Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
CO CHOPY PRAWDA BOLI.-:-P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jaka prawda, co ty p********z. Prawda jest taka ze na tym forum same k***iszcza siedza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIE TYKO na Forum,ale w zyciu tez sobei Zone ku*RWISZONA WYBIERZESZ.:-)) INNYCH NIE MA JUZ tak samo jak i facetow normalnych nie ma, epoka internetu popsula psyche ludzi:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj znam wiele przadnych dziewczyn w wieku ok 24 lata do tego dziwice ktore nie leca na wielkie k***sy i pelny portfel. Normalne niezepsute dziewczyny jeszcze istnieja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywiscie,istnieja ale do czasu, ozen sie z taak to napewno sie zmieni:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta bo ty wiesz wszystko najlepiej haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 ta bo ty wiesz wszystko najlepiej haha ;oczywiscie z tym sie z toba zgodze.:-))))) na meza sie nadajesz bo trzymasz slowo kobiety.:-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepszy temat kafeterii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy macie z tymi ustami na avkach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli facet moze chlac, chodzic na boki, nie pracowac taki typowy zul byle mial 18cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co widz臋 w saunach to faceci maja prawie takiej samej wielko艣ci fiutki i nie s膮 wcale takie du偶e.R贸偶ni膮 si臋 tylko wygl膮dem i kszta艂tem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale nie, trafiaj膮 si臋 czasami okazy du偶o wi臋ksze od tych przeci臋tnych. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MalyWielkiHooj
E,sssss....uczki,lepiej napiszcie jakie mata cycory,bo tak wielce sie przejmujecie pentem a same swych ksztaltow i rozmiarow nieoceniacie.No,ktora pierwsza?Jedna chuda,bez cyca?Druga to znowu z 120kg wazy?A ktore to maja ten oblesny celulit?Grube nogi moze?Krzywe cycki?Obwisle?Wasy pod nosem?Oh,idealy z was kobitki za dyche.Jeszcze pewnie kochanice z was lepsze niz cala kamasutra?No tak,tak.Wy,te style,fantazje itd.Wiekszosc z was lezy jak kloda.Tylko ten lodzik was ratuje bo wtedy cos sie poruszacie.Mialem a ze 15 bab i wszystkie na jedno kopyto.Penisa mam sredniego-wiem,maja wieksze,takie co kochacie-duze,grube.Wasze jedyne dwa argumenty liczace sie w zyciu.Czy kiedys te kurestfo sie skonczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja czasami lubi臋 si臋 wybra膰 do sauny popatrze膰 sobie na fajnych nagich facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Zdj臋艂am mu spodnie podniecenie聽prys艂o i mine mia艂am tak膮聽:O Chlopak 195 cm聽w zrostu a tu taka....du偶a 艂ech/ta/czka bo przy jego gabarytach tak to w艂a艣nie wygl膮da艂o聽:O聽To mog艂o by膰 9 cm w porywach do 11.聽Nie chcia艂am mu robic przykro艣ci wi臋c udawa艂am 偶e wszystko gra.聽Nic nie czulam, o orgazmie mo偶na zapomniec przy takim rozmiarze :( ciagle wypada艂, stosunek to by艂a walka o utrzymanie go w sobie :( od ty艂u nie mogli艣my si臋 kocha膰 bo by艂 tak kr贸tki 偶e nie dosi臋ga艂 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Hmmm a zawsze mi si臋 wydawa艂o, 偶e to w艂a艣nie od ty艂u naj艂atwiej wsadzi膰 i najg艂臋biej wchodzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

W pozycji 艂okciowo-kolanowej po艣ladki 聽partnerki odbieraj膮 kilka centymetr贸w, a kiedy nie ma czym szasta膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

M贸j m膮偶 ma 10 cm. My艣la艂am 偶e z czasem libido mu spadnie i nie b臋dzie mnie m臋czy艂. Godz臋 si臋 na stosunek kilka razy w roku, zazwyczaj oralny bo przy pr贸bach penetracji co chwil臋 wypada. Jest niem臋ski kiedy niezdarnie pr贸buje go w艂o偶y膰 z powrotem, a偶 mi za niego wstyd wi臋c wol臋 nie kocha膰 si臋 wcale.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ta skupiona mina jak u dwulatka pr贸buj膮cego w艂o偶y膰 kwadratowy klocek w okr膮g艂y otw贸r mnie dobija. Podniecenie w jednej chwili opada kiedy si臋 tak "si艂uje". Kocham go i nie potrafi臋 go zdradzi膰 ale marzy mi si臋 prawdziwy m臋偶czyzna z dorodnym P nizem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaona

M贸j m膮偶 te偶 ma za ma艂ego, sporo pozycji odpada bo nie si臋ga albo wypada albo nic nie czu膰.. szkoda... jak dla mnie minimum to 15cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

M贸j m膮偶 te偶 ma ma艂ego i czasami to bym chcia艂a 偶eby znalaz艂 sobie kochank臋 i nie zawraca艂 mi g艂owy seksem, bo nie mam z tego 偶adnej przyjemno艣ci. Tylko kt贸ra go zechce z takim ma艂ym siurkiem 馃槓

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonimowa

Kilka lat temu chcia艂am聽znale藕膰 sobie faceta na s.e.x bez zobowi膮za艅. By艂am ledwo po 30, libido wzros艂o do takiego poziomu 偶e ci臋偶ko by艂o mi funkcjonowa膰. Pozna艂am przez neta przyjemnego m臋偶czyzn臋. Bardzo przystojny, inteligentny, bosko si臋 dogadywali艣my. No聽po prostu bajka. Postanowili艣my si臋 spotka膰 i skonsumowa膰 nasz膮 znajomo艣膰. Kiedy akcja si臋 rozkr臋ci艂a z zapowiedzianych 18 cm zobaczy艂am jakie艣 10 cm mniej. To by艂o nasze pierwsze i ostatnie spotkanie. Facet okaza艂 si臋 艣wirem. Po spotkaniu wydzwania艂 i dopytywa艂. Nie dawa艂 za wygran膮 a偶 poprosi艂am mojego kolege by zadzwoni艂 do niego i przedstawi艂 si臋 jako m贸j facet kt贸ry niby dowiedzial si臋 o zdradzie 馃槙聽wiem 偶e to chamstwo聽z mojej str ale nie mog艂am si臋 go pozby膰 a nie chcia艂am mu powiedzie膰 wprost 偶e ma ma艂ego 偶eby go nie rani膰 馃様

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Raz w zyciu sie spotka艂am facet by艂 wysoki dobrze zbudowany taki troche z cia艂em a penis mini ..naprawde mini..nie mia艂 nawet dychy w wzwodzie ..ja go nie czu艂am nic a nic tym bardziej ze poprzedni partner by艂 pokazny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarna

Mia艂am przyjemnosc spotkac faceta dobrze zbudowanego wysoki a w portkach nie mia艂 nawet dychy...nie czu艂am nic a nic..tym bardziej mam porownanie bo moj poprzedni partner mial pokazne klejnota

Udost臋pnij ten post