Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sFormatowana

Zostawil mnie...

Polecane posty

Gość sFormatowana

Wpadł dziś na 2 minuty, powiedział, że między nami nie iskrzy jednak, życzył wszystkiego dobrego i do widzenia... Smutne to... po trzech miesiącach. Niby niedługo, ale jednak. Wszystko chyba przez to, że "nie dałam mu dowodu miłości". A na początku mówił, że poczeka, az będę gotowa... Cierpliwość mu się skończyła jednak... Wszystkiego dobrego mu życzę. (To do ciebie sFormatowany)

Przynajmniej Ci to powiedział osobiście. W większości obecnie panowie przestają się nagle odzywać. Jakaś milkliwość jasna teraz ich dopadła.

Gość pokmokmn
miej go w d...

i bardzo dobrze, ze po takim krotkim czasie znajmosci pokazal jaki dupek z niego....a ty ciesz sie wolnoscia..

skoro skonczyla sie jego cierpliwość? tzn ze niebyl wart nawet czesci \"dowodu\" Twojej milości Wiem ze boli, ale jakze bolaloby po trzech latach....

mnie zostawil facet po 6 latach i bylismy zareczeni a poprostu przestal sie odzywac. to jest dopiero smutne

do morphina dupkiem...o jakiej ty milosci mowisz? skoro facet od samego poczatku myslal o seksie?? sorry ale okazal sie dupkiem bo dla niego seks sie okazal byc wazniejszy...nie mogl wytrzymac, gdyby ja naprawde kochal, to by wytrzymal nawet wiele lat..

Pewnie upolował inną zdobycz... nie ma czego żałować...

nie byłaś gotowa na seks z nim więc nie kochałaś go. może nie myśli w ten sposób, że nie doczekał się seksu ale nie doczekał się zaufania i miłości. różnie ludzie myślą. ja tam nie wytrzymałabym w zakłamaniu i jeśli kochałbym kogoś to na pewno chciałabym się z nim też kochać fizycznie. no ale widzisz, nie pasowaliście do siebie. bo mieliście inne m.in. potrzeby i poczucie czasu.

Witam!Mnie moj chyba tez zostawil:(Pisze chyba,poniewaz nie chce mi nic na ten temat napisac,tylko pisze,ze ja go obrazam itd.Zlego slowa na niego nigdy nie powiedzialam:(Co z tymi facetami jest do jasnej cholery!!!Idealu szukaja!!!Teraz niewiem jak jest,ale jesli mnie zostawil,a byl dla mnie najwazniejszy to niechcem zyc!!!