Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Go艣膰 monia09876543
idz i spr贸buj sama, gadka typu dzia艂a, nie dzia艂a, chudne, nie chudne nie ma sensu. ja nie sugeruje sie tymi durnymi komentarzami, chodze zawsze sama i pr贸buje, r贸偶ne rzeczy na r贸偶ne osoby dzia艂aj膮 w r贸偶ny spos贸b. tak mialam w kilku przypadkach gdzie kto艣 co艣 krytykowa艂 a ja by艂am zadowolona, dziwne ?? nie, ka偶dy jest inny i na ka偶dego inaczej cos moze dzia艂a膰. jesli masz kase idz spr贸buj! a jak nie to nie id偶 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 andziaczka
Hej dziewczyny, ja na vacu chodzi艂am przed zesz艂ymi wakacjami, musz臋 przyzna膰, 偶e na mnie podzia艂a艂o bardzo, by艂am raptem 10 razy, a efekty osza艂amiaj膮ce jak dla mnie, najwa偶niejsze by艂o to 偶e ubrania przesta艂y by膰 opi臋te, a nie kt贸re zrobi艂y si臋 za du偶e. Z tego co si臋 zorientowa艂am, to efekty wida膰 w zale偶no艣ci od zb臋dnym kilogram贸w, im jest ich wi臋cej tym efekty lepiej widoczne, wi臋c jest to ca艂kowicie sprawa indywidualna. Ja zaczynam now膮 seri臋 od poniedzia艂ku, min膮艂 nie ca艂y rok od pierwszego razu na vacu, i mam nadziej臋 偶e efekty b臋d膮 podobne. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
s艂uchajcie, a czy by艂a kt贸ra艣 na vacustylerze, tam si臋 nie 膰wiczy tylko wszystko polega na zmianie ci艣nienia z dodatniego na ujemne podobno jest 艣wietne. Z tego co wyczyta艂am jest w Krakowie i w Lesznie w o艣rodku Akawit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewapaulina
ja chodz臋 na Vacu Power - w moim przypadku naprawd臋 dzia艂a! szczeg贸lnie je艣li chodzi o cellulit - sama jestem zaskoczona, 偶e jest taka poprawa w wygl膮dzie moich ud. brzuszek te偶 zmala艂 i jest na pewno j臋drniejszy. ciesz臋 si臋 bardzo, 偶e zdecydowa艂am si臋 p贸j艣膰 na vacu, bo poprawi艂o si臋 moje og贸lne samopoczucie i kondycja. teraz chodz臋 regularnie 2razy w tygodniu, a zaczyna艂am od chodzenia 4razy w tygodniu. babeczki, naprawd臋 polecam - ja jestem baaardzo usatysfakcjonowana. oczywi艣cie, je艣li zak艂adacie, 偶e schudniecie w ci膮gu tygodnia kilka kilogram贸w, to nie jest to dla Was. to dla os贸b, kt贸re trwale i naprawd臋 (a nie powierzchownie, do kolejnego jo-jo) chc膮 zmieni膰 swoj膮 sylwetk臋 i poprawi膰 kondycj臋. przynajmniej ja tak uwa偶am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewapaulina
Ania 85, je艣li chodzi o okolice Warszawy, to ja polecam Vacu Power w Pruszkowie na ul. Emancypantek 4 (Babiniec). Tam karnet 10 wej艣膰 kosztuje 200 z艂, ale do ko艅ca kwietnia jest promocja i mo偶na kupi膰 za 180 z艂. Poza tym jest tam 艣wietny, kameralny klimat, co dla mnie jest do艣膰 istotne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sosik
Witajcie, Ja chodz臋 na Vecu well od miesi膮ca by艂am 18艣cie razy i efekt taki i偶 dwa rozmiary w do艂- polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mloda.jg
W Zielonej G贸rze vacu well kosztuje 100 z艂 10 wej艣膰. Ja sama jestem bardzo szczup艂膮 osob膮, do艣c umie艣nion膮, ale zamierzam i艣膰 potowarzyszyc i wesprze膰 mojego m臋偶czyzn臋. Jak czytam mialy艣cie super efekty, wiec mam nadzieje, ze on zejdzie poniezej 100 jg :] plus to 偶e usilnie zmieniam spos贸b jego odzywiania i zaczyna sie przekonywa膰 膰wicze艅, na szcz臋艣cie s膮 osoby kt贸re nie zrzucaja nic, wiec mam nadzieje, ze ja tez nie znikne po tych zabiegach, tylko mi t艂uszczyk wyparuje z woda pozostawiaj膮c 艣licznie mi臋snie ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Foczix
Witam :) Ja jestem z 呕ar (ko艂o Zielonej G贸ry). W studio do kt贸rego chodz臋 jest teraz promocja na vacu well i za 10 wej艣膰 p艂ac臋 70z艂, wi臋c bardzo niedu偶o. Dodatkowo trenerka poleci艂a mi wibra line na kt贸rym 膰wiczy si臋 10 minut, a efekty (rzekomo) s膮 takie same jak po 4 godzinach si艂owni. Co prawda by艂am tylko 5 razy na wibra line, ale zawsze mia艂am po nim zakwasy. Dzisiaj sko艅czy艂am drugi karnet, czyli razem 20 wej艣膰 i mierzy艂am si臋 w studio. Po tym czasie uby艂o mi tylko 1cm w udach i w pasie, a w kilogramach nic :( Opr贸cz vacu bior臋 wspomagacze, czyli tabletki "Linea" i smaruje si臋 kremami na cellulitis i na pozbycie si臋 zb臋dnych centymetr贸w. Ale efekt贸w w zasadzie 偶adnych. Do tego ograniczy艂am jedzenie (staram si臋 je艣膰 na godziny, czyli 5 ma艂ych posi艂k贸w co 3 godziny) i staram si臋 wypija膰 2 litry wody dziennie (tak poradzi艂a mi trenerka). M贸wi 偶ebym si臋 nie poddawa艂a, ale ja ju偶 nie mam 偶adnej motywacji. W zasadzie je艣li chodzi o moj膮 postur臋 to mam 162cm wzrostu i wa偶臋 prawie 60 kg. Nic mi we mnie nie przeszkadza opr贸cz brzuszka (moja zmora). Najgorsze jest to 偶e o tyle mi on nie przeszkadza, co mojemu narzeczonemu :( za 2 miesi膮ce bierzemy 艣lub, a ja chcia艂a bym mu si臋 bardzo podobac w tym najwa偶niejszym dniu. Wtedy by艂abym bardziej pewna siebie. Mo偶e jest kto艣 kto by mi doradzi艂 jak膮艣 najszybsz膮 technik臋 albo diet臋 dzi臋ki kt贸rej mog艂abym zrzuci膰 brzuszek w te dwa miesi膮ce. By艂abym bardzo wdzi臋czna za pomoc. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

@Foczix niestety na brzuszek nie ma diet. diety s艂u偶膮 og贸lnemu spadkowi masy ciala, ale nie wyrze藕bi膮 mi臋艣ni, ani nie spal膮 t艂uszczu. generalnie patrzac na Twoje \"parametry\" to zgodnie z bmi mie艣cisz si臋 w normie, z reszt膮 sama m贸wisz, ze chodzi tylko o brzuch.. vacu dzia艂a chyba g艂贸wnie na pupe i nogi, wi臋c to te偶 nie to, chociaz przy takiej cenie bym nie przerywa艂a, zw艂aszcza,z e po tych 30min na bie偶ni organizm jest w trybie spalania t艂uszczu jeszcze przez ok. 8 godzin. na Twoim miejscu bym to wykorzysta艂a i zwyczajnie robilabym brzuszki. tylko to musi by膰 regularnie. tzn na bie偶ni臋 po dw贸ch karnetach zrobionych wystarczy chodzi膰 2-3 razy w tygodniu, ale brzuszki trzeba robi膰 codziennie. najlepiej kilka r贸偶nych rodzaj贸w i oczywi艣cie trzeba pilnowa膰, by w 膰wiczeniach nie by艂 nadwer臋偶any kr臋gos艂up szyjny. zacznij od takiej ilo艣ci jak膮 dasz rade, nie spiesz si臋, z czasem postaraj si臋 dobi膰 do ok. setki dziennie. jak dasz rad臋 wi臋cej to super, cho膰 te偶 nie ma co si臋 masakrowa膰, wa偶niejsze by robi膰 to regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pogodna1
a jak wygl膮da sprawa p臋kaj膮cych naczynek?mam paj膮czki na udach niestety dosy膰 spore...boj臋 si臋 ze tylko pogorsze sprawe...Bardzo chcia艂abym cwiczy膰 na vacu bo mam pod samym domem i niedrogo ale boje si臋 o te paj膮czki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewapaulina
je艣li p臋kaj膮 Ci naczynka, to mo偶esz 膰wiczy膰, ale musisz powiedzie膰 o problemie obs艂udze i po prostu b臋dziesz mia艂a ustawione ni偶sze ci艣nienie w kapsule ni偶 standardowe. kategorycznym przeciwskazaniem s膮 ostre zapalenia 偶y艂 (偶ylaki) - z paj膮czkami mo偶na 膰wiczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandraa168
Dziewczyny a ja wam polecam 偶elazko antycellulitowe, w Katowicach jest gabinet modelowania sylwetki w samym centrum, na stawowej. Tam tez jest elektrostymulacja, masaz prozniowy i chromoterapia, jeden zabieg na cale cialo to ok 70 zl. super efekty,u mnie bylo widac juz po drugim zabiegu. a dziewczyna, ktora robi te zabiegi jest po dwoch kierunkach studiow wiec zna sie na rzeczy. jak ktos chce namiary to prosze pisac na maila,pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiah
ja polecam vacu fit eliptical w STUDIO PILEGNACJI CIALA NA PODKAMYCZU OKOLICE LOTNISKA W BALICACH,maja liczne promocje i bardzo przystepne ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danadana
dziewczyny z Leszna i okolic znacie miejsce gdzie znajduje si臋 vacu well lub vacu o podobnym dzia艂aniu? Bardzo prosz臋 o odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania0101
Hej dziewczyny orientuje sie gdzie w Krakowie mozna wypr贸bowa膰 bezp艂atnie zabieg w vacu well ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
nie napisa艂a艣 o ktorym Lesznie piszesz. Jeden jest ko艂o Warszawy, drugi jak leci si臋 od nas na Pozna艅 i o tym napisz臋. Wejd偶 na stron臋 Akawit spa, maj膮 tam du偶o ciekawych urz膮dze艅 do spalania t艂uszczu i celluitu. Najbardziej intryguje mnie vakustyler. Ceny w por贸wnaniu z Warszaw膮 s膮 bardzo niskie, tylko strasznie daleko. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ville
hej:) dla wszytskich tych ktorzy sie wachaja, przez dwa tygodnie zrobilam 7 zabiegow i schudlam 2 kilo:) ja jestem zadowolona z tego efektu i mam zamiar chodzic dalej:) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pussi28
witam, w艂a艣nie jestem po 2 karnecie na vacu bie偶nia i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w, cellulit z 4 stopnia zmniejszy艂 si臋 tak, ze jest prawie niewidoczny a do tego ubrania jakby lu藕niejsze :)) pozdrawiam. ps. gdyby kto艣 szuka艂 vacu w 艂odzi to jest na chojnach, podaj臋 link http://www.superfit.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada_25
gdyby kto艣 szuka艂 kapsu艂y vacu well w 艁odzi to znajduje si臋 ona przy ulicy Bia艂ostockiej 6. Sama korzystam ze stepera, zamierzam kupi膰 drugi karnet bo zauwa偶y艂am 偶e zmniejszy艂 mi si臋 cellulit na udach a kole偶ance, kt贸ra chodzi ju偶 3 miesi膮ce spad艂a waga..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiah
do ania0101 w krakowie wykonuja bezp艂atne konsultacje- 1 zabieg w STUDIU PILEGNACJI CIALA VIP UL. PODKAMYCZE 2

Udost臋pnij ten post

Dopiero zacz臋艂am chodzi膰 na vacu. Od razu zosta艂am poinformowana, 偶e cud贸w nie ma. Pierwsze efekty widoczne s膮 po paru zabiegach - najszybciej pozbywa si臋 cellulitu. Ja ju偶 po drugim razie widz臋 r贸偶nice w j臋drno艣ci i g艂adko艣ci sk贸ry, ale na ubycie cm w obwodach trzeba co najmniej jedn膮 seri臋 10 zabieg贸w wykona膰, a spadek kg pojawia si臋 dopiero pod koniec drugiej serii. Oczywi艣cie ka偶dy ma troch臋 inaczej ale taka jest og贸lna zasada. I co najwa偶niejsze, aby uzyska膰 wymierne efekty nie wolno stosowa膰 w tracie korzystania z vacu, diet poni偶ej 1000kcal. Mam do was pytanie, czy naprawde tak bardzo si臋 pocicie w czasie spacerku i od ju偶 za pierwszym razem? Bo ja zupe艂nie si臋 nie poc臋 ani nie m臋cz臋 i zastanawiam si臋 czy czego艣 nie robi臋 nie tak;) z kolei pomiar t臋tna wskazuje, 偶e nie powinnam zwi臋ksza膰 na razie pr臋dko艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Foczix
Ja na vacu mia艂am wykupione dwa karnety (20 wej艣膰) i chodzi艂am na ostatnim programie. T臋tno by艂o r贸偶ne raz du偶e albo b.du偶e a raz normalne. Moje posi艂ki by艂y nie du偶e ale te偶 i kaloryczne ( ale bez przesady), czyli 5 razy dziennie ma艂e posi艂ki. Do tego bra艂am wspomagacze, czyli "Linea" i smarowa艂am si臋 kremami ale na wadze nic nie schud艂am ani grama a w obwodzi pasa i ud po 1cm. Wi臋c sza艂u nie ma :] S艂ysza艂am 偶e vacu lepiej dzia艂a na grubsze osoby ni偶 na takie "normalne" jak ja. Czy trenerka ze studio zaleca艂a Ci pi膰 wod臋 przy vacu? Niby to du偶o daje bo wyp艂ukuj膮 si臋 toksyny i zb臋dna woda w organizmie (dlatego niekt贸rzy przy tym tak si臋 poc膮). W czasie 膰wicze艅 nic nie schud艂a, dopiero po 膰wiczeniach (ok 2-3 tygodni) ale to by艂 raczej wynik stresu. Co polecacie na zgubienie brzuszka? Pozdrawiam serdecznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
czytam Was bardzo dok艂adnie, gdy偶 zaczynam w przysz艂ym tygodniu. Wypytywa艂am babeczk臋 w klubie o mo偶liwo艣膰 nabrania mi臋艣ni. Gdy偶 jakie艣 5 lat temu chodzi艂am na si艂owni臋 i rozwali艂am sobie uda, po艣ladki, nogi, pomimo 偶e 膰wiczenia ustawia艂 mi trener. Babeczka odpowiedzia艂a, 偶e nale偶y 膰wiczy膰 do 6 i wtedy jest spalanie, natomiast wy偶sze ustawienia powoduj膮 nabierania mi臋艣ni. Mo偶e dlatego nie straci艂a艣 nic, gdy偶 cia艂o nabra艂o mi臋艣ni. Fakt te偶 m贸wi艂a, 偶e nale偶y pi膰 wod臋 podczas zabiegu i nawet jest to w ramach zabiegu. Pozdrawiam. Nie wiem ile w tym prawdy oka偶e si臋

Udost臋pnij ten post

Fakt jak zaczelam pic wode to i pocic rowniez:) Ja jestem baardzo zadowolona, po 5 razach juz mi ubylo w udach 2cm, i schudlam 4kg, wystarczylo w polaczeniu z vacu przejsc na lekkostrawna ale wysokobialkowa diete. Teraz kombinuje tylko co zrobic z brzuchem, poniewa偶 mam chory kr臋gos艂up i \"brzuszkow\" nie wolno mi robic:/ znacie jakies cwiczenia nieobciazajace kregoslupa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dcvbdntfgun
wszystko zalezy od trybu 偶ycia, od jedzenia, ruch贸w, jeden ma taki problem i szybciej zgubi inny nie wiec musi to potrwa膰 , aby widzia艂 efekty , nie krytykujcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccccc
Zapraszam do Studia Vacuwell Zamieniecka 90 pierwsz pi臋tro lok. 118 Warszawa tel. 0 22 333 21 18 WIOSENNA PROMOCJA KUP karnet na 10 trening贸w 1 trening otrzymasz GRATIS KUP karnet na 15 trening贸w 3 treningi otrzymasz GRATIS KUP karnet na 20 trening贸w 5 trening贸w otrzymasz GRATIS KUP karnet na 25 trening贸w 7 trening贸w otrzymasz GRATIS KUP karnet na 30 trening贸w 10 trening贸w otrzymasz GRATIS

Udost臋pnij ten post

chodzilam troche i bez efektow.Pic na wode fotomontaz-jak to mowia:P Nie ma jak typowy fitness-szybko widac efekty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccddd
jak sie chodzi TROCH臉 to napewno nie bedzie efekt贸w:) Aby byly widoczne efekty pierwsza intensywna kuracja powinna trwac 4 tygodnie i powinna obejmowac od 20 do 25 trening贸w czyli wychodzi na to ze treningi sa codziennie a na fitnes tez chodzilas TROCH臉 ?.... a tak na marginesie to \"troch臋\" to ile?

Udost臋pnij ten post

troche to trwalo 2 miesiace czyli po 4 razy w tygodniu.Czasem 3 razy w tygodniu:) po miesiacu fitnessu-ta sama czestotliwosc,widac efekty:)

Udost臋pnij ten post