Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danillos

kobiety powinny rodzić 2-3 dzieci ...

Polecane posty

Gość tak niesmialo dodam
Ze ktoras tam pani (z rzadu offfkoz) powiedziala ze 3 dzieci to juz patologia.Jak wiec sie tu rozmnazac zeby nie zostac uznanym za rodzine patologiczna?:P

Gość pomorrski
w świecie ssaków samicę bardziej kręci opieka nad dzieckiem niż działka kokainy, a u feministek dzieci to be... - najlepszy dowód, że one zboczone

Gość nigdy nie urodz
Mam32 lata, męża, dom, pracę i hodowlę kotów perskich. Dzieci nie mam, bo zazwyczaj unikam posiadania rzeczy, które nie są mi potrzebne. Jeśli kobieta nie czuje potrzeby bycia matką nie powinna być piętnowana z tego powodu, ponieważ nikt nie ma prawa robić ze mnie inkubatora. Nie jestem materialistką i nie obawiam się, że nie podołałabym finansowo wychowując dziecko, mam inne powody dla których nie chcę mieć dzieci. Sama zarobię na swoją emeryturę, to ja osobiście pracuję na nią przez 40 lat i to jedna wielka bzdura, że dzieci pracują na nasze emerytury. Dzieci wcale nie jest tak mało, często jest tak, źe młody kosi starszego ze stanowiska. Młodzi mają pracę, a starsi gryzą tynk ze ściany, bo nawet nikt im nie daje szansy, żeby zarobili na swoją emeryturę. To wielka bzdura, że feministki nie mają dzieci. Znam jedną wyzwoloną kobietę, która nienawidzi mężczyzn, ma dziecko z próbówki i jest szczęśliwa, a i dziecko nie narzeka.

Rodzić dzieci... ale przecież na świecie jest przeludnienie. Skąd za dwadziescia- tzrydzieści lat wiadomo, czy dla tych namnożonych dzieci będzie praca. A jesli będzie- można otworzyć granicę dla np. Azjatów z Chin, Wietnamu czy Korei. Są pracowici i pewnie byliby dobrymi Polakami. Oni chetnie przyjeżdżają do Europy. Poza tym to jakas kosmiczna bzdura. Dzieci nie rodzi się dla narodu czy społeczeństwa tylko co najwyżej dla siebie (a i to tez nie do końca) . Jestem autonomiczną jednostką i nikt za mnie nie będzie decydował czy mam mieć dzieci albo ile. Faceci do garów a nie do takich dyskusji !

Gość nieuświadomiona
z rzadu offfkoz co to za rząd???

a ja nie jestem feministką i wcale nie uważam się za gorszą kobietę-trochę przesadziłyście. Po za tym rodzenie dzieci czy nie to nie jest sprawa feminizmu tylko chęci. Mieszacie dwie różne rzeczy tak uważam

Gość głodna
jeszce trochę a okaże się że urodzenie dziecka to hańba dla kobiety.....

Gość muszę przyznać
że sporo głupot tu wyczytałam.Absolutnie nie czuje się wykorzystana,nie wyglądam jak własna matka albo babka,w łózku jest tak ze nawet zaraz po ślubie nie bylo,jestem widać patologiczna bo urodziłam ukochaną 4 dzieci.I to raczej bardzo udanych egzemplarzy.Zdolni kochani pomocni.A że nie jeżdżę mercedesem klasy S???

Gość kajala
do tych wszystkich pseudo supermenów - kochani Pnowie tak dużo gardłujesie, a tak naprawdę to jesteście zbędnym balastem na tym świecie.To Wy rozpętujecie wszelkie wojny,to przez Was giną dzieci które już dorosną i są zdolne do walki.Więcpo co produkować mięso Armatnie?Tak naprawdę Wasza płeć może wyginąć(wystarczy tylko założyć banki spermy-ewentualnie można zostawić kilku osobników,aby dostarczali świeżej) i kobiety same sobie świetnie poradzą.Zaraz tu pewnie wyskoczycie z seksem - czasem wibratory są 100 razy lepsze od Was.To tyle.

To o co właściwie chodzi, moje drogie oszołomki ?! Mamy rodzić dla emerytury czy dla obrony kontynentu. A może dla obrony chrześcijaństwa ?!

A ja myślałam, że dzieci się ma z miłości, byi głównie po to, by była rodzina:)

Gość faceci powinni zarobić na te
2-3 bachorów :p

Gawior - od kiedy to Fukuyama lub jakiś inny teoretyk jest wyrocznią w sprawach świata? Zresztą \"blackboys\' rozwiążą problem przeludnienia w sposób wirusowy do czego właśnie sie przymierzają (SARS, birdflu).

Gość dziec się biorą z obowiązku
z miłosci to się tylko ciupcianie rodzi

Gość oliczka
gawior---->Lepiej zbadaj sobie swoje ''żołnierzyki'', czy będą jeszcze 'mogły' , bo inaczej przyjadą Araby i staniesz się bezużyteczną jednostką .

Gość faceci powinni zarobić na te
bachory! :p a nie trzymać się spódnicy swojej mamuśki :p

wlasnie...a poza tym to kobieta powinna decydowac ile chce miec dzieci i wogole czy chce..dziecko to nie towar sluzacy przetrwaniu gatunnku ale calkiem co innego...no i trza miec duzooo kasy by je utrzymac...sama sie ucze w liceum i taka edukacja by jakos sie wyskztalcic pochlania rocznie ok 4000-5000zl albo iw iecej (panstwowa)do tego zarcie elki ciuchy dobre i rozrywka...zreszta idz autorze spieprzaj gdzies do afganistanu i zrob bachorki jakiejs bezmozgiej zniewolonej arabce...a nam daj spokoj... a mnie osobiscie male dzieci doprowadzaja do szalu ze nie moge zniesc np ich ryku itd..przez 5 minut:O i dobrze mi k...z tym

a ja lubię dzieci ale żaden gówniarz mi nie będzie mówił ile mam ich mieć ! :p Niech najpierw taki PSEUDO MĘŻCZYZNA zarobi na to dziecko(o trójce nie wspomnę) i nie wypowiada się na temat macierzyństwa, o którym gówno wie! Nie wystarczy spłodzic dzieciaka-trzeba jeszcze być odpowiedzialnym i dojrzałym,żeby go wychować! ALE CO TY ZAŁOŻYCIELU TEGO TOPIKU MOŻESZ WIEDZIEĆ O DOJRZAŁOsCI I ODPOWIEDZIALNIOŚCI ?????????? :p