Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dziełła

MARCOWE TESTOWANIE

Polecane posty

Gość do dziełła

Jak to sie mowi w grupie zawsze rażniej :) wszystkie kobietki zamierzające testować w marcu zapraszam na marcowe testowanie :) ja czekam do 9 marca czy ktoras ma ochote sie przyłaczyć. Nie ukrywam, że mam wielką nadzieje, że w tym miesiącu się uda. zapraszam

Witam, przyłączę sie bardzo chetnie. W moim przypadku istnieje pewne prawdopodobieństwo, że od kilku dni moge byc w ciązy. Wprawdzie planowaliśmy rozpocząć starania za jakies 2 miesiące dopiero z celowaniem na dziewczynkę, ale jakos tak spontanicznie wyszło w \"chłopięce\" dni, więc może synus w drodze ;-)

Gość czy któraś sie jeszcze
Przyłączy???

Gość Anulk23*
CZEŚĆ JA ZROBIŁAM TEST W CZWARTEK..... I SIĘ UDAŁO BĘDZIEMY MIELI DZIDZIE :) SŁUCHAJCIE W 28 DNIU CYKLU ZROBIŁAM PRE TEST I NIE WYKAZAŁ CIĄŻY, ALE NR CO! BOBO TEST POTWIERDZIŁ CIĄŻE W 35 DNIU CYKLU M. JESTEŚMY B. SZCZĘŚLIWI TRZYMAM ZA WAS KCIUKI I ZAPRASZAMNA RODZIMY WLISTOPADZIE 2006!

To ja też się przyłączę :) Robię test we wtorek, staraliśmy się pół roku i już drugi miesiąc nie mam okresu. Poza tym żadnych objawów, nabrzmiałych piersi ani nudności, odczuwam tylko dziwne lekkie napięcie w brzuchu. Mam nieregularne miesiączki więc wcześniej się nie przejmowałam, ale teraz zaczynam mieć nadzieję. Mąż jeszcze nic nie wie, najpierw muszę się sama upewnić :) Pozdrawiam Was dziewczynki.

Anulk23 gratuluję! Proponuję żebyśmy wszystkie miały czarne nicki, zapobiegniemy podszywom i będzie wiadomo kto jest kto.

Anulk23. gratulacje!!! Ja w sumie jestem bardzo ciekawa, czy nasze spontaniczne szalenstwo zaowocowalo ;-) Za kilka dni pewnie wszystko sie wyjasni. Czekam na Wasze wyniki \"testowania\" i trzymam kciuki!!!

Gość małymiś
a ja testownko zaliczyłam 3 marca i to pozytywnie :-)))) więc do topiku chetnie sie dopisuje

Gość małymiś
miało byc testowanko;-))))

małymiś- bardzo się cieszę :) Mam nadzieję że mi też się uda - test we wtorek. Kochane, piszcie, niech ten topik nie upadnie! do dziełła, Aneczka777, Anulk23, piszcie co u Was!

Gość małymiś
Vikki to trzymam kciukasy,jakby sie udało to termin na listopad:-))))

Widzę, że coraz więcej nas. I to z dwiema kreskami. Super!!! Ja tescik robie pod koniec tygodnia, naprawde jestem ciekawa wyniku, bo jak juz wspomnialam wczesniej, planowalam, zeby maluszek urodzil sie juz w przyszlym roku a tak to jeszcze sie załapie na koncowke tego. I bardzo dobrze by bylo!!! Pozdrawiam serdecznie, miłego niedzielnego popoludnia.

no to ja też się dołączam:) byłam u giny w czwartek,powiedziała,że mam zsiniałą macicę,co może,choć nie musi być dowodem wczesnej ciąży:))) dziś 27 dzień cyklu-we wtorek albo w środę robię test,no chyba że wcześniej przyjdzie@... na razie nic nic nie czuję,chyba żadnych oznak nadchodzącej @ nie mam,ale boję się że może to sobie wmawiam... trzymam za wszystkie kciuki i mam nadzieję,że niedługo spotkamy się na \"rodzeniu w listopadzie;) \"

Gość małymiś
ja nic kompletnie nie czułam,,nawet mnie wypryszczyło jak na okres;-)))),miałam co prawda monitoring cyklu i mogłam podejżewac ze moze sie udało,ale cóż,jak mi kiedyś jeden bardzo mądry gin powiedział każda ciąża to przypadek;-)))powodzenia dziewczynki i owocnego testowania

ja właśnie jestem ciekawa jak to jest z tymi wczesnymi objawami. Bo w sumie bolesnosc piersi no to zarówno przed @, jak i na początku ciązy się zdarza. Tylko zastanawiam się, czy to odczucie jakos się różni. Ja na razie nic nie czuje, dzien cyklu -21. pozdrówka

no własnie, każda ciąża jest inna. Moja koleżanka na przykład w ogóle praktycznie nie miała mdłości, wyglądała tak pięknie, jakby urodziła się w ciąży. Tylko pozazdrościć.

A ja miałam lekki ból podbrzusza jak przed @ ale @ nie przyszła... Przez tydzień miałam uczucie takiego napięcia, jakby wypełnienia brzucha. Dziś już znacznie mniej. Jakby się udało, to spod jakiego znaku zodiaku będzie maleństwo - waga? Mój mąż jest spod wagi :) W sumie nie jestem przesądna, ale tak z ciekawości pytam.

U mnie bolesność sutków niczym się nie różni od bolesności piersi @powej :) A początek listopada to będzie skorpion... :)

Hej dziewczyny, co z Wami? Anulk23 jak sie czujesz, czy bylas juz u lekarza? Na kiedy masz ewent. termin?

Gość małymiś
też sie własnie zastanawiam gdzie sie podziały wszystkie testujące niewiasty;-))))ale spokojnie ,niedługo zaroi sie od marcowych kreseczek:-))))

Gratulacje dla Wszytkich!!! Bardzo chcialabym do Wac dolaczyc, staramy sie juz 3 m-ce i poki co nic z tego ;( bylam na USG i okazolo sie ze mam pecherzyki na jajniku... i to prawdopodobnie jest powodem naszych niepowodzen. W tym miesiacu robie badania i zobaczymy... prawdopodobnie czeka mnie leczenie... Mam tylko nadzieje, ze to nic powaznego. Pozdrawiam :)

3 miesiące to nie jest dużo, także bez paniki :)

ja sie spodziewam @ 10, więc jezeli mnie nie dopadnie to testuje 11-12 marca cos mi sie wydaje że sie niepotrzebnie tak bardzo nastawiam, ale nidgy nic nie wiadomo

joanka27 ja tez w podobnym czasie za test lapie baaaardzo jestem ciekawa. na razie czuje sie normalnie, moze biuscik lekko daje znac o sobie podobnie jak przed @. dlaczego twierdzisz, ze niepotrzebnie sie nastawiasz? dlugo sie starasz?

a ja już sama nie wiem czy się wogóle testować:( dziś w ciągu dnia czułam ból jak na @,a teraz nic więc od razu sobie wmawiam,że pewnie tylko mi się zdawało,i że @ nie przyjdzie.........dziś 28 dzień-może być cykl nawet 31 dniowy,więc jeszcze psińco wiadomo...nie wiem czy czekać,czy kupić test.....co radzicie??? pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Gość kasiama
Drogie dziewczyny.Mam dla was jedną radę, z całego serca. Nie ma co dumac, zadręczać się myslami czy to już, czy może to objawy ciąży.Obecnie jestem w 38 tc. natmiast nie było tak kolorowo.Z poprzednim dzieckiem jak i z tym staraliśmy się o poczecie ponad rok.Dopiero jak sobie odpuściliśmy wyszło, sami nie wiemy kiedy.Trzeba nie mysleć i się nie zadręczać.Trzymam za was wszystkie kciuki.Na pewno sie uda.Jak nie teraz to potem...

reniol ja bym pewnie nie wytrzymala tylko zrobila ten test. mnie sama kusi zeby wracajac z pracy kupic dzisiaj i jutro zrobic ;-)

nie mam pojęcia gdzie jest założycielka,ale ja nie wytrzymałam:) jutro testuję:)czuję,że wyjdzie negatywny,ale żeby się uspokoić zrobię...bo ta zsiniała macica mnie bardzo \"denerwuje\",robi może niepotrzebną nadizeję.... więc jutro rano się uspokoję:) pzodraiwam

O, jesteście kobietki kochane :) Ja testuję jutro. Boję się... Że nie będzie ciąży, że będzie, sama nie wiem.. Na pewno bardzo bym chciała ale trochę mnie to przeraża.