Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaja

Spiworek

Polecane posty

Gość ajajaja

Gość ajajaja
Chodzi mi o to,jak Waszym zdaniem się sprawdza,czy uzywacie go tylko do spania,czy np równiez do wózka i jaki rozmiar,oraz ile sztuk warto zakupiuc na poczatku,oraz na co zwracac uwagę.Dziekuje

spiworek uzywalam kilka razy, przeszkadzal on dziecku bo nie mogl swobodnie nozkami machac ;)

spiworek używałam tylko do spacerówki zimą, obecnie jedna część swietnie nadaje się na sanki.

Jeśli chodzi o małe dzieciątko do pół roku to śpiworek nie był używany, bo moja córeczka spała zawinięta w rożek. Potem, jak skończyła pół roczku, wyrosła z rożka i jednocześnie z łóżeczka wiklinowego, przenieśliśmy ją do łóżeczka ze szczebelkami i zaczeła spać w śpiworku, bo noce były jeszcze chłodne, a spod kocyka się wykopywała. Teraz ma 16 miesięcy i nadal śpi w śpiworku, tylko juz większym. Układanie do śpiworka jest częścią rytuału usypiania i Mała wie, że jak juz jest w śpiworku to juz ma spać. I z reguły zasypia. :) Miałyśmy też taki ocieplany, ortalionowy śpiworek do wózka i na sanki i też uzywałam go przez całą zimę :)

Gość ajajaja
No własnie,a rożek?Moze zamiast śpiworków kupic np jeden komplet poscieli do łózeczka i kilka zmian powloczek,a do tego kilka rozkow jako kolderka do wozka i do spania yamiast spiworka???

Mój synek był tylko raz włorzony w rożek przy wypisie ze szpitala potem już ani razu- na dzień dzisiejszy uważam że trzeba było tę kaske wydać na coś innego. Co do szpiworku to rewelacja,mój synek ma 6 mieisęcy i zakłądam jego zawsze jak ide na dwór ,cała zime w nim przelatał a i teraz pogoda w kratke. Ja kupiłam 2 pary pościeli i póki co tyle mi wystarcza.

Ja kupiłam śpiworek i jestem z niego zadowolona. Używam go głównie na spacery po polku,ponieważ mój syn urodził się w listopadzie. Jest ocieplany i bardzo praktyczny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.