Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cadilla

Kompletnie nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Cadilla

Jakiś czas temu poznałam zajebistego chłopaka. Fakt, do pzrystojnych nie należy! Ma tylko 170 cm wzrostu i ogólnie jest chudy, ma zakola. Ale to nie jest dla mnie problem. Ja jestem od niego odrobinę niższa (może równa), ale nie stanowi to dla mnie przeszkody, bo wysokich butów nigdy nie zakładam. Problem polega na tym że ja mam normalny rozmiar buta na swój wzrost - 41. On ma znacznie mniejszą nogę od mojej - jakieś 39. Jest naprawdę fajnym facetem ale naprawdę nie mogę być no bo jak. Kurde jak alska jest wyższa od faceta to może i jeszcze się zdarzyć, no ale jak ma większą nogę no to już by było nienaturalne i dziwne nie sądzicie? Zresztą co on by musiał czuć.. Kompletnie nie wiem co robić...

ale masz problem, nie chce źle o Tobie sie wyrażać....ale zastanów sie czy ty go w ogóle kochasz?? moja koleżanka ma faceta który nie ma jednej dłoni i nie ma żadnego z tym problemu - BO GO KOCHA!!! a Ty pewnie zatsanawiasz sie co inni o tym pomyslą??, chyba troche nie dojrzałaś do pewnej sfery życia. Jeśli to jest dla CIebie problem zapewniam cie ze znajdzie inną koniete która to zaakceptuje

To ty masz wielkie kopyta :) ja mam 175 i but 39!!!!!

Gość Cadilla
Słuchaj andziucha. Kalectwo w psotaci braku ręki, nogi albo wózek inwalidzki to zupełnie co innego. To przypadek losowy i ja napewno na to nie patrzę. on mógłby własnie taki być jak piszesz (tzn bez ręki). No ale on ma mniejsze stopy od moich i jest mi po prostu głupio. Co pomyślą moje koleżanki. Kurde przecież facet powinien mieć wielką stopę a kobieta tą malutkę, powinna mieć w facecie oparcie a nie na odwrót. Jeśli z łóżka wystają stopy to te mniejsze zawsze są kobiety a te duże faceta. Nie sądziesz że odwrotnie to trochę głupio? Naprawdę boję się że związek z nim będzie porażką. Aaaa piszesz jeszcze że znajdzie on sobie kobietę która to zaakceptuje. To jesteś w błędzie! Nie znajdzie! Ma 21 lat i żadnej dziewczyny na koncie. Dziewczyny go nie chcą bo jest dla nich za niski, za mały i za słaby. Ja to zaakceptowałam (chociaż było ciężko). Bardzo denerwuje mnie to że jestem jego pierwszą, liczyłam że ma kilka zwiążków za sobą, a tu prawiczek :( No ale ta mała stopa to już w ogóle... Ciężkie jest życie :(

Gość Geronimou
A aj się zgadzam z Cadillą! Ja jestem co prawda wyższa bo mam 178 cm i mam rozmiar buta 48 i też lubię jak facet ma większe nogi od moich! Tak w ogóle to chyba teraz jest moda na duże stopy nieprawda ???

Gość Jeżeli siła twojego
uczucia zależy od rozmiaru butów :-D to nic dodać, nic ująć :-D Robi

Gość Robi ...
Wiesz czytałem gdzieś, że wielkość mózgu zależy od rozmiaru stopy, czym mniejsza stopa tym większy mózg i widzę, że to jest prawda :-D

Gratuluję problemu. Następna szesnastolatka na forum?

Gość mala kasieńka
Kurwa! Niscy faceci to porażka!

Gość duża kaśka
do-- mala kasieńka-- fakt kurwa to porażka...zwlaszcza jak dziewczyna ma 170 i wiecej co za wieza. :p

Gość To moze zobacz to tak
On ma 39 numer buta, a Ty 41!!! Az 41!! Co sobie moze pomyslec kazdy jeden facet jak widzi Twoje wieeeeeeelkie stopy w sandalkach?? Toz to kopyta nie stopki....i jak teraz sie czujemy?? Kobieto, robisz z igly widly, zostaw go jak sie go wstydzisz, zrobisz mu wielka przysluge, a to ze ma 21 lat i zadnej dziewczyny na koncie to zaden wstyd, no moze wstyd w gronie ktorym Ty przebywasz...eh

Gość Kwitnąca kobietka
prawdziwiemu uczuciu takie bzdety nie przeszkadzaja Nozka mniejsza to i fajniejsza, nie ma problemu z butami i skarpetkami:) Niektoyrm panom zakol pasuja bardzooo:) Widac ze cchesz go zmieniac za bardzo, czyli nic tu po was i dla was:P

Gość żul
-To moze zobacz to tak--za te wypowiedz albo bukiet róz albo dobra wodka..... :D nalezalo sie naszej Cadilli

Gość siostro Kopciuszka
utnij sobie pięte

Gość raczej ty jestes nietypowa
skoro masz takie wilgachne kulochy

Gość opisunela
normany numer buta u kobiey?? 41 :O dziewczyno mnostwo facetow ma twoj numer buta :D ja majac 175 wzrostu mam numer 37 , zimowe zawsze kupuje wieksze 38 :D