Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marika45

Nałogi naszych facetów...

Polecane posty

Gość ja też-tak mam
no mówię...... ja postraszyłam, że odejdę aloe tak na serio tylko czy to pomoże na dłużej?

Gość Nomad..
--ja też-tak mam--- ależ doceniam ja nigdy nie powiedzialem do zony durna babo .... to nawet niesmaczne bo gdyby byla dotego co napisalem jeszcze durna dawnobym ja zostawil Zakladam ze nie zrozumials co napisalem wyzej.... chcialem pokazac ze nie tylko kobiety maja powody do narzekań....

Gość ja też-tak mam
ja myślę, że to nie chodzi o faceta czy babkę tylko o tych wykorzystywanych

Gość Nomad..
nawet sie nie uzalam tak wybralem tak mam.....nie jestem najmlodszy (38) sypiam po5-6 godzin/dobe i jestem zmeczony......zyciem...........

Gość ja też-tak mam
My mamy przyjaciela, który poświęcił się dla żony aby studia skończyła. Nawet po nockach nie spał. W sumie to opłacił jej naukę. I co?????? został wyrzucony z domu. Dzieci zabrała! Bo zakochała się w lepiej wykształconym od niego!!!! Teraz to ontaki nikt a ona!!!!!!ho p. mgr..... Alimenty takie płaci, że ledwie na życie mu starcza. Kątem u ojuca mieszka. Ha................nadal ją kocha, bo nie może o niej przestać gadać.

Gość ja też-tak mam
Jego nałogiem był dom, rodzina. Czy warto? Jakby był łajdakiem to może do dziś by go kochała?

Gość Nomad..
przez chwile poczulem jakbys pisala o mnie... tylko jedno z nas moglo iść na studia postanowilem ze ona..ale sam na te studia musialem zarobić a teraz jestem tylko prostakiem po maturze... niczego nie zaluje ,przez te 5 lat stud. spedzilem z synem najpiekniesze chwile których nigdy nie doswiadczy......wyrzucic mnie nie moze mieszkanie jest własnoscia mojej matki a syn??? hmm raczej zostalby ze mna jest w wieku w ktorym samemu podejmuje sie decyzje....// gdyby wasz przyjaciel byl lakdakiem siedziala by dzis na forum i pisala jakim to bydlakiem jest jej maz....:(

Gość ja też-tak mam
właśnie o tym mówię... jestem kobietą, ale czasami jak to czytam .... brrrr. nie dogodzisz mąż zły, teściowa zła, dzieci niewdzięczne tylko my wspaniałe..... A ja mam kupe wad I myślę, że każdy je ma

Gość Nomad..
masz racje ... mam setki wad i do tej pory o nich nie wiedzialem ... bo jeszcze pare lat temu nazywane byly zaletami ... :( //// dziekuje ze poswiecilas mi swoj czas trche mi lzej 🌼 dobrej nocy..

Gość ja też-tak mam
dobrej i jutro będzie lepiej