Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

niestety ja mam ciągle nadzieje ,że ten okres się zjawi bo nie chce myślec co bedzie jak okaże się z,że to ciąża uwierzcie ze cholernie boje sie testu i dlatego zwelekalam poza tym im dluzej po zaplodnieniu tym wieksza wiarygodnosc ale dzis zrobie test na pewno :(

Gość honoratka2112
no własnie katalinka21 zrób test jak najszybciej. ja kiedy podejrzewałam ciąże, to pierwszy test zrobiłam po tygodniu, gdyż nie mogłam już wytrzymac

Gość mysle ze to
nie panikuj....zrób test - najwyzej bedziesz wiedziała na czym stoisz. bo jesli jestes w ciazy to lepiej zebys wiedziała jak najszybciej...a pewnie sie okaze ze nie jestes i wtedy sie uspokoisz i okres przyjdzie.

Gość srurututu
wszycy jej to mowią od 2 tyg zeby test robila...wiec juz moze nie piszcie i czekajmy co ijak:P

Gość lemoneczka
katalinka czekam na wiadomosci od ciebie

kochana lemoneczko i inne kobitki kochane kolezanka dzwoniła ,że bedzie u mnie za jakies 20-30 min bo juz wyjezdza chyba sie porobie ze strachu ale oczywiscie jak tylko bede miala test to robie i pisze wam ❤️

Gość eleonore
i jak? bo sie denerwuje..

mi też pęcherz pęka bo starałam się nie siusiac tak z 2,5 godzinki i wypatruje w oknie kolezanki , zaraz powinna być ! kochana na pewno powiadomie o wyniku testu !! ktory zrobie na 100% dzis !! alez mam stracha :(

Gość Aira
spokojnie,teraz niczego już nie zmienisz..bądź dobrej myśli :)

Gość pechowa_szcześciara
Sama jestem ciekawa co z tego bedzie :*

Gość Aga_pp
No i jak Katalinka??

wszyscy siedzą w niepewniosci tuu az mnie brzcu rozbolał co u niej....

Gość eleonore
ja od samego czekania mam objawy jak w ciąży;P

o własnie eleonore i jak tamm :( mamy pdobne sytuacje i jak tamm dalej sie martwisz o siebie??

Gość alfabetka
i co nie jesteś???????????? ja nadal nie mam okresu:(

Gość pechowa_szcześciara
A katalinka zagineła :P A jak wogole test sie wykonuje bo nigdy tego nie robiłam ?

MOZE CHWILOWO CO INNEGO :P kochalam sie z facetem no i bahhhhh.....pekla nam gumka a ja mialam dni plodne,po 2 dnich od tego zdarzenia bardzo bolalo mnie podbusze i w zasadzie boli do dnia dzisiejszego a od tamtego momentu minelo juz 13 dni,moge jesc bez konca,no i swedza mnie sutki,mam takie jak by rozpuchnieta macice myslisie ze to moze byc ciaza? a pozatym humor mam tragiczny i dodam ze w zasadzie nie mysle o tym tylko jakos dzisiaj tak sobie pomyslalam i wczoraj ze chyba lepiej zrobic test dla pewnosci

Gość monikamonika
dla Ciebie to już chyba nie ma nadziei...ja tez sie boje ale moja sytacja byla inna...

Gość Aira
Katalinka i co?

moniak monika a tobie co sie przytrafilo wogole pisze jak g€łpia ale jestem zdenrwowaana eeege odpisz

Gość Aga_pp
nie no ja za moment wykituję chyba. Pisz jak test!!!

tescik juz mam w szufladzie i jutro rano go zrobie,kurde ale ta katalina zwleka z tym testem.........

Gość eleonore
test ot jest taki maly kawalek plastiku dolaczaja tam pipete i nią nalewasz kropelke moczu i pokazują sie kreski-jedna jak nie jesteś w ciazy, dwie jak jesteś:) ja o siebie nadal sie martwie:(:( jeszcze niby 6 dni do okresu, ale kurcze boje sie:( boli mnie troch brzuch zupelnie jak przed okresem tak juz od 2-3 dni(zawsze boli mnie dosc dlugo przed okresem) i piersi tez.. a jak myslicie, skoro objwaow charakterystycznyc dla ciazy nie ma w ogole to chyba nie jestem, nie..:( trzymam kciuki za Katalinke