Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość czrwona katrukaD
NIEKTORE KOBIETY SA BARDZO TĘPE. KAZDY PODCHODZI INDYWIDUALANIE W KWESTII VACUWELL! EFEKTY SĄ ZAWSZE!!! ADEKAWTNE DO TRYBU ŻYCIA, ODZYWIANIA, SYLWETKI, BUDOWY, ZDROWIA, HORMONÓW, WODY W ORGANIZMIE, JAK SŁYSZE ZE NIE WARTO BO MI NP. NIE POMOGŁO , TO ZAPEWNE MUSISZ WIECEJ CZASU SPEDZIC ABY UZYSKAC EFEKT!!! ALE KAZDA GO ZAUWAZY!!!! KAZDA JEDNA SZYBKO WCZEŚNIE,INNA POZNIEJ

mam nadzieje,ze nie o mnie myslalas piszo o tych niektorych kobietach:O wyrazilam swoja opinie.Chodzilam 2 miesiace na vacu a efektow zadnych nie bylo.Jedynie gdzie mi ubylo to w portfelu:p Za miesiac vacu mam 2 miesiace fitness-karnet open.Rachunek prosty:)

Gość madik
chudnięcie,zrzucanie,efekty-to chyba kwestia organizmu i zaparcia... ja np po sobie widzę-drugi miesiąc ATB i mój brzuch jest mocnijeszy,kondycja lepsza.czuję sie ok. waga nie spadał nie wiadomo jak,ale to dlatego,ze prowadzę nie taki tryb życia jaki powinnam... ale zacznę :) co do vacu-zamówiłam sobie karnet i zobaczymy. co nas nie zabije,to nas wzmocni,a poza tym-lepiej żałować,że się coś zrobiło,niż żałować,że się nie zrobiło. jestem z tych wierzących i mających nadzieję :)

Gość monsii
gdzie moge znalezc vacu za 100zl w krakowie gura za 150zł/10 zabieguw?????? albo rollen po 10zl ?? bo tez byl rewelacja:) pomuzcie na drozej mnie nie stac:Pbo jestem zwykla studencinka:P:P

Gość żabbka
REGULARNOŚĆ to podstawa w treningach Vacu. najlepiej chodzić 5 dni z rzędu, później przerwa w weekend i znowu 5 dni. i tak zrobić karnet 20 wejść na przykład. i moje drogie, jeśli NAPRAWDĘ chcemy schudnąć musimy przestrzegać diety, bo bez tego, żaden trening w nawet najcudowniejszej maszynie nie przyniesie oczekiwanych efektów. bo co z tego, że będziemy ćwiczyć przez 30 min na Vacu, jeśli później idziemy \"odzyskać energię\" do Maca lub jemy ogromną kolację. i przy prawdziwej chęci schudnięcia nie ma miejsca na usprawiedliwianie się typu: nie mogłam się powstrzymać. trenujmy naszą silną wolę - to baaardzo ważne przy procesie chudnięcia! a tak na marginesie, to dziewczyny, które narzekają na Vacu i piszą, że jest to pic na wodę czy coś tego typu, powinny narzekać na siebie i na swoje zaniedbania.

Gość ccccc
popieram Cię żabbko w 100 % :))

Gość 445
witam, Was serdecznie, jestem wstępnie po 5 zabiegach codziennie, jest to początek , dlatego rozumiem, że waga mi nie spadła i cm nie ubyło w poniedziałek zaczynam następną 5, zobaczymy.A i jeszcze jedno naprawdę chudnięcie jest to indywidualna sprawa każdego organizmu, jednym pomaga drugim nie i nie ma co być uszczypliwym.

Witam Was serdecznie, z niedowierzaniem czytałam wasze komentarze i sama sie tez skusiłam . Znalazłam w Gdyni Vacu Activ, kupilam karnet 10 wejsc. Obecnie jestem po 4 zabiegu i faktycznie widze znaczne roznice. Cellulit mi sie bardzo zmniejszyl i choc na wadze nie widze zmian to mam miej cm w brzuchu i udach :) dziekuje serdecznie i trzymam kciuki za Wasze wyniki.

Gość pitra
hej! od dwóch lat chodzę na aerobik 3 -4 x w tygodniu, średnie spożycie kcal dzienne ok 1600 i ani grama mi nie spadało Od dwóch tygodni chodzę na vacu bieżnie (zrezygnowałam z aerobiku) i jestem zadowolona, zmniejszyłam jedzonko do 1100-1200 kcal po 6 razach na wadze 2,5 kg w cm około 3-4. Myslę że na każdego nie działa, na mnie np. aerobik nie działał, może trzeba zmian było dla mnie, Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, na bieżni spalam około 300 kcal i jak na to patrzeć, czy jest to wynik ogólny, czy tylko ile spaliłabym podczas zwykłego marszu, a w vacu jest ich więcej spalonych??? serdecznie pozdrawiam pitra

Gość Gandi1234
Witam.Mam pytanie co do spalanych kalorii podczas 1 zabiegu.Tzn ja spalam ok 250 kalorii i czy faktycznie tak jest czy to sie jakos inaczej przelicza?

Gość ccccc
to zalezy jaka predkoscia idziesz, ale te pomiary i tak nie sa dokladne - potrzebna jest dokładna waga, wzrost, pomiar tkanki tluszczowej i wiele innych czynnikow - by pomiar spalonych kalorii byl dokladny. Te liczniki od kalorii na "wybajerzonych" maszynach wskazuja dwukrotnie podwyzszona ilosc spalonych kalorii niz w rzeczywistosci.

Gość Karolciaaaaa
Mam pytanie jaka jest różnica między Vacu step a Vacu well ?? Którą bardziej polecacie??

Gość SPC KRAKÓW UL. URZĘDNICZA 26
SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA SZALONY WEEKEND W STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA. W DNIACH OD 29-31 MAJA ĆWICZENIA NA WSZYSTKICH URZĄDZENIACH GRATIS, BODY DETOX- OCZYSZCZANIE ORGANIZMU Z TOKSYN, DEGUSTACJA NAPOJÓW WYSZCZUPLAJĄCYCH. W TYCH DNIACH WSZYSTKIE KARNETY 20% TAŃSZE, PREZENTY NIESPODZIANKI. PROSIMY O TELEFONICZNĄ REZERWACJĘ TERMINÓW 012 423 44 55. CAŁA OFERTA STUDIA NA www.studiopieknegociala.com.pl

Gość 445
Jeśli chodzi o spalanie kalorii, specjalnie się dowiadywałam, wyświetlone kalorie, mówią o spalonych kaloriach starych w podciśnieniu czyli realnie te które spalasz w danym momencie. Są to kalorie z poprzednich dni,pozdrawiam

Gość Gandi1234
Dziwne okreslenie "kalorie z poprzednich dni".Mni e nie chodzi z jakich dni tylko ile ich faktycznie sie spala tzn tyle ile faktycznie plus -minus podaje licznik. Pytam bo słysząłm ze te kalorie jakos się przelicza

Gość Mr.Fit
Tak szukamy urządzeń które wspomagą nas w walce z nadwagą . Najlepiej szybko i trwale . Stosujemy diety . tylko jest jeden problem robimy to ( dbamy o swoje zdrowie ) takimi skokami .A to powinno być częścią naszego życia .Jak jedzenie , mycie się tak i chodzenie do klubu fitness dwa razy w tygodniu .Może watro to przemyśleć ? http://www.fitnessplanet.com.pl/

Gość olaola82
Czy ktoś stosował Vacu Well po cesarskim cięciu? Jeżeli tak to po jakim czasie?

Gość gossieńka
ostatnio odkryłam vacu well w Krakowie na ul. Wysłouchów 30A (Kurdwanów). W końcu nie muszę jezdzić do centrum, bo zawsze szybko mi zapału brakowało. A lokal jest bardzo fajny, wystrój nowiutki, a atmosfera kameralna - na plus. Myśle, że po cięciu cesarskim można iść, ale po zagojeniu ran. Przed ćwiczeniami informują Cię co jest przeciwskazaniem do treningu.

Gość Gandi1234
Gosieńska czy możesz podac namiary telefoniczne na Vacu na Wysłouchów?

Za 2 dni kupuje Karnet na Vacu Sep i Vacu well , chcialam poprosic o jakies wskazowki na ten temat. Tzn. Co robic zeby efekt byl jeszcze lepszy? Mam spore problemy z nadwaga (jakies12 kg) i slyszalam ,ze to naprawde pomaga ..

Gość klacz
dodi1977 (kowalewskad@tlen.pl) ostatnio również byłam wypróbować te zmyślne urzadzenia w Krakowie chyba jest to ulica Szwai (okolice osiedla europejskiego), urzadzenia są vacu fit, zobaczymy jakie bedą efekty, salonik dosyć przyjemny A na stronie mają trojana \"Trojan JS:Cruzer-D\".... Wykrywa go AVAST.

Gość vacuwellll

Gość t.....
witam jestem po 10 sesjach prawie 5 kg mniej 4cm w pasie 3 w biodrach 3 w udach jestem zadowolona skóra gładka ,jędrna , cellulitis praktycznie zlikwidowany zapisałam się na jeszcze 10 i zobaczymy jak mi pójdzie Pozdrawiam no i diete powinno się stosować bo nie ma cudów przy każdych ćwiczeniach musisz ograniczać się w jedzeniu

Gość asiekkkkk11212
ja chodze we wrocławiu do feniksall jestem po 9 zabiegu celilit w porównaniu z tym co miałam wczesniej jest ZEROWY ubyło 4cm w pasie skóra faktycznie jest gładsza bardziej jedrna;-) wydaje mi się ze zalezy to też od aktywności na vacu niektóre panie spacerują a inne biegają ja chodze dośc bardzo szybko i jak narazie jestem zadowolona

Gość asiekkkkk11212
karnet kosztuje na 12 zabiegów 180zl zabieg trwa 30 min jest to jakaś promocja bo normalnie 240 ale nie mam pojęcia do kiedy trwa;-) i jest przemila obsługa aż miło chodzić

Gość tusiekkk
czesc dziewczyny ja tez chodze na vacu well, wlasnie zaczynam drugi karnet. jestem bardzo zadowolona, nie mierzylam sie wiec nie wiem jaki jest wynik w cm ale widze w lustrze i po spodniach ze moje uda sa szczuplejsze. do tego ograniczylam tuczace rzeczy, nie jest zadna restry6kcyjna dieta, po prostu przerzucilam sie na ciemne pieczywo, wywalilam chipsy itp i w polaczeni z vacu to dziala. zastanawiam sie jakie parametry sobie ustawiacie jak na tym chodzicie?? po sa podzielone opinie, slyszlalamn ze najlepsze na spalanie jest cisnienie ok 20 a mi zawsze babka na poczatku ustawia 25 i mowi zebym po 10m min dala na 30. predkosc na ktorej chodze to 5,5 - 6 km/h a jak u was to wyglada??

Gość tola28
Kurcze, tak czytam Wasze wpisy i robie sie odrobinę zazdrosna. Własnie jestem po 10 treningu i nie schudłam ani grama w talii nie ubyło mi nic w biodrach zaledwie 1-1,5cm Celulitu nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego, ale rzeczywiscie skóra jest dużo bardziej gładka niż była. No i mecze się. Schodzę z bieżni mokra. Przeczytałam cały topik. Chodze 5 dni z rzedu, potem dwa dni przerwy i znowu. Pije min 0,5 lita wody w trakcie treningu. Prędkość 6,5-7,0 , i tętno też staram sie utrzymać 120-140, choć przyznaję że troche mi skacze - raz jest wyższe a za chwilę schodzi do np do 70. :( Co prawda nie stosuję zadnej drakońskiej diety, ale prawda jest taka, że jestem na wiecznej diecie. Nie jem słodyczy, nie jesm fast foodów ani mocno kalorycznych rzeczy, tylko ciemne pieczywo i nie objadam sie na noc. Mam też z czego zrzucać bo przy wzroście 166cm waże 66kg... Nie wiem o co chodzi i co robię źle, ale po mnie nie widac :( Czy któraś z Was zauważyła efekt dopiero po nastym treningu? Przyznaję, że tracę wiarę. Choc na logike to na każdego powinno zadziałać. W koncu jest to jednak aktywność fizyczna...

Gość zabbkka
Tola28, to możliwe i dość normalne, że masz taki \"zastój\". Mam koleżankę, która po 10 razach też nie miała powalających efektów, trochę się podłamała, ale namówiłam ją, żeby wykupiła sobie kolejny karnet i... wtedy jej się coś odblokowało i po 20 zabiegu centymetry niesamowicie szybko poleciały w dół. jeśli chodzisz regularnie, dobrą prędkością, to niemożliwe, żeby organizm w końcu nie zaczął spalać nadmiaru tłuszczyku. widocznie Twoje ciało potrzebuje więcej czasu, żeby zacząć \"działać\", ale myślę, że nie powinnaś się poddawać i warto wykupić kolejny karnet, skoro powiedziało się już \"a\". poza tym, wiele salonów rekomenduje właśnie 20 wejść, co świadczy o tym, że to jest ilość zabiegów dająca optymalne efekty. powodzenia!

Gość tola28
Dzięki za słowa otuchy. Tak jak zauwazyłas, jak coś się zaczyna to trzeba skończyć. Oczywiście kupiłam kolejny karnet i chodzę dalej. pozdrawiam :)