Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmena

ładna ale z małym biustem?

Polecane posty

Gość i dlatego
mogę już uprawiać anal naokrągło :-)

Gość definitywniee
no widzisz nie wiesz wszystkiego bo z sokiem malinowym i to tym z biedronki

Gość niesttety
To Natura decyduje o wielkosci biustu, nie my (no chyba, ze zrobimy sobie silikony, ale nie o to tu chodzi) Niektorzy panowie tez zapewne chcieliby miec wieksza klate czy penisa i to nie jest ich wina, ze maja male... Dlatego nie nalezy sie z takich rzeczy smiac, bo to nie jest niczyja wina!

Gość
Fakt faktem nie biust kobietę czyni, ale będąc w łóżku z kobitą o małych piersiach człowiek sie czuje jakby rżnął faceta :P A jeśli ten mały biust nie jest jedrny i obwisa - to już kaplica...

Gość Xmena
Witam!No widzę że mam jakiegoś "życzliwego" podszywacza hm...no cóż -tak bywa . Jeśli chodzi o konkrety to ja mam w biuście 87cm( w porywach do 88) ale zamierzam się trochę poodchudzać (pupa,nogi) więc boję się po prostu że mój i tak niewieki biuścik poleci na pierwszym miejscu i co wtedy?Co z tego że będę ogólnie laska skoro płaska (już wtedy) jak decha? :( przerąbane...

Gość Xmena
upup

Gość Xmena
up up

Gość dziekuje postoje
absolutnie nie może kobieta z małym biustem (takim minimalnym) to jak facet bez penisa inwalidztwo jednym słowem . współczuje

Gość efedryn
Wazne zeby miala slodka buzke jak ma ladniutka buzie jestem w 7 niebie. Piersi sa albo nie ma tak jak u faceta z penisem. Nic na to kobieta nie poradzi chocby bardzo chciala

Gość do jano
Jano na poczatku sie wypowiadal - jak dla mnie to wypowiadala sie laska pod pseudonimem jano:) Jakas cycata ale nioeladna laska ktora zazdrosci autorce ladenj buzi ladnej figury i wszystkiego... Ja jestem zgrabna mam ladna buzie i wloski jestem zadbana - tak mowia inni:) i mam maly biust - i co z tego?? faceci sie za mna ogladaja, chca sie ze mna spotykac i nigdy nie uslyszalam ze mam male cycki wiec narazie:o Zreszta naleze akurat do osob ktore lubia swoje male piersi:) I mam kilku kumpli ktorzy mowia mi wprost ze fajne mam piersi (widzieli je w bikini) bo sa kragle nieobwisle i sliczne:) Tez tak uwazam... Lubie je... Podobaja mi sie... Ale nie moge za bardzo dekoldow nosic:P no coz... cos za cos...

Gość do Xmena
niewazne ile masz w biuscie - powiedz jaki rozmiar nosisz... 75A??

Gość gosiak00
Nie spotkalam sie z zadnym facetem ktory nie lubi malych piersi:o no chyba ze kolesie chodzacy go gimnazjum i prawiczki musza miec babki z duuuuuuuuuuzym biustem:):):)

taaaa, to jest cholernie dziwne ... powiedz facetom, że wolisz duże penisy a zaraz podnosi się wrzawa, że - ogólnie- rozmiar nie ma znaczenia ....a jednak faceci wolą kobiety z DUŻYMI piersiami, więc jednak rozmiar MA znaczenie .....

Gość efedryn
Dla mnie rozmiar nie ma zadnego znaczenia i kobiety z malym biustem maja swoje uroki i kobiety z duzymi piersiami :) Wiec dla mnieliczy sie jaka jest kobieta a nie jaki ma biust. Jak mi sie spodoba nie ma to najmniejszego znaczenia

Gość krótka odpowiedź
Witam Nie czytałem całego postu ale natrafiłem na wykluczające sie słowa u autorki"...ma mały (naprawdę mały) biust..." i " ...nadrabia buźką,włosami ,figurką..." Dla mnie figurkja to również biust - więc skoro nie ma piersi to nie może mieć ładnej figurki - ale mogę sie nie znać bo jeszcze nie miałem do czynienia z płaskimi (mniejszymi od C) Pozdr

Gość spox
moze byc w ostatecznosci , ale jednak pełna kształtna pierś to jest to

Gość problem w tym
ze nie ma pieknych pelnych i KSZTALTNYCH PIERSI.DUZE CYCKI= DUZY PROBLEM I BRAK JEDRNOSCI - W KAZDYM RAZIE W KROTKIM CZASIE:O

Gość o yeahhej
a skąd wiesz wiszą ci?

Gość GOSIAK00
TOBIE WISI:O PO CO WOGOLE ZASTANAWIAC SIE NAD WIELKOSCIA PIERSI:O KTOS MIAL JEDNAK RACJE ZE DUZYM BIUSTEM ZACHWYCAJA SIE TYLKO KOLESIE KTORZY NIGDY NIKOG NIE MIELI - PRAWICZKI I... GIMNAZJALISCI:O CO ZA ROZNICA - DUZE CZY MALE?? ROZNICA JEST... GDY FACECI MAJA MALE PENISY - TO DOPIERO BOL:O MNIEJSZA PRZYJEMNOSC W SEKSIE, BRAK ORGAZMU... A PIERSI KOBIETY TO NAJWAZNIEJSZE BY BYLY PIEKNE JEDRNE I KRAGLE... POZDRAWIAM DUZOPIERSIASTE I MALOPIERSIASTE NO I... TE SREDNIOPIERSIASTE;)

Gość Wielbicielll lllll
generalizujesz jednym słowem mówiąc pisanym to jest kącik wielbicieli dużych piersi a nie zgorszonych internetowych pieniaczek, które myslą , że panowie z dużymi penisami akceptują wszystkie dziewczyny a posiadacze małych ptaszków lubią tylko duże

Gość Wielbicielll lllll
a swoją droga dziewczyna bez biustu to jak facet bez penisa inwalidztwo jednym słowem , prawda jest bolesna , ale lepsza prawda niż zniekształcony przekaz

to nie jest topik dla osob lubiacych duze piersi - wiec jesli takowe tylko lubisz... to... zycze ci zakochac sie na zaboj w posiadaczce baaaaaardzo malych piersi;) A wracajac do tematu - uwazam ze rzeczywiscie piersi kragle zadbane i sliczne - to najwazniejsze - wielkosc to juz kwestia gustu...

Gość zaloze sie
wielbicielu ze pasztet z ciebie totalny i zaloze sie ze gdybys mnie poznal to bys na mnie polecial mimo ze moje piersi sa JEDYNIE SREDNIE:) Mimo wszystko na 100% jestem pewna ze bym ci sie spodobala:):):)

Gość Wielbicielll lllll
czesc nie narzekam ,chcesz fotke?

Gość dawaj fotke
moj meil: pozitiff@wp.pl

Gość Wielbicielll lllll
a odeslesz mi swoją?

Gość odesle

kazda dziewczyna, którą lubię jest dla mnie piękna, bez względu na wszystko..............

\"ładna,zadbana,z fajnym charakterem i ogólnie git\" nie ma co, masz o sobie wysokie mniemanie

Gość interesująca
ja mam też małe piersi,na pewno nie płakałabym ani moj partner gdybym miała większe:)ale cóż też nie płaczę z tego powodu.nie wierzę że istnieją mężczyźni którzy lubią bardzo małe piersi bo gdyby dali mu do wyboru takie same dziewczyny tylko jedna z większym a druga z mniejszym biustem to na pewno by nie wybrał tej z mniejszym.nie oszukujmy się.ale nie mam kompleksów z tego powodu.może mojemu partnerowi po cichu się marzą większe piersi ale może mi też po cichu się marzy bardzo ładnie wyrzeźbiona klatka piersiowa,kosteczka na brzuchu,których posiadaczy jest niewielu.moj na szczeście jest szczupły ale zauważyłam że jest teraz coś takiego że zarośnięty tłuszczem nic nie dbający o siebie facet wymaga duużych piersi.