Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę miec więcej włosów

INNEOV- kapsułki poprawiające gęstość włosów

Polecane posty

Gość Madzik 28
Witam wszystkich. Stosowałam przez 3 miesiące tabletki Rewalid ( po 3 tabletki dziennie). Do tego 3 buteleczki Kamiwaza (można zakupićP w aptekach lub sklepach zielarskich, jedna butelka siarczała na około 2-3 tyg, do wsmarowywania w skóre głowy) Efekt rewelacyjny, włosy nie wypadają i rośnie mnóstwo nowych! Juz nie moge sie doczekać aż dogonią te pozostałe...:) pewnie z dobry rok.. Jedyny minus to jakieś 400zł mniej w kieszeni ( rewalid ok 60 zł za op. i kamiwaza 75 zł za but.) pozdrawiam

Gość zadololona z inneov
ja kupiłam z allegro 2 opakowania za 106 zł (w tym wliczona przesyłka) są super!

Gość lexiskGESTEwlosy
Witam, tabletki juz mam, zaczelam brac, ale zauwazylam gdzies post, ze po tych tabletkach ktos przytyl.Czy to mozliwe??? Patrzac na sklad to chyba jakas bujda!W nim sa same spalacze!

Gość supersuper
w superpharmie 120 szt. jest teraz za 99 zł.

Gość Inneov
Witam, mam do sprzedania Inneov gęstość włosów 2x60szt. za 100,00 (nowe, nieużywane). Chętnych zapraszam. Tel. 783 680 910

Używam Inneov już 1,5 miesiąca i myślę,że nie warto!!!! Włosy jak lecą tak lecą, nawet bardziej niż przed kuracją. Mam już prześwity :(

Gość LaDiva
ktos to wspomnial o KAMIWAZA stostowalam killakrotnie... efekt murowany na poros nowych wloskow :-)

Gość laura26lat
najlepiej nacierać głowę cebulą :D

Jeśli nic się nie dzieje z włosami po kuracji 2 miesięcznej Inneov, to raczej w 3 miesiącu stosowania cudów nagle nie zobaczę.Na mnie działaja one identycznie jak wszystkie inne suplementy na włosy. Jeszcze raz -szkoda pieniędzy!!!!

mam świetny kosmetyk na włosy- wypróbowałam na sobie i wszystkim polecam.To Ampułki Radical do wcierania w skórę. Można kupić w większości aptek- koszt ok.40 zł op.15szt. po każdym myciu trzeba wetrzeć w skórę zawartość jednej ampułki. pierwsze rezultaty to mniejsze wypadanie włosów, kolejne efekty to szybszy wzrost nowych włosów. Naprawdę polecam!

Hej biorę innoev niecały miesiąc i jak na razie to wypada mi jeszcze więcej włosów niż przed, jestem totalnie załamana nie wiem już co zrobić z tymi wlosami to moje wypadanie trwa już 5 lat , odwiedzilam szereg lekarzy i nikt nie potrafi mi powiedzieć dlaczego mam coraz mniej wlośow

Gość sylika
Sporo promocji na takie preparaty, różnego rodzaju suplementy diety czy kosmetyki jest również na stronie bliskoapteka.pl, jest to strona na której można wydrukować kupony rabatowe i zrealizować je w aptece, jest coraz więcej produktów i aptek do wyboru.

Gość sylwka99@interia.pl
czy wam tez wypadaja wlosy z biala koncowka???/mi trycholog powiedziala ze to nie cebulka a resztka łojotoku czy wam tez z biala końcówka wypadaja????

Gość kakakakaka
mam do Was pytanie czy jako kobieta moge stosowac tabletki inneov ale dla mezczyzn? czy moze to miec jakies skutki uboczne?

Gość ona ona 123
biore drugie opakowanie i juz po 1 zuwazylam poprawe. wlosy przestaly mi wypadac w takich ilosciach jak wczesniej. wypadaja, ale o wiele mniej! poza tym zrobily sie geste z czego jestem mega zadowolona poniewaz wczesniej byly cienkie i liche. zauwazylam tez, ze zaczely rosnac przy czole pojedyncze nowe wloski :) jak na taka cene to serdecznie polecam. poza tym znalazlam w aptece internetowej opakowanie 120 tabletek za niecale 140zl podaje link do apteki http://aptekawaw.pl/ akurat teraz nie maja promocji, ale rzeba zaglodac. pozdrawiam

Gość gość
Witam. Ja zastosowałam te kapsułki w styczniu. Tylko jedno opakowanie. Włosy strasznie mi leciały. Byłam tlenowaną blondynką od sześciu lat, ale włosy jakoś się trzymały. cztery miesiące po urodzeniu mojego synka zaczęłam łysieć!!! Włosy były wszędzie!!! Zrobiły mi się paskudne zakola. Nie mogłam zaczesać włosów do tyłu bo nie było co zaczesywać :-(. Jak napisałam wcześniej Wyjadłam tylko jedno pudełko tych tabletek bo a drugie nie miałam kasy :-( Mimo to efekty przyszły po 2 miesiącach :-) Włosy zaczęły odrastać i przestały wypadać. Dostałam taka nauczkę że postanowiłam wrucić do swojego naturalnego koloru włosów. Koniec z farbowaniem. Stosuje olejowanie na bazie ziół, żółtka i cytryny. Do tego zapobiegawczo zaczęłam stosować jeszcze raz te tabletki. Mam zamiar je brać przez trzy miesiące. Dziewczyny, dajcie trochę czasu tym tabletką. One potrzebują czasu do działania. Efekty na pewno będą , ale trzeba na nie trochę poczekać.

Gość więcej włosów
moja mama brała inneov, pomogło ale na krótko, ma kobietka problem z hormonami, teraz od dwóch miesięcy bierze advecie, na razie pomaga, ale jest diabelnie drogie (najtańsze chyba tutaj http://www.tnij.com/kReNk)

Gość gość
Zaczełam brać 3 opakowanie i sądze,ze efekty już widać.Mogę polecić:)

Gość gość
A czy rosną po nim włosy w innych miejscach

Gość gość
Witam. Mam pytanie odnośnie tego czy po inneov rosną także szybciej włosy w innych miejscach? Skończyłam brać 1 opakowanie i nie wiem czy mam dalej brać. A mam wąsiki i nie chce żeby rosły szybciej a znalazłam taka wypowiedź że komuś rosły. Czy to prawda?

Gość KarinH
anitkaaaa1, rzeczywiście 60 zł to nie jest mało, ale wyobraź sobię, że w niektórych aptekach te kapsułki kosztują nawet 99 zł :/ :/. Zdecydowanie lepiej kupować je przez internet, bo kosztują wtedy dużo mniej. Chociaż w aptece obok mojego miejsca zamieszkania (jestem z Krakowa) często są one w dobrej promocji i kosztują ok. 50 zł.

Gość MandyWendy28
Karin a o którą aptekę Ci chodzi? Też jestem z Krakowa, ale w mojej okolicy te kapsułki kosztują niestety prawie 100 zł :(...regularnie stosuję inneov, więc o tyle niższa cena byłaby dla mnie super

Gość KarinH
Miałam na myśli aptekę przy Kalwaryjskiej 48. Musisz ją kojarzyć, bo to jedna z tych aptek, które są czynne do 22 nawet w soboty i niedziele ;) ... noi obsługa jest świetna.

Brałam inneov gęstość włosów i rosły. Niestety po zaprzestaniu zażywania znowu zaczeły wypadać. Od czterech miesięcy biorę kapsułki inneov densilogy i widze, ze po trzech miesiącach włosy zrobiły się bardziej puszyste a co najwazniejsze mam nowiutki mieszek wlosowy. Paznokcie przez 3 miesiące tragedia, nie dość że się łamaly to strasznie rozwijały, teraz widze wyraźną poprawę.

Gość gość
Mysle ze zamiast wydawac tyle kasy na inneov to lepiej kupic sobie Mollers serce ktory ma 2x wiecej kwasow omega 3 i ALA niz inneov do tego cynk i tyle. Koszt opakowania to okolo 30 zl.

Gość gość
zastanawialam sie dlugo czy kupic inneov.czytalam opinie i niewiedzialam, kazdy pisze cos innego,Wkoncu kupilam i po tygodniu stosowania jestem zachwycona. wlosy wychodzily mi garsciami ,lamaly sie i byly bardzo slabe. widze juz duza poprawe.przedewszystkim nie glubie juz wlosow co najwazniejsze pewnie na dalsze efekty bede musiala jeszcze poczekac ale najwazniejsze ze u mnie zadzialaly polecam.

Gość kira2527
dziewczyny te tabletki to tylko strata pieniedzy. Kupilam sobie roczna kuracje, zeby miec motywacje i to byl blad. Po roku stosowania nie zauwazyam zadnych efektow, wlosy nie byly mocniejsze, a wypadaly tak jak wczesniej ......;/ szkoda, czasu i pieniedzy, tym bardziej ze po ich odstawieniu rowniez nie zauwazylam zadnych zmian- wlosy nie wypadaly mi bardziej niz w trakcie kuracji. Lepiej wybrac sie na mezoterapie, pieniadze takie same a efekty o niebo lepsze......