moze na tym cierpiec????" Moim zdaniem to zale偶y od Twojego podej艣cia. Je艣li b臋dziesz przed wsp贸艂偶yciem uwa偶a膰 to za problem i si臋 nad tym zamartwia膰, to sorry- nikomu 藕le nie 偶ycz膮c, du偶o (odpuka膰) prawdopodobne jest i偶 Wasz zwi膮zek mo偶e na tym ucierpie膰 (oczywi艣cie to nie jest regu艂a bez wyj膮tk贸w, ale skala wyst臋powania pewnych zjawisk adekwatnie do naszych nastroje艅 m贸wi sama za siebie..= cho膰 to oczywi艣cie nie znaczy i偶 tak musi by膰- bo nie musi, ale..). NIE OBAWIAJ SI臉/NIE ZAMARTWIAJ SI臉= Kroki wykonane przez Ciebie po ewentualnym zbli偶eniu oczywi艣cie b臋d膮 Twoj膮 spraw膮 indywidualn膮 i Twoje prawo, cho膰 nie to jest najwa偶niejsze. Jest kilka wyj艣膰 z owej sytuacji, ale nie chce mi sie o nich ju偶 tu rozpisywa膰.. . Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WERTISL
Kariki oczywi艣cie te偶 nie ma 100% gwarancji, 偶e jak odpowiednio si臋 nastawisz to odczujesz orgazm, ale jest to uwa偶am wielce prawdopodobne, 偶e b臋dzie Ci przyjemnie- a orgazm przy okazji r贸wniez mo偶e wyst膮pi膰 i jesli tego sobie 偶yczysz to ja Ci tego r贸wnie偶 偶ycz臋- byle nie traktowa膰 seksu przedmiotowo.. :> :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem s艂owik
Jestem dziewic膮, zawsze by艂am nie艣mia艂a , ch艂opcy to widz膮. Jestem inna, troch臋 zamkni臋ta w sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowski podrywacz
Bez pierdolenia ?! Czego ja sie tu nawyczytalem to normalnie moge ksiazke napisac . Najsmieszniejsze sa kobiety, ktore pisza, ze potrzebuja duzego czlonka bo maly im nie sprawia przyjemnosci hahahah ,to czy Ty kobieto urodzilas sie juz z otworem o srednicy wiadra ? ... Nie ! Wiec przestancie pierdolic, ze wielkosc ma znaczenie w kazdym przypadku. Reansumuj膮c. Kobieta potrzebujaca duzego, albo jest tak zbudowana jej Cipa, ze musi miec penetracje doglebna , czyli nawrazliwsze nerwy sa umieszczone dalej , w dalszej partii- lub poprostu jest dziwka - nie ma co sie oszukiwac. Chuj to chuj maly , ale nie do przeadnie mowie tutaj o granicy 10-16 cm jest ok ... i kobieta powinna odczuwac przyjemnosc, no chyba, ze swoje przeszla :) ... Znam przypadek gdzie penis 15 cm sprawial bol w niektorych pozycjach, wiec co byloby gdyby ktos mial 20 cm ?! Drodzy poszkodowani z malymi nie przejmujcie sie postami co nie ktorych pisza to zakapleksione kobiety, ktorym nikt nie dogadza, bo albo nie umie albo sa tak zbudowane ze potrzebuja duzych :) ... Kompleksy nie znaja granic .

Udost臋pnij ten post

Krakowski Aby partnerzy byli szcz臋艣liwi wg tao powinni dobra膰 si臋 wg swoich g艂臋boko艣ci i d艂ugo艣ci. S膮 3 rodzaje g艂臋boko艣ci u kobiet. 1.Sarna -nefrytowa furtka -12 cm (g艂臋boko艣膰 waginy) 2.Klacz -nefrytowa brama -18 cm 1.S艂onica-nefrytowy podw贸rzec 24 cm S膮 3 rodzaje d艂ugo艣ci penisa u m臋偶czyzn 1.Zaj膮c - nefrytoey ogonek -12 cm 2.Baw贸艂 - nefrytowy dr膮g - 18 cm 3.Ko艅 nefrytowy m艂ot -24 cm Z tej nauki wynika, 偶e e wszyscy s膮 normalni, tylko powinni si臋 w艂a艣ciwie dobiera膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowski podrywacz
Zhana o to samo mi chodzi :) ... Ale wkurza mnie to piperzenie o tym ze slon, mowi o tym ze krolik sie nie nadaje " w ogole" bez dodania faktu, ze kobieta o mniejszej budowie bedzie wlasnie takiego potrzebowac. Zajebiscie to opisalas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowski podrywacz
mysle Zhana ze mozemy sie umowic :) i to omowic ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ca艂kiem ma艂a myszka
M贸j facet ma oko艂o 18 cm jak dla mnie jest idealny . Nie wyobra偶am sobie sexu z mniejszym tak jestem zbudowna i nic na to nie poradz臋 偶e mog臋 i lubi臋 g艂臋boko. Tylko nie piszcie 偶e mam rozjechan膮 kuciapk臋 bo jet naprawd臋 bardzo ciasna . Ma艂y penis np 12 cm nadaje si臋 najwy偶ej do orala bo na orgazm pochwowy z takim nie ma co liczy膰

Udost臋pnij ten post

To mia艂o by膰 chyba forum g艂贸wnie dla kobiet ale... ;) Nie wiem po co te wyzwiska, ka偶dy ma swoje upodobania i skoro tu jest miejsce 偶eby o nich m贸wi膰, to nie pow贸d, 偶eby inni tak wulgarnie to komentowali. Kobieta chce po prostu \"co艣\" w sobie poczu膰 a nie zadowala膰 si臋 艂askotaniem. Tak jak w powy偶szym wpisie-12cm to faktycznie ma艂o. Panowie, nie nasza to wina, ze Natura sporej cz臋艣ci Was posk膮pi艂a. Bylam kiedys z 11cm i naprawd臋 niewiele czulam. Jedynie lodzik by艂 fajny bo ca艂y si臋 mie艣ci艂 w buzi. Pozdrawiam wszystkie odwazne kobiety, kt贸re o tym m贸wi膮 i pan贸w, kt贸ryh ten kompleks nie za艂amuje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ROZPAL臉 KA呕D膭
Witam zapraszam ch臋tne Panie na moc ropalania, na potok gorr膮cych s艂ow. GG: 2893904 Dla bardzo ch臋tnej mog臋 nawej zadzwoni膰 Buziaczek Pozdrawiam TOMECZEK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowski podrywacz
"nie ca艂kiem ma艂a myszka" -To co napisalas to jakas prowokacja ?! od kiedy to orgazm pochwowy zalezy od dlugosci czlonka ?! - Ile Ty masz lat ?! Moze myli Ci sie orgazm Pochwowy z 艂echtaczkowym. ?!?? Bo pochwowego to jeszcze nie mialas i miec pewnie nie bedziesz... Moj penis ma 16 cm ... nie zalamuje sie totalnie , bo sprawic kobiecie orgazm lechtaczkowy w moim przypadku nie jest trudny ?! Na temat pochwowego radzil bym Ci poczyta膰 bo widze, ze jestes temat w ty艂 . Dagmar30 - zadnych wyzwisk , poprostu zazenowanie nie ktorymi postami :) I jezeli chcecie cos napisac glupiego poszukajcie na forach o podobnycm temacie moj numer gg dla chetnych 774112

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4646365
a ja nigdy sie nie przekonam jak to jest z tym "wiekszym", z moim obecnym chlopakiem stracilam dziewictwo. Ma ok.10 cm, ale to MI艁脫艢膯, wiec nie bede dalej szukac....czasami po prostu jestem ciekawa jak to jest z takim cho膰 by 15cm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mana823
ja tez z moim obecnym stracilam dziewictwo 2 lata temy i jego penis rowniez ma ok 10cm .kocham mojego skarbenka i jest mi z nim swietnie , w lozku rowniez...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WERTISL
Do "Kariki": Kwestia psychiki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem s艂owik
Co ja tu robi臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miki19
slowik no niewiem co ty tu robisz hi hi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emil
przepraszam 偶e nie na temat ale widze 偶e tu jest duzo kobiet i mysle 偶e ktos jest w stanie pomoc :P no wiec tak .. nigdy jeszcze nie robi艂em mitenki , jestem teraz z kobieta ponad p贸艂 roku ona trzaska mi takie lodziki 偶e strzelam na kilometr wi臋c i ja postanowi艂em mile j膮 zaskoczy膰 dlatego w艂a艣nie tu pisze .. chcia艂bym 偶eby kto艣 mi wypersfadowa艂 jak najlepiej to robi膰 偶eby ona by艂a wpe艂ni usatysfakcjonowana i 偶eby mia艂a taki orgazm 偶e a偶 b臋dzie prosi艂a o wi臋cej .. za wszystkie pomoce z g贸ry dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czikity艂y
Wy sami niewiecie czego chcecie ja od ma艂ego jestem chory w wieku 16 lat upad艂em ze schod贸w walno艂em sie w g艂owe i leza艂em 2 miesi膮ce na intensywnej stwierdzili ze mam raka muzgu jakims cudem uda艂o sie go z operowac natomiast zosta艂膮 wada hormon wzrostu by艂 produkowany z pr臋dkosciom swiat艂a teraz majac 32 lata mieszkajac w domku jednorodzinnym w e艂ku mam 221 cm wzrostu obwud klaty bardzo durzy bo tez cos ok 200 cm moje udo ma 111 cm biceps o ile morzna to nazwac bicepsem 66 cm no a penis tez durzy 27,5 cm mam kobiete 4 dzieci ale sex jej niedaje przyjemnosci ona przy wzroscie 168 cm jest ca艂a zakryta mnom a ruzne pozycje moge tylko onich pomarzyc no cuz ciescie sie ze macie po 16 w gaciach (sorki za b艂endy jestem dys ortografem)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艁A PA艁A
Jak ja czyta艂em te wszystkie posty w tym temacie to coraz bardziej jestem przera偶ony i coraz bardziej niepewnie patrz臋 w swoj膮 przysz艂o艣膰. Chyba dam sobie spok贸j z kobietami - i nie chodzi mi o wcale to 偶eby zosta膰 gejem! Opowiem Wam moje 偶ycie. W wieku 12 lat zachorowa艂em na padaczk臋, do ko艅ca 2 LO bra艂em leki - 偶ycie pod kloszem, zero imprez, alkoholu - nic co by mog艂o wywo艂a膰 atak. Zawsze by艂em wy艣miewany i popychany, by艂em chudzielcem - ko艅cz膮c 3 gimnazjum przy wzro艣cie 180 wa偶y艂em oko艂o 55 kg. Do tego mia艂em straszny tr膮dzik - dosz艂o do tego 偶e dermatolog chcia艂 mi Roacuttane zapisa膰 ale nie do tego zmierzam. Zawsze my艣la艂em 偶e moje problemy z kobietami s膮 zwi膮zane z tym 偶e jestem chudy, pryszczaty i brzydki. Na dodatek ta padaczka spot臋gowa艂a moje kompleksy i jeszcze bardziej czu艂em si臋 jak 艣mie膰. Kiedy sko艅czy艂em LO wzi膮艂em si臋 troch臋 za siebie. Zacz膮艂em chodzi膰 na si艂owni臋, zaleczy艂em tr膮dzik i moje mniemanie o sobie troch臋 wzros艂o. Tak偶e nie bior臋 lek贸w na epilepsj臋, lekarz uzna艂 偶e choroba zosta艂a za偶egnana. Jednak co艣 zosta艂o w mojej g艂owie co nie pozwala mi na normalne kontakty z kobietami. Wiele razy s艂ysza艂em z ust kobiet 偶e jestem przystojnym, ale to mnie wcale nie podbudowuje. Zawsze gdy dochodzi do kontaktu z kobiet膮 (nie m贸wi臋 tu o fizycznym) to przypominam sobie...O TYM CO MAM W GACIACH, a raczej co powinienem mie膰 a nie mam. Mam ma艂ego - normalnie oko艂o 6 - 7 cm a we wzwodzie oko艂o 14 cm. Wiem, 偶e to nie jest jeszcze a偶 tak 藕le, 偶e s膮 m臋偶czy藕ni co maj膮 jeszcze mniejsze interesy, ale mnie to strasznie przeszkadza. Boj臋 si臋 偶e nie jestem w stanie zaspokoi膰 normaln膮 kobiet臋. I co mam z tym zrobi膰? Powiesi膰 si臋? Co maj膮 zrobi膰 faceci kt贸rzy maj膮 jeszcze mniejsze? Pytam si臋 co, bo ja do kurwy n臋dzy nie wiem. Szuka艂em wsz臋dzie na ten temat, przery艂em ca艂e stosy lektur na ten temat i nic. Wiadomo 偶e s膮 jakie艣 tam tabletki, kremy, pompki ale Ci co przetestowali twierdz膮 偶e to pic na wod臋. Czyta艂em o terapiach hormonalnych, ale na to kwalifikuj膮 si臋 tylko osoby maj膮ce tzw mikro penisy http://img84.imageshack.us/my.php?image=nightmare2xb.jpg czyli takie u kt贸rych wzw贸d nie przekracza 2cm!! (mog臋 sie myli膰) Niech zatem drogie Panie poradz膮 facetom, kt贸rzy maj膮 ma艂e interesy co z tym fantem zrobi膰? W og贸le zrezygnowa膰 z wsp贸艂偶ycia z kobietami i przys艂owiowo 'bi膰 Niemca po kasku w kiblu' bo to nam tylko pozostaje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艁A PA艁A
i Panowie nie oszukujmy si臋 - z penisem mniejszym ni偶 16 cm to mo偶emy co najwy偶ej na ryby i艣膰, bo robaki si臋 do tego w艂a艣nie nadaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anais nin
no jak ktos ma 2 cm, to rzeczywi艣cie przesrane, ale sa kobiety, kt贸re w ogole seksem zainteresowane nie s膮 wi臋c mozna znale藕膰 taka partnerk臋, bo kobiety lubi膮cej seks to raczej nie uda si臋 zatrzymac. a 14 cm to jest standard wi臋c nie masz czym sie przejmowa膰 i szuka膰 sztucznych problem贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 male ptaki duzi egoi艣ci
Witam Przeczyta艂am tu prawie wszystko co zosta艂o napisane i zastanawiam si臋 czy opisa膰 swoje do艣wiadczenia. Ot贸偶 mia艂am w swoim 偶yciu 4 partner贸w pierwszy mia艂 sprz臋t 15-16 cm gruby, w sexie nie delikatny ugniata艂 mnie jak ciasto beznadzieja nie by艂 to sex satysfakcjonuj膮cy, ale kocha艂am go i by艂am z nim ... a on zdradza艂 mnie. Rzuci艂am drania nie zas艂ugiwa艂 na mnie. Drugi te偶 by艂 kiepski w 艂贸偶ku i on mia艂 naprawd臋 ma艂ego ptaka 7-8 cm i cieniutki, satysfakcji w sexie nie mia艂am, ale te偶 go kocha艂am wi臋c by艂am z nim ( kocha艂am ze wzgl臋du na wn臋trze) okaza艂o si臋 偶e jest totalnym egoist膮 zostawi艂 mnie bo znalaz艂 za granic膮 lepsza prace nie liczy艂 si臋 ze mn膮 moimi uczuciami najwa偶niejsza by艂a dla niego kasa, ola艂am dziada nie do艣膰 偶e egoista to z ma艂y ptakiem. 3 to by艂 sex spontaniczny ponios艂o nas i tu niespodzianka mia艂 ma艂ego ptaka na tyle 偶e nie mogli艣my si臋 zabezpieczy膰 prezerwatyw膮 wi臋c nie dopu艣ci艂am do stosunku, mia艂 oko艂o 12 cm i by艂 cienki bardzo i beznadziejny w pieszczotach uwa偶a艂 si臋 za wielbiciela minety a machn膮艂 jezykiem ze dwa razy i zacz膮艂 si臋 dpomina膰 偶ebym go pobudzi艂a ustami. Pomy艣la艂am zrobi臋 mu dobrze to si臋 mo偶e odwdzi臋czy, niestety przeliczy艂am sie bardzo bo pan po orgazmie ubra艂 si臋 i m贸wi 偶e powinni艣my ju偶 i艣膰, takiego upokorzenia nigdy nie prze偶y艂am, wtedy zrozumia艂am 偶e facet chcia艂 mnie tylko wykorzysta膰 zaspokoi膰 swoje 偶膮dze. KONKLUZJA : Nie mia艂am nigdy naprawd臋 dobrego sex-u bo wszyscy moi partnerzy byli egoistami z r贸偶nych powod贸w, wi臋c ma艂y czy du偶y cz艂onek nie ma znaczenia liczy si臋 pi臋kny umys艂 dobro膰 i prawdziwa mi艂o艣膰 oraz ch臋膰 sprawienia przyjemno艣ci partnerowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje opowie艣ci wyci膮gajcie
wnioski. Najpierw mit Azjat贸w. Spa艂am z dwoma - pierwszy mia艂 penisa wielko艣ci mojego ma艂ego palca (we wzwodzie), a akurat r臋ce mam drobne. By艂o tak sobie, ale nie tragicznie. To by艂a tylko przygoda. Z drugim by艂am d艂u偶ej w zwi膮zku- zaliczy艂abym go do "艣rednich" w tej tabelce na pocz膮tku topicu. By艂o 艣wietnie. Od jednego z ogromnym po prostu uciek艂am. Ale to by艂 mutant. Z d艂ugim i grubym czu艂am tylko b贸l. Teraz mam takiego "przeci臋tniaka", ale dla mnie m贸g艂by by膰 troch臋 kr贸tszy jeszcze. No i tyle. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romeo777
Nie wyczytalem wszsytkiego, ale w tym co zdazylem nigdzie mowy o miesnach Koegla. Kobiety - ruszcie d**y i cwiczcie te miesnie. A wtedy nawet facet z 10 cm fiutem da Wam mnostwo orgazmow. I wielkosc nie bedzie problemem - skupicie sie na milosci.... Zapracujcie sobie na swoja przyjemnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WERTISL
"Romeo777" poruszy艂e艣 wa偶n膮 kwesti臋.- Nie patrzmy ile, co i kto mo偶e nam da膰, lecz co my mo偶emy da膰 innym.= Ta" kartka" powinna przez dziewczyny zosta膰 "wpi臋ta" "do swoich notatek o seksie".. POZDRAWIAM(L)..:-)

Udost臋pnij ten post