Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę miec więcej włosów

INNEOV- kapsułki poprawiające gęstość włosów

Polecane posty

Gość ewelinay26
bylam ostatniu na badaniu komputerowym wlosow, pytalam lekarke o te kapsulki i powiedziala mi ze one maja najmniej skladnikow ktore poporawiaja stan wlosow, zaproponowala mi tabletki merz special

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja przetestowałam już wszystko z apteki z niższej i wyższej półki i własnie dopiero inneov mi pomogly.A walczylam dwa lata

Gość madzia z daleka
ewelinay26 ja brałam merc special z zero efektu. a lekarzy nie slucham bo chyba nigdy mi nie pomogli a szczegolnie dermatolodzy :(

Gość egoist
Hej! JA również brałam Merzspecial i nic nie pomogły:/ A od dziś biorę Inneov i mam nadzieję, że pomogą:) Patrząc na Wasze wypowiedzi - poinny pomóc:)

Gość furdi05
dziewczyny ja ostrzegam Was, tez brałam ok 3 miesiące ineov i to na moje nieszczęście po 4 zabiegu depilacji laserowej, włoski na bikini już ładnie wychodziły i było ich malutko a tu nagle po miesiącu jak jak strzeliły czarne, grube włosiska fu i to na bikini i na nogach ale też na głowie.... wywaliłam 3 tysiące na depilacje laserową ale efekt na głowie był. Moja kosmetyczka uważa że tam mogą być hormony!!!!!

Gość Mańkaaa
Witaam ;)) Miałam podobny problem .. akurat nie mogę wypowiedzieć się na temat Inneov .. tego nie próbowałam, ale mogę coś polecić... Jakieś 2 lata temu poszłam na imprezę i tam pobiły mnie dziewczyny, a raczej właśnie powyrywały mi włosy... czesałam się i płakałam.. szczotka była cała we włosach, a gdy tylko ich dotykałam.. wszystko zostawało mi w rękach.. miałam tak podrażnioną skórę głowy, że włosy mi w ogóle nie odrastały w tych miejscach gdzie zostały wyrwane z prześwitami łysymi chodziłam pół roku... Kumpela mi poradziła stosowanie WAXa i do tego najzwyklejszy, najtańszy cynk .. dziś mam włosy jak kiedyś gęste i bez zarzutów... naprawdę nie ma potrzeby przepłacać. Bardzo możliwe, że łatwo się z tym uporałam właśnie dlatego, że naturalnie mam gęste włosy tylko po prostu cebulki były uszkodzone, ale sądzę, że na początek warto spróbować czegoś tańszego, bo taka kuracja musi być niesamowicie droga jeżeli jedno opakowanie inneov kosztuj ok. 80 zł , a efekty ma być widoczny po około 3 m-cach

Gość kasa7
Witam dziewczyny! Nie chce Was ani zniechęcać ani zachęcać. Na jednego inneov zadziała, na innego nie. Chyba jednak zanim kupi się inneov warto wykorzystać wszystkie naturalniejsze sposoby. Weźcie pod uwagę, że wyprodukowanie takich tabletek (badania, produkcja) to ogromne nakłady finansowe i firma musi je odzyskać; niestety z Waszych kieszeni. Dopóki nie miałam okazji poznać jak to wygląda z drugiej strony też je zakuilam. Nie brakowało mi pieniędzy więc zainwestowałam. Brałam cierpliwie pół roku. Miałam żadkie włosy i chciałam je zagęścić. Po pół roku braku efektów odstawiłam je; i tu się zaczęło, włosy zaczęły na prawdę konkretnie wypadać (wtedy pomogły mi ampółki Radical). Teraz mam na prawdę ogromny problem bo to co mam na głowie trudno nawet nazwać włosami.

Gość gwiaztka
Kasa 7 czyli pomogły ci te ampułki Radical czy nie?

Gość kasa7
witam, tak, wybrałam 2 opakowania Radicalu i włosy przestały wypadać dla mnie świetne

Gość marysia84
Witam:) Niestety, dla mnie ten preparat okazał się zbędnym wydatkiem. Włosy zrobiły się gęste, ale nie tam gdzie trzeba. Jestem brunetką, która oprócz problemów z włosami na skórze głowy nie narzeka na ich brak w innych miejscach. Niestety, w czasie przyjmowania preparatu zauważyłam, że więcej włosów pojawiło mi się na twarzy (szczególnie wąsik) i na całym ciele. Jedyna zaleta to rzeczywiście - włosy z głowy przestały wychodzić garściami. Teraz jestem już po kuracji i zauważyłam kolejny minus. Nie wiem czy należy to łączyć ze stosowaniem i odstawieniem tych tabletek, ale innej przyczyny nie udało mi się znaleźć (dieta, kosmetyki itp. są takie same jak przed i po przyjmowaniu tabletek). Otóż na głowie we włosach, tuż przy czole zaczęła łuszczyć mi się skóra. Łupież, ale bardzo zaostrzony. Skóra schodzi płatami. Wcześniej nie miałam takiej sytuacji, łupież pojawiał się sporadycznie, ale ostatnio wystąpił u mnie kilka lat temu. I wystarczyło zastosować Nizoral i po kilku dniach już go nie było. Kolejna sprawa - znów zaczęły mi wypadać włosy. Inneov? Strata pieniędzy. Może dla rzeczywistych rezultatów trzeba przyjmować tabletki kilka miesięcy albo nawet całe lata? Według mnie nie ma sensu się truć... Pozdrawiam, Marysia

ja chwalę sobie wszelkie kosmetyki tej firmy, łącznie z tymi antycellulitowymi. fakt, cudów nie działają, ale cudów też nikt się chyba nie spodziewa? poza tym, moje drogie panie - nawet najdroższy specyfik nic dobrego nie zdziała, jeśli nie zadbacie o zdrową dietę.

Gość farmaceuta-bartosz
Jeśli chodzi o wypadanie włosów, to najlepiej wybrać preparaty, które mają statut leku. Do takich preparatów należy, np. MerzSpecial, Revalid. Większość z preparatów dostępnych na rynku, to tzw. suplementy diety. Czym się różnią od leku? A no tym, że w przypadku suplementu nie

Gość farmaceuta-bartosz
Jeśli chodzi o wypadanie włosów, to najlepiej wybrać preparaty, które mają statut leku. Do takich preparatów należy, np. MerzSpecial, Revalid. Większość z preparatów dostępnych na rynku, to tzw. suplementy diety. Czym się różnią od leku? A no tym, że w przypadku suplementu nie mamy pewności, że w jednej tabletce będzie dokładnie tyle danego składnika (np. skrzypu polnego), ile podaje na opakowaniu producent. Oznacza to, że w jednej tabletce może być go mniej, w drugiej więcej, a w trzeciej może go nie być praktycznie wcale. Dlatego jak już wybieramy suplementy, to najlepiej renomowanych firm, które mają przeprowadzone badania kliniczne - do takich należy inneov. Jeśli chodzi o leki, to w każdej tabletce/kapsułce musi być dokładnie taka ilość substancji czynnej, jaka jest podana na opakowaniu. Podsumowując... z grupy leków przeciw wypadaniu włosów polecam MerzSpecial, a z suplementów diety Inneov. Polecam te preparaty zarówno z własnego doświadczenia jak i pacjentek, które te preparaty u mnie kupują. Należy jednak pamiętać, że dla uzyskania optymalnego efektu należy je stosować co najmniej 3-4 miesiące. Jeżeli po tym okresie nie zaczną działać, należałoby zrobić badania: morfologię z poziomem hormonów tarczycowych - wystarczy TSH (na początek), gdyż wypadanie włosów może wynikać w chorób, np. anemii czy np. nadczynności tarczycy.

Gość bunce
Witam brałam tabletki inneov gęstość włosów przez 7 miesięcy i dla mnie są rewelaxcyjne włosy mi odrosły a wypadały garściami poza tym używałam również ampułek vichy. U mnie były efekty ale oczywiście są różne schorzenia powodujące wypadanie włosów więc nie mogę powiedzięć czy są skuteczne w kożdym przypadku . Napewno nie zaszkodzi spróbować ale na pewno kuracja musi trwać conajmniej 4 miesiące i można mówić wtedy o efektach.

Gość eleniszkha
hej wspanialy na gęstosc włosów jest SZAMPON NERIL GARNIERA :D

Gość maupiata
Biorę Inneov od 6 dni. I nie wiem co jest, ale pogorszyła mi się cera, wyskakują pryszcze których nie miałam od ponad pół roku. Czy któryś ze składników Inneovu może powodować coś takiego? poza tym nie wiem czy go dalej brac, przeraża mnie trochę fakt że po odstawieniu włosy i tak zaczną wypadać, jak tu już wiele z was stwierdziło...

Witam! Sama zastanawiałam się nad kupnem tych kapsułek (są mocno reklamowane, praktycznie w każdej aptece do kupienia) ale przeraziły mnie koszty takiej kuracji, nie ma po co kupować 1-2 opakowań, sens ma tylko ciągła kuracja a to już wychodzą dość poważne kwoty. Nie żałuje pieniędzy na włosy, jak zapewne każda osoba, której włosy wychodzą garściami, kupuję dość dobre kosmetyki i stosowałam już masę suplementów, ale takie koszty na same tabletki wydaja mi się jednak przesadzone, zwłaszcza, że część osób nie widzi żadnych efektów, cóż niektórzy są zachwyceni ale zastanawiam się czy nie jest to efekt placebo... Ja często po wydaniu kupy kasy na jakiś kosmetyk zachwycałam się jego działaniem, a kiedy euforia opadła i przyjrzałam się faktycznym rezultatom wściekałam się, że po raz kolejny uległam sile sugestii ceny (drogie=dobre to niestety nie zawsze prawdziwe równanie) i reklamy. Jadłam też tabletki Mrez Spezial 3 miesiące i jako jedne z nielicznych naprawdę mi pomogły. Najpierw zauważyłam wzmocnienie paznokci, przestały się rozdwajać, potem poprawę cery, mniej wyprysków i niespodzianek zwłaszcza przed okresem, a na końcu włosy. Na włosach zawsze rezultat widać najpóźniej. Wypadały dalej, ale znacznie, znacznie mniej, już nie garściami, i dotykając ich rękoma czułam, że są grubsze. To było niesamowite, bo wcześniej próbowałam przeróżnych "cudów", Belissy, Silicy, Skrzypu, Vitaplu nic nie pomagało choćby trochę kasa wyrzucona w błoto w moim przypadku! Merz nie jest najtańszy, ale przynajmniej widać było rezultat...

ja polecam serie kosmetyków firmy miglioryn:szampon przeciwłupieżowy, sz. przeciw wypadaniu włosów i kapsułki.

Gość czarna0701
z inneov jestem bardzo zadowolona. po pierwszym listku przestały mi wypadać włosy. Już biorę czwarty i widze efekty, rośnie mi następna grzywka i czuję meszek nowych włosów. Polecam i warto dać tą kasę , bo wart!

Witam drogie PAnie;) Od kilkunastu miesięcy bardzo wypadały mi włosy, nie wiedziałam jak sobie z tym poradzić. Przy czesaniu i myciu wypadały ogromnymi garściami. 3 a nawet 4 razy więcej niż jest to w założeniach. Na głowie pojawiły się łyse placki. Stosowałam specjalistyczne szampony i odżywki (uważam że to pieniążki wyrzucone w błoto) NIE POLECAM. Myślałam, że to z powodu złej diety lub z przepracowania i nerwów z tym związanych. Włosy mam długie (do pasa)więc nawet postanowiłam je obciąć po konsultacji z fryzjerką. NIC NIE POMOGŁO!! Zdecydowałam się na wizytę u dermatologa. Doktor poleciła mi Inneov gęstość włosów oraz Loxon 5% ( jest to specjalistyczny płyn który wciera się w skórę głowy po 10krotnej aplikacji, wspomaga leczenie łysienia andrygenowego u kobiet i mężczyzn). Uważam że jedyną wadą Inneov Gęstość Włosów jest cena. Ale zdecydowałam się. Kuracja powinna trwać minimum 3 miesiące (6, 9, albo 12miesięcy). Kupiłam 3 opakowania. Zaczęłam przyjmować po 2 tabletki dziennie, dodatkowo wcierając we włosy Loxon 5%, 2 razy dziennie. Po niecałym miesiącu kuracji włosy przestały wypadać w niemalże 99% widoczności. Są grubsze i gładsze, lepiej się rozczesują i ładnie błyszczą, a co najważniejsze zostało zahamowane wypadanie. Proponuję Paniom zainwestować w kurację, uważam że naprawdę warto!!

Gość Ulita
Witam A JA POLECAM INNEOV NA WYPADANIE WLOSOW. ROZNICE ZAUWAZYLAM JZ PO TYGODNIU, PRZY MYSIU WYPADLO MI O 3/4 WLOSOW MNIEJ NIZ ZAWSZE. REWELACJA. UZYWAM RAZEM Z SZAMPONEM VICHY DERCOS. REZULTATY SA REWELACYJNE, WLOSY ZDROWSZE, A JA SOBIE TYLE CZASU ZALOWALAM CZEGOS NA TE WLOSY, WOLALAM CIUCH KUPIC, ALE TERAZ JAK WIDZE EFEKT TO NAWET BREAST SUCCESS KUPILAM:-) JAK UZ ZADBAC O SIEBIE TO PO CALOSCI:-)

Witam Mam takie pytanie, co sądzicie o połączeniu merz special z inneov'em ? Skład merz speciala : 1 drażetka zawiera: Witamina C 75,00 mg; L-cystyna 30,00 mg; Witamina E (octan) 9,00 mg; B-karoten 0,90 mg; Amid kwasu nikotynowego 10,00 mg; Pantotenian wapnia 3,00 mg; Witamina B2 1,60 mg; Witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg; Witamina B1, (azotan) 1,20 mg; Witamina A (octan) 1.500 j.m.; Witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 mikro g.; Witamina D3 50,00 j.m.; Biotyna 0,01 mg; Suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg; Żelazo (II) fumaran 20,00 mg Natomiast skład inneovu: Tauryny + Katechiny + Cynku Wychodzi na to, że nic się nie pokrywa, więc mogę łykać jedno i drugie na raz? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość Wolijka
Też jestem ciekawa rezultatów, biorę się za sprawdzanie na sobie bo się skusiłam kilka dni temu na opakowanie bo są teraz fajne promocje na inneov. W łódzkiej aptece za grosze w manufakturze zapłaciłam niecałe 90zł za opakowanie, które normalnie kosztowało ponad 170, dlatego też kiedyś nawet się specjalnie nie interesowałam, ale przy takiej obniżce stwierdziłam że spróbuję.

Gość Joela
A ja biorę już 5 miesiąc i widzę efekty-przestały zupełnie wychodzić .Kupowałam na allegro po 120sz za chyba 128zł.polecam .Teraz robię przerwę i będę obserwować

Gość Joela
W.kuzniazdrowia są po 99zł za 120sztuk

Gość biancca
Moja kolezanka zażywa innecov już rok i mówi, że działają ja też mam zamiar je wypróbować. A z szamponów czy takich wcieradełek na stronie firmy NISIM sa fajne szampony itd. , które wypróbowałam na sobie i byłam z nich zadowolona. Pozdrawiam

Gość halśka
te tabletki pomagają

Gość halśka
Proszę napisać gdzie znajde taką apteke ,żeby kupić w tej cenie te tabletki-ja mieszkam w Zabrzu

Gość netko
Ja kupiłam na allegro za 59zł z przesyłką kuracja na miesiąc, dziś zaczęłam stosować i czekam na efekty, ale jak będę kupować za miesiąc pierwsze co zajrze na allegro tam zawsze taniej... polecam