Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę miec więcej włosów

INNEOV- kapsułki poprawiające gęstość włosów

Polecane posty

Gość Marie-Madeleine
zamiast wydawać tyle kasy na te kapsułki kupcie sobie np. wyciąg ze skrzypu polnego i popijajcie napojem energetyzującym(wiele z nich zawiera taurynę..wystarczy poszukać na opakowaniu w "skład") i wyniesie Was to dużo duuuużo taniej a efekty będą takie same, bo to te same składniki aktywne będą działać na cebulki włosów. dodatkowo polecam szampon Dercos Vichy na objętość i odżywkę Wax. i Tyle. zobaczycie że włosy po tym będą SUPER!!

Gość kaskaaaaaa
Ja tez mam problem z włosami ,wypadają tak bardzo ,że garściami zbieram je codziennie z poduszki, dywanu, umywalki, samochodu, ciuchów.Naprawdę gruba garść dziennie jest.Brat i tak sie dziwi ze jeszcze mam trochę włosów,ale widzę już prześwity i są okropnie przerzedzone.A mam dopiero 24 lata a wypadają mi już bardzo długo. Zrobiłam ostatnio badania hormonów i te podstawowe- czekam na wyniki. Dermatolog kazała myc włosy Stieproksem a jak mi sie skończy to inny szampon Amolium. Poza tym tez wcierkę na skórę głowy i dzisiaj zakupiłam ten Inneav, zobaczymy jak zadziała.żadne skrzypy, witaminy, cynki i Radicale nie pomagają.Zobaczymy z tym Inneav.

Moja fryzjerka powiedziała ,ze tak po 3 opakowaniu widac efekt . Ma ona klientkę ,która ma siwe włosy , a po inneov odrastają jej czarnę :)

Jaka cena jest najniższa . Słyszałam 70 zł za jedno opakowanie

Gość As001
Jeśli chodzi o Innov - strzał w dziesiątke;) Jestem z nich bardzo zadowolona. Jako pielęgnację polecam Kosmetyki Kerastase z Cementem. Najpierw zastosowałam Kurację FORCINTENSE 5x15ml ( wraz z szamponem Bain De Force) później kontynuacja Odżywką CIMENT ANTI - USURE + dodatkowo przed suszeniem nakładam odrobinę Cementu Termicznego który zaczyna działać pod wpływem ciepła. Co prawda Kuracja ta nie należy do Najtańszych , ale jak to ktoś wcześniej wspomniał \"zdesperowany wszystkiego się chwyta\". Włosy w dotyku są rewelacyjne ( mimo iż mam włosy rozjaśniane ) Jeszcze przed stosowaniem w/w kosmetyków miałam małe sianko ( na Saharze jest bardziej wilgotno niż było wtedy na mojej głowie) Teraz włosy są wygładzone lśniące...odżywione. Bez problemu się rozczesują. Odkąd zaczęłam stosować tabletki włosy odrastają trochę szybciej ( stosuję je dopiero od miesiąca). Dodatkowo również widzę jakieś maleństwa które próbują wydostać się na światło dzienne, których wcześniej nigdy nie miałam i których bym sie nie spodziewała.

Wielkie dzięki . Może ktoś z Was wie jaki jest proces odrastania wlosa.? Czy np na początku jest meszek i czy on zamienia sie w gruby włos? Czy od razu rośnie gruby wlos?

Gość lola121
czy mógłby ktoś podać mi dokładną zawartość tauryny i innych składników w jednej tabletce INNEOV gęstość włosów? co myślicie o zakupie tauryny w tabletkach i łykaniu ich popijając zieloną herbatą? może któraś z was już to robiła?

Gość kotus21
witam, ja łykałam INNEOV przez 6 miesiecy tak jak zaleca producent (dla uzyskania najlepszych efektów) i powiem szczerze, ze nic nie zadziałało. Spodziewałam sie "burzy włosów" po stosowaniu tych tabletek bo były dość obiecujace. Dodam, ze piję TYLKO zieloną herbatę. Aktualnie łykam VITAPIL zobaczymy czy pomoże, jak nie, to wróce do sprawdzonej metody, którą stosowałam w liceum. Tabletki drożdżowe DROVIT 3 razy dziennie 5 tabletek + CAPIVIT A+E mite 1 tabletka dziennie. To naprawdę działa. Polecam i pozdrawiam.

Gość madzia 84
witam:) bire 4 opakowanie inneov i moge stwierdzic ze pomaga ale az takiej poprawy nie ma na jaka liczyłam

Gość madzia 84
brałam tez tańsze tabletki ale te w ogole nie pomagały. Poczekam do 6 opakowania, Pani dermatiolog powiedziała ze zeby efekty były naprawde trwałe trzeba brac conajmniej 6 miesiecy!!!wiec jeszcze troche;)

Gość dayday
jezeli chodzi o Inneov to ja mam te na cellulitis i z czystym sumieniem moge je polecic ,wiec jezeli te dzialaja to mysle ze kazde inne z tej serii równiez.Mam zamair własnie wypróbowac ale koncze pudełko na cellulit -smak brzoskwiniowy pycha!

Gość jovvikkkaa
ja miałam te truskawkowe na cellulit - w saszetkach. super były! w zeszłym roku bez krępacji wyskoczyłam dzięki nim w bikini :D

Gość aboabo
te na cellulit pomagają tylko na czas brania leku a te na gęstość to zależy jak masz jakieś niedobory czy problemy hormonalne to i tona tauryny ci nic nie pomoże

Gość Magdaf
Jeśli chodzi o inneov na włosy to żeczywiście pomaga!!!! po wizycie u "poleconej fryzjerki" kóra tak mnie obcieła że przez 2 tygodnie nie patrzyłam w lustro z forum wyczytałam o inneov zaczęłam stosować i po ok 4 miesiacach zanjomi zaczeli mi mówić "jejqu jak ci wlosy urosły!!!" i żeczywiście sama zwróciłam na to uwagę są silniejsze i duuuuuuuzo dłuższe na oko przez 4 miesiace urosły jakieś 15 centymetrów jednak nie tylko tam włosy stały się siniejsze zauważyłam że włosy w okolicy bikini też szybciej rosna i są gęściejsze ( mimo depilacji woskiem, juz długo sie depiluje i przed zaczeciem stosowania inneovu juz się cieszyłam bo prawie już się ich pozbyłam były słabe jasniutkie i bardzo żadkie ) a pozatym nie wiem czemu po każdym zażyciu tabletek zbierało mi się tak na wymioty że czasem musiałam walczyć żeby nie zwymiotować Podsumowując Warto się poświęcić na 4 miesiące i widać rezultaty POLECAM

Gość Magdaf
Jeśli chodzi o inneov na włosy to żeczywiście pomaga!!!! po wizycie u "poleconej fryzjerki" kóra tak mnie obcieła że przez 2 tygodnie nie patrzyłam w lustro z forum wyczytałam o inneov zaczęłam stosować i po ok 4 miesiacach zanjomi zaczeli mi mówić "jejqu jak ci wlosy urosły!!!" i żeczywiście sama zwróciłam na to uwagę są silniejsze i duuuuuuuzo dłuższe na oko przez 4 miesiace urosły jakieś 15 centymetrów jednak nie tylko tam włosy stały się siniejsze zauważyłam że włosy w okolicy bikini też szybciej rosna i są gęściejsze ( mimo depilacji woskiem, juz długo sie depiluje i przed zaczeciem stosowania inneovu juz się cieszyłam bo prawie już się ich pozbyłam były słabe jasniutkie i bardzo żadkie ) a pozatym nie wiem czemu po każdym zażyciu tabletek zbierało mi się tak na wymioty że czasem musiałam walczyć żeby nie zwymiotować Podsumowując Warto się poświęcić na 4 miesiące i widać rezultaty POLECAM

Gość kocurrka
Biorę inneov od 5 dni i będę cierpliwie czekać na efekty :0) zobaczymy, ale będę się cieszyć z każdej małej zmiany. Nie wiem czy to nastawienie psychiczne czy co innego :P ale .... i nie śmiać się tu proszę!!:P czuję, że mi rosną :P nastawiam się na burzę loków więc :P a tak na poważnie to co sądzicie o podcinaniu regularnym podcinaniu włosów zeby zachowac ich ladny wygląd?

Gość saszyrka
Ja biore czwarte opakowanie inneov nie widze zadnych dodatnich rezultatow.Mam wlosy zniczczone od farbowania na blad a raczej zniszczyla mi niby fryzjerka co sie okazalo ze nie jest i widziala jak mi popalila i to ukryla .mialam cale pasma krotszych wlosow a naprawde zapuszczalam i mialam poza ramiona.Zrezygnowalam z bladu i musialam dlugosc skrocic poniewaz przestaly mi wogle rosnac. .Ponadto wcieram w ampulki na porost wlosow i wypadanie" placenta" firm profesjonalnych.Stwierdzam ze bardziej one pomagaja niz tabletki.Bede dalej brala poniewaz zakupilam wiecej opakowan po naprawde niskiej cenie 65zl.

Gość saszyrka
jezeli naprawde bede widziala lepsze efekty napisze

Gość yersinia21
Hej wszystkim. Piszę z pewną propozycją dla wszystkich które kupiły inneov. Może to troche śmieszne, ale potrzebuje opakowanie po Inneov. W zamian mogę zaoferować kilka próbek kosmetyków Doliva, Vichy, La Roche Posay i Ziaja. Za koszty przesyłki oczywiście zapłacę. Zainteresowane proszę wyłącznie o kontakt mailowy, gdyż rzadko zaglądam na forum.

Gość yersinia21
aha mój mail: yersinia21@o2.pl pozdrawiam!

Gość kocurrka
Bierzesz pewnie udział w tej promocji :P?, za chyba 3-4 opakowania a raczej kody kreskowe z opakowan dostajemy preparat gratis ;) dałabym Ci, no ale sama chyba zacznę zbierać ;)

Gość saszyrka
hej! Cały czas biorę inneov i widzę już poprawę włosów mam ich naprawdę więcej mimo ze mam końcówki zniszczone .Będę dalej kontynuowała kuracje.Ponadto wyczytałam dobre opinie o toniku Dermacol ,Którywciera sie we włosy nawet codziennie rano i wieczorem.Zaczęłam to stosować.Podobno włosy szybciej rosną .Jedna z internautek pisała że urosły jej 2.5cm w m-cu a mi zależy na długości. Przez ten cały okres kuracji nie farbowałam włosów i postanowiłam tego nie robić mam nadzieje, że wytrwam! Pozdrawiam ,dziewczyny tylko wytrwałość i czas na pewno przyniesie pozytywne skutki!

Gość saszyrka
ja wyrzuciłam już 5 opakowań!ale moje nie są promocyjne zakupiłam z internetu po tańszej cenie, ponieważ kobitka wysprzedawała cały zapas.Oczywiście są na gwarancji.

Gość wiola12345
witam zanim zaczelam brac inneov gestosc wlosow przeczytalam wszytskie opinie ktore sie tu znalazly. teraz jestem w trakcie 3 opakowania i nie zamierzam rezygnowac, wprawdzie wlosy nie urosly tak jak jedna z was pisala 15 cm ale u mnie w ciagu miesiac 2cm urosly ( bo ostatnimi czasy nie rosly w ogole) zrobily sie mocniejsze i blyszczace. uwazam ze warto brac inneov mimo ze wlosy nie zgestnialy to poprawil sie ich stan:)))

Gość renisu
hejka, ja bralam zima przez 3 miesiace i naprawde po tym czasie widzialam zanczna poprawe. wlosy rosly niesamowicie szybko i pojawilo sie bardzo duzo nowych wloskow, no i oczyswiscie w ogole mi nie wypadaly:) zadowolona z efektow zrobilam przerwe i teraz znowu zaczely mi wypadac, wiec dzisiaj zaczynbam kuracje od nowa z nadzieja ze efekty beda takie jak za pierwszym razem. pozdr

Gość Natalia 27
Hey wszystkim. Ja tez kiedys mialam burze lokow,od roku czasu strasznie mi wypadaja wlosy,widoczne sa juz przeswity.Zaluje ze wogole je zaczelam farbowac,rozjasniac itd.Stosowalam wiele lekow,witamin,drogich kuracjii,chodzenia do najlepszych fryzjerow,poprostu nic nie pomaga!!!.Od kilki dni stosuje inneov na objetosc wlosow,polecil mi go dermatolog mam nadzieje ze cos pomoze,bo jak tak dalej bedzie to zaczne nosic peruki.Jestem zdolowana.Boje sie myc i czesac wlosy bo za kazdym razem wyciagam je garsciami. Odezwe sie za pare tygodni,musze sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc,nie zalezy mi na dlugosci tylko na nowych silniejszych wlosach...

Gość ddd...
czy te tabletki mozna stosowac bez przerwy i nie zaszkodza ? tzn jesli zauwaze poprawe po 3 miesiacach i przerwe kuracje a po jakims czasie znou beda wypadac i wroce do kuracji?

czesc nie obraźcie sie że nie napiszę o Inneov,ja stosowałam cos innego. W aptece są produkty do włosów o nazwie Vax ,ja akurat stosowałam maseczke którą się nakłada zawsze po umyciu włosów na 20minut zawinąć folią i ręcznikiem żeby sie utworzyło ciepło,po tym czasie spłukać i to wszystko.Zaczęłam jąstosować bo przez farbowania zaczeły mi wypadać garściami włosy,osłabiły sie,a że mam długie i były zawsze gęste i to mocno przeraziło mnie to.U fryzjera jak byłam też polecał mi ją,i to nie tylko jeden fryzjer a kilku. Podobno używają ją ludzie łysi po hemioterapii aby im w miare szybko odrosły wzmocnione i gęste włosy. Piszę to bo jest tania i efekty są,może nie robi efektu na moich włosach ze są śliskie i miękkie bo naprawde mam bardzo mocno zniszczone włosy,ale stosuje ją od 3 miesięcy i widzę efekty odrastają nowe włosy i coraz mniej mi ich wypada.Naprawde polecam ja ją kupuje po 15zł,maseczka do ciemnych włosów duża tuba starcza na 1,5 miesiąca w zależnosci jak często ktoś myje włosy ja myje tylko dwa razy w tygodniu,gdyż je wręcz muszę przetłuszczać bo są mocno suche,to też była rada fryzjerów i pomaga,małymi kroczkami ale pomaga,dodatkowo po umyciu wcieram w włosy jedwab kupiony w kazdym fryzjerze,mała buteleczka 10zł mi starcza na miesiąc bo bardzo często go wcieram.Także warto spróbować,bo drogie to nie jest a ludzie chwalą zwłaszcza ci po przebytych chorobach.Pozdrawiam.