Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

windows

Polecane posty

Gość grzegorz rekczy
Zgadzam sie z przedmowczynia, ja kupuje do mojej firmy tylko orginaly. Nie ma sensu narazac sie na kary a druga sprawa ze jest zupelnie inna jakosc uzytkowania programu. Widzialem z tej samej serii co powyzej http://pirat.wyczeslaw.na.plazy.patrz.pl

Gość Korneli
do firmy to tylko oryginał, bo firmę nietrudno skontrolować. na szczęście ja mam home i mi wystarcza :) kupiłem Vistę, bo ściągnie systemu z netu to wg mnie porażka. nie od tego jest internet. szanujcie się ludzie i kupujcie oryginały.

Gość mart-enka
do firmy? do domu tez ci moga przyjsc i zamknac za pirata, z reszta pirackie oprogramowanie zawsze zawodzi predzej czy pozniej, ciagle sa bledy, nie raz juz mialem do czynienia z piratmai i zawsze mnie strzelal ...

Gość Algorytm
do domu rzadziej wchodzą (o ile jeśli w ogóle wchodzą). niemniej trochę godności każdy powinien mieć i się zastanowić nad ściągnięciem czegoś z sieci dwa razy. oryginały nie gryzą. i do tego cały czas są jakieś promocje. głupia mentalność piracenia się w Polsce przyjęła. nie wiem czemu. czas trochę chyba wydorośleć i przełamać tę mentalność. Można zacząć właśnie od Windowsa.

Gość mart-enka
ale do pana co podaje linki do sciagniecia wina z netu pirackiego pewnie zapukaja :D. mentalnosc ta charakterystyczna dla polakow, bo ci zawsze sa niezadowoleni, i zawsze probuja, jesli tylko jest taka mozliwosc zalatwic cos na lewo. tak tu juz jest, moze to pozostalosci z naszej natury cinkciarskiej z zeszlej epoki, przenioslo sie z wuja i ojca na syna, i sie kombinuje przez kolejne pokolenie

Gość zwolennik lepszosci
nei wchodza? to sobie przeczytajcie ten artykulik sprzed dwoch dni ;) naloty na dzieciakow w domach, ktorzy sciagali muze ;) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4614237.html zaden pirat nei powinien czuc sie bezpieczny.

Gość ja tez nie polecam
kazdy by chcial legalne :D Ale nie kazdego stac ;)

Gość ikona
no cóż. nie każdego stać na oprogramowanie, ale też nie kazdy musi mieć koniecznie w domu komputer. jeśli kogoś stać na to, żeby wydać 2000 zł na komputer, to niech nie mówi, że go nie stać na windowsa za 300 zł. co więcej przecież większość sklepów daje dziś windowsa w cenie. więc tak naprawdę nie jest trudno się postarać o oryginalne oprogramowanie. a jak ktoś chce coś więcej, to jest przecież cała masa freeware'ów różnotematycznych.

Gość heniuśka
up