Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość kochanyptysiu
polecam nowo otwarte studio ksztaltowania sylwetkiw gdansku(przymorze centrum horyzont na ul.obroncow wybrzeza23/10) maja tam vacu nie tylko z podcisnieniem jak u konkurencji,ale i z podczerwienia i sauna i to wszytsko w jednym urzadzeniu dodatkowo fajna obsluga no i pierwsze zajecia do konca czerwca gratis podam wam jeszcze tel:694 040 135

Gość tusiekkk
kurcze ja tez mam jakis zastoj :] po jakis 7-8 treningach bylam zachwycona... teraz po 15 zauwazam brak efektów... kurde nie wiem sama ale nie poddaje sie...

Gość aga..............
Napiszcie jak w salonach, do których chodzicie są traktowane spóźnienia i nie przyjścia bez uprzedzenia. Tam, gdzie ja chodzę, spóźnialskim obcina się czas zabiegu a nie odwołane zabiegi są uważane za odbyte. Wg mnie to słuszna koncepcja ale wiem, że niektóre babki są niezadowolone. Ciekawa jestem, jak to wygląda gdzie indziej.

Gość tusiekkk
Tola28, dowiedzialam sie ze chodzenie o predkosci 5,5 km/h jest najlepsze na spalanie tkanki tluszczowej. a powyzej jest juz bardzoej wyrabiajace miesnie.... nie wiem co o tym sadzic, pisala o tym na forum osoba ktora podobno byla pracownica studia i przeszla szko9lenie vacu well wiec moze prawda... wiec moze za szubko chodzisz i dlatego nie masz efektow. jak tak sobie pomysle to tez chodzilam wczesniej na 5,5 a teraz na 6 i wczesniej widzialam efekty a teraz nie wiec moze cos w tym jest. u mnie nie robia zadnych problemow ze spoznienia ale chodze w takim malym salonie na osiedlu i chyba nie maja tu jakiegos mega ruchu wiec pewnie dlatego

Gość Kaaarolcia5
Dziewczyny wytlumaczcie mi tą prędkość ...tzn gdzie sie ją ustawia ??Bo ja dzisiaj byłam drugi raz i instruktor który mi pomagał ustawił mi takim pokrętełkiem 2, a wczoraj miałam 1. To chdozi o to pokrętło ???żę ma być na 5tce???Czy to gdzieś na monitorku trzeba...???Pozdrawiam

Gość Kaaarolcia5
Już chyba wiem o co chodzi:) Bo na bieżni można sobie ustawić taką prędkość, a ja 2razy byłam na tym tzw"orbitreku", taki rowerek bo bieżnia była zajęta a tam właśnie jest pokrętło i sie ustawia :) Pozdrawiam

Gość ania0101
Witam, Powieccie mi gdzie w Krakowie są najtańsze karnety na vacu?

Gość czikulanka
Dziewczyny!!! A w jakim stroju sie powinno ćwiczyć? Kiedyś slyszalam,ze najlepiej w samych stringach, zeby skora byla jak najbardziej odkryta.

Gość mieskznaka -asdwef
byłam w horyzoncie na przymorzu nie podoba mi się,słyszałąm że panie narzekają,z ta podczerwien to pic na wodę , szkodzi tylko zdrowiu, mam lekarza który testowął urządzenie i protestuje! wolę mniejsze saloniki

Gość kochanyptysiu
hahaha kolezanka chyba nie wie o czym mowi,podejrzewam,ze jest wlascicielka konkurencji i dlatego oczernia obsluge horyzontu na przymorzu,proponuje najpierw sie wybrac a potem sie wypowiadac.jesli dla tej Pani to jest duzy salon to gratuluje poczucia humoru:)i serdecznie pozdrawiam,na marginesie to mam problem z zapisaniem sie na wolny termin,wiec klientow chyba nie brakuje:)

Gość kochanyptysiu
tak przy okazji pisze do Pani: mieskznaka -asdwef:) nie ladnie jest oczerniac innych na forach,ludzie wchodza na nie nie po to,zeby dac mozliwosc oczerniania badz reklamowania swoich punktow,ale zeby sie czeos dowiedziec.

Gość maszaaa
Byłam wczoraj pierwszy raz. Bieznia. Program antycellulitowy. Zaczęłam od 5, gdy podnosiło się ciśnienie do 25 zmniekjszałam prędkość na 4. Myślałam, że nie wytrwam do końca. Wody nie piłam, raptem kilka łyków, pociłam się koszmarnie. Skórę na udach mam gładszą już po pierwszym zabiegu. Zawzięłam się i będę chodzić.:)

Gość Kaaarolcia5
A ja jestem załamana:(( jutro ide 8 raz...i nic:( żadnych efektów....ani gładsza skóra, ani mniej celulitu....Juz sama nie wiem co myśleć, a chciałam kupić 2 karnet i teraz nie wiem....POmocyyyy

Gość stepper w podczerwieni
dziewczyny, a czy któraś z was cwiczyła na bieżni lube stepperze ale z promienikami podczerwieni?? tam gdzie chodzę mają taki stepper w podczerwieni, chyba spróbuje, bo niektorzy zachwalają, ale tu nie ma opinii na ten temat. Jezeli ktoras z was ćwiczyła na tym sprzęcie to niech wyrazi swoja opinie:):) pozdrawiam serdecznie:)

Gość maszaaa
Dzisiaj byłam po raz trzeci. Nie chudnę, pocę się strasznie, skórę mam wyraźnie gładszą.

Gość kochanyptysiu
podczerwien jest jeszcze skutreczniejsza niz samo podcisnienie poza tym cwiczy sie swobodniej(jest duzo latwiej) najlepiej jak masz polaczone podcisnienie z podczerwienia a w tym temacie robie sie juz prawdziwa specjalistka:)

Gość Justa2323
Witam, DZIS BYLAM PIERWSZY RAZ NA VACUM WELL I EFEKT TAKI ZE SKORA JEST TROCHE GŁADSZA. I ZA KARNET ZAPLACILAM 135 ZŁ ZA 10 WEJSC W SZCZECINIE.MAM NADZIEJE ZE PO TYCH DZIESIECIU SEANSACH BEDZIEC COS WIDAC...

Gość Duffka
Witam, Poczytałam trochę o tym i zapisałam się na jutro, tylko na rowerek, podobno lepsze efekty. Mam sporą nadwagę (90 kg, 177 cm). Będę Wam opisywać rezultaty. Idę do Vacu centrum w Krakowie, to strona: http://www.vacu-centrum.pl/, sporo tam informacji na temat zabiegów. Jest vacustyller, vacu fitness i vacuum jet. Z tym że ten pierwszy - strrrasznie drogi i to jakaś kapsuła, co się leży??? Ja idę na vacuum jet - rowerek, piszą, że lepsze efekty niż na vacu fitness - bieżnia. Zobaczymy... Będę pisać!

Gość Gatka
Duffka a ja kiedyś ćwuiczylam na rowerku i powiem Ci, że bardzo szybko rozbolały mnie kolana. Pewnie ma na to wpływ to podciśnienie, które bardziej obciąża stawy. Słyszałam od znajomej, że na stepie też szybko kolana bolą. Dlatego uważam, że bieżnia jest znacznie lepsza. Poza tym na bieżni tempo zmienia się automatycznie, przez co mieśnie bardziej pracują i efekty są lepsze. A na rowerku sama pedałujesz jak chcesz i nigdy nie osiągniesz takiej mobilizacji miesni. I jeszcze jedno co pamiętam z rowerka: tyłek strasznie boli ! :(

Gość kochanyptysiu
zasada jest prosta im wiecej punktow podparcia tym stawy sa bardziej bezpieczne i tak bieznia i step opieraz sie calym ciezarem+podcisnienie tylko na nogach czyli stawach na rowerku masz jeszcze pupe co do obalalych tyleczkow fakt bola na poczatu ze wzgledu na malo uzywane miesnie posladkow to tak jak przy jezdzie na klasycznym rowerze,po chwili sie przyzwyczjasz a pupcia ujedrniona:D kolezanka wybrala bardzo dobra opcje (vacum jet)gdyz poza rowerkiem,podczerwienia i sauna jest jeszcze jedna bardzo wazna rzecz podcisnienie ale nie ciagle a pulsacyjne(zasysa i oduszcza dzieki temu tworzy z naszego organizmu cos w rodaju pompy(dzieki czemu wsyztskie naczynia krwionosne sa doskonale ukrwione) jesli chodzi o fakt zmieniania obciazenia to bieznia poprostu je zwieksza i na koncu odpuszcza natomaist w pozadnym studiu obsluga nie zostawia klientki samopas i ona kreci czym popadnie tylko dobiera taki program i stopien trudnosci(zreszta zmienny),ktory pasuje do danej klientki(waga wzrost,stan skory,kondycja fizyczna ilosc cellulitu wiek upodobania itp.) najlepiej sprobowac jednego i drugiego i porownac ja juz sprobowalam wybralam i chudne pamietaj jak nie leci z ciebie pot to nie tracisz kilogramow,centymetrow i nie pozbywasz sie toksyn czyli nic sie nie dzieje pozdrawiam

Gość Duffka
Witam, Tak jak pisałam, byłam wczoraj pierwszy raz - jest za darmo. Jestem zadowolona, oczywiście narazie efektów nie ma, ale wierze że ta forma odchudzania coś da. Faktycznie jeździ się na rowerku przez 30 minut i czuć to sasysanie poprzez zmianę ciśnienia. Jest jakby większy opór, można to porównać do jazdy na rowerze pod wodą, jest ciężej. Ja zaczełam od obciążenia na rowerku 4 i po 15 minutach przeszłam na 2 bo już kiepsko było. Natomiast to ciśnienie pani ustawiła na 1. są stopnie 1-3. Pewnie to 3 to nieźle wciąga. A sam salon uroczy, bardzo miła obsługa, takie domowe warunki, jest telewizor, więc czas szybko leci. Będę jeszcze pisać. Pozdrawiam serdecznie

Gość Gatka
Kochanyptysiu nie będę sie z Tobą sprzeczać, jest sens w tym co piszesz, ale ja ból kolan doświadczyłam na sobie, nie było to przyjemne i dlatego nie wybiorę się wiecej na rowerek. Prekursorkom ćwiczeń w próżni proponuję, żeby zaczynały na bieżni, żeby się nie zraziły, bo to naprawdę fajna sprawa. Pozdrawiam :)

Gość agagagag
czy ktos moze powiedziec gdzie najlepiej isc w poznaniu i jaka jest cena?

Gość Najra
Proszę powiedzcie jak lepiej ćwiczyć, żeby schudnąć: - szybkie tempo, mniejsza górka - wolniejsze tempo, górka na max??

mam pytanie. spalamy tłuszcz, który zamienia się w mięśnie czy wobec tego tracimy zbędne kilogramy czy przybieramy ze wzgledu na wzrost masy mieśniowej?

Gość maja007
Najra zdecydowanie szybsze tempo, mniejsza górka :) powodzenia

Gość ania0101
Hej kupiłam karnet i byłam wczoraj pierwszy raz powieccie mi jak czesto powinnam chodzic na vacu czy co drugi dzien wystarczy i co dodatkowo robic zeby efekty były lepsze?

Gość lalka-nefralka
witam dziewczyny :) zstnawiam się, dlaczego takie są różnice w cenie na vacum well ? u nas W Cieszynie kosztuje to 300 zł za 10 wejść :( a tutaj wyczytałam, żer 130 zł. to jest ogromna różnica... być może dlatego, że u nas jest tylko jedno miejsce, gdzie jeset taki sprzęt i nie ma konkurencji...

Gość malaczarna.92
cześć :) czy ktoś mi powie, czy mogę ćwiczyć na vacu jeśli mam tendencję do pekjących naczyniek? Nie sa tożylaki, i nie bolą. Ale nie wiem, czy powinnam. Te urządzenia i rezultaty po ćwiczeniach wyglądają bardzo zachecająco. Ale czy z moimi dolegliwościami mogę spokojnie ćwiczyć bez obawy o zdrowie? Dzięki za odpowiedź :)

Gość endum
A ja chciałabym polecić Vacu Line bebrown przy ulicy Sleznej 27 we Wroclawiu Jeżeli chodzi o spadek wagi ,to na razie nie zauważyłam,ale skóra i celulit znikają,Jestem chyba po pięciu czy sześciu wejściach,karnet kupiłam na dwadzieścia /bo myślę,ze dopiero może być wtedy jakiś efekt/Bardzo ,bardzo, bardzo miła obsługa -dla mnie to też ważne .Właścicielami są bardzo młodzi ludzie i przesympatyczni. Nie wiem z jakim skutkiem zakończę ,ale we wrześniu prawdopodobnie powtórzę.I nie ma co się oszukiwać-jak dalej będziemy się objadać i mało ruszać ,to Vacu za nas wszystkiego nie załatwi