lenka. 0 Napisano Stycze艅 19, 2009 hej.Czy kto艣 ju偶 usuwa艂 laserowo blizny w CENTRUM LECZENIA OPARZE艃 w SIEMIANOWICACH 艢L膭SKICH? www.clo.com.pl Za miesi膮c si臋 tam wko艅cu wybieram i bed臋 mia艂a zabieg, na kt贸ry czeka艂am rok.Jest on bezp艂atny.Blizny mam na obydwu rekach, nodze i m臋cze si臋 z nimi od 17 lat :/ podobno mozna wykonywac go tam tylko raz w roku i po kilku takich sesjach widac poprawe...tak powiedzia艂a mi ta lekarka u kt贸rej mia艂am wizyte. D艂ugo co? ale chce wko艅cu cos z nimi zrobi膰. Nigdzie nie moge znalesc informacji o tym laserze ani wypowiedzi os贸b, kt贸re mia艂y wykonywany tam zabieg, a ja coraz bardziej sie boje... je偶eli wiecie cos na ten temat to prosz臋 odezwijcie si臋. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Stycze艅 19, 2009 hej.Czy kto艣 ju偶 usuwa艂 laserowo blizny w CENTRUM LECZENIA OPARZE艃 w SIEMIANOWICACH 艢L膭SKICH? www.clo.com.pl Za miesi膮c si臋 tam wko艅cu wybieram i bed臋 mia艂a zabieg, na kt贸ry czeka艂am rok.Jest on bezp艂atny.Blizny mam na obydwu rekach, nodze i m臋cze si臋 z nimi od 17 lat :/ podobno mozna wykonywac go tam tylko raz w roku i po kilku takich sesjach widac poprawe...tak powiedzia艂a mi ta lekarka u kt贸rej mia艂am wizyte. D艂ugo co? ale chce wko艅cu cos z nimi zrobi膰. Nigdzie nie moge znalesc informacji o tym laserze ani wypowiedzi os贸b, kt贸re mia艂y wykonywany tam zabieg, a ja coraz bardziej sie boje... je偶eli wiecie cos na ten temat to prosz臋 odezwijcie si臋. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaataa86 Napisano Stycze艅 20, 2009 cze艣膰 mam 23 lata i od 22 mam blizny po oparzeniu gor膮ca woda. Mam to na lewej d艂oni do 艂okcia i brzuchu po lewej stronie. Na udach mam blizny po przeszczepie. Blizna na brzuchu jest bardzo duza i twarda...Nic jeszcze z nimi nie robi艂am. By艂am raz w takiej klinice i lekarz chia艂 mi zrobic przeszczep. Ale sie nie zdecydowa艂am. S艂ysza艂am ze ekspandery s膮 bardzo dobre. Wie kto艣 cos o tym??? mam ch艂opaka i mysle ze nied艂ugo bedziemy ma艂偶e艅stwem. Boje sie ze przez blizne na brzuchu nie bede mog艂a mie膰 dziecka.... Czy kto艣 wie co艣 o tym?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
BasiekX 0 Napisano Stycze艅 24, 2009 Cze艣膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
BasiekX 0 Napisano Stycze艅 24, 2009 Cze艣膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rygi25 Napisano Stycze艅 24, 2009 A ja jestem ch艂opakiem i te偶 mam podobne problemy, a konkretnie naczyniak p艂aski, czy kto艣 wie jak si臋 tego skutecznie pozby膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rygi25 Napisano Stycze艅 24, 2009 A ja jestem ch艂opakiem i tez mam podobny problem a konkretnie naczyniak plaski, czy kto艣 wie jak si臋 tego skutecznie pozby膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rygi25 Napisano Stycze艅 24, 2009 A ja jestem ch艂opakiem i tez mam podobny problem a konkretnie naczyniak plaski, czy kto艣 wie jak si臋 tego skutecznie pozby膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kamila55 0 Napisano Stycze艅 25, 2009 do oliwka_26 co z tymi twoimi bliznami by艂a艣 je wyci膮c u jakiego lekarza to konsultowa艂as podaj dane jak mozesz bo jestem ciekawa ja tez mam blizne na dekoldzie i tez bym ja wyciela Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 martha. Napisano Stycze艅 29, 2009 w pociagu; ja popazy艂am sie 1,5 roku temu w wakacje, palacym sie olejem, leza艂am w szpitalu 2 miesiace, poparzenie III stopnia, dwie lydki i lewa stopa, cos okropnego, ale jak sie staralam o odszkodowanie to przyznali mi ok 10%, musisz si臋 gdzies z tym uda膰, bo to tak nie mo偶e by膰, dziwne bardzo. pozrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 morfo Napisano Stycze艅 31, 2009 do cesca: dobrze, 偶e jest kto艣 taki jak Ty :) Nie dziwi臋 si臋, 偶e masz wielu przyjaci贸艂, bo skoro mia艂a艣 tak膮 si艂臋 charakteru, by si臋 pogodzi膰 z tak膮 b膮d藕 co b膮d藕 tragedi膮, to musisz by膰 wspania艂ym cz艂owiekiem :) Te偶 si臋 staram... Oj, jak si臋 mocno staram, by moje blizny by艂y tylko fizyczne i nie si臋ga艂y g艂臋boko do psychiki :) Ale my艣l臋, 偶e w ko艅cu sobie poradz臋 z tym, jestem na dobrej drodze, a czytaj膮c Twojego posta czuj臋 si臋 jeszcze bardziej przekonana, 偶e najwa偶niejsze, to pokona膰 w sobie bezsensowne fobie :) Pozdrawiam wszystkich! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 morfo Napisano Stycze艅 31, 2009 do cesca: dobrze, 偶e jest kto艣 taki jak Ty :) Nie dziwi臋 si臋, 偶e masz wielu przyjaci贸艂, bo skoro mia艂a艣 tak膮 si艂臋 charakteru, by si臋 pogodzi膰 z tak膮 b膮d藕 co b膮d藕 tragedi膮, to musisz by膰 wspania艂ym cz艂owiekiem :) Te偶 si臋 staram... Oj, jak si臋 mocno staram, by moje blizny by艂y tylko fizyczne i nie si臋ga艂y g艂臋boko do psychiki :) Ale my艣l臋, 偶e w ko艅cu sobie poradz臋 z tym, jestem na dobrej drodze, a czytaj膮c Twojego posta czuj臋 si臋 jeszcze bardziej przekonana, 偶e najwa偶niejsze, to pokona膰 w sobie bezsensowne fobie :) Pozdrawiam wszystkich! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kolok Napisano Luty 5, 2009 Mam pytanie. Mam od urodzenia blizne czyli od 16 lat i chce sie spytac czy mi masc pomoze jescli tak to jaka masc? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takajakas000 Napisano Luty 8, 2009 DO KOLOK MA艣膰 to napewno Ci nie pomo偶e :P Ja mam blizn臋 od 15 lat i 2 operacje nie przynios艂y 偶adnych efekt贸w :( a ty m贸wisz o ma艣ci ;d :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
papuzeczka 0 Napisano Luty 8, 2009 Ma艣膰 mo偶e troch臋 pom贸c, ale na pewno nie zlikwiduje blizny ca艂kowicie. Przed operacj膮 stosowa艂am noscar, blizna zrobi艂a si臋 dzi臋ki temu troch臋 bardziej mi臋kka w dotyku, po operacji lekarz te偶 zaleci艂 mi noscar, a poza nim elocom przez miesi膮c, mam wra偶enie, 偶e w艣r贸d ma艣ci elocom najbardziej mi pom贸g艂, ale jest na recept臋 i nie wiem, czy nadaje si臋 na stare blizny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
papuzeczka 0 Napisano Luty 8, 2009 Ma艣膰 mo偶e troch臋 pom贸c, ale na pewno nie zlikwiduje blizny ca艂kowicie. Przed operacj膮 stosowa艂am noscar, blizna zrobi艂a si臋 dzi臋ki temu troch臋 bardziej mi臋kka w dotyku, po operacji lekarz te偶 zaleci艂 mi noscar, a poza nim elocom przez miesi膮c, mam wra偶enie, 偶e w艣r贸d ma艣ci elocom najbardziej mi pom贸g艂, ale jest na recept臋 i nie wiem, czy nadaje si臋 na stare blizny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bogu Napisano Luty 11, 2009 Witam wszystkich. Mam 16 lat ,w wieku 4 lat dozna艂em oparzenia calego przedramienia. Cudem uratowano mi reke. Jednak po tym wypadku zosta艂a mi duza blizna ,po nieudanym przeszczepie. Wyglada ona paskudnie, jak "PRISON BREAK" . Czy NFZ zwraca koszt takiej operacji ??/ Czy dlugo trzeba sie "starac" o taka operacje????? Z gory dzieki ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takajakas000 Napisano Luty 12, 2009 DO BOGU: nfz zwraca koszty operacji ;) ja mia艂am operacj臋 miesi膮c po konsultacji z lekarzem ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Luty 12, 2009 do bogu: a ja bede mia艂 robiony zabieg na NFZ. Juz w t膮 srode... a \"stara艂am\" sie ponad rok. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kamila55 0 Napisano Luty 14, 2009 lenka koniecznie napisz jak po tym zabiegu i co to za zabieg laserowy czy jakis inny jestem ciekawa pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kati1313 0 Napisano Luty 15, 2009 Witam wszystkich.Ja rowniesz jestrm poparzona i to juz31 lat.Poparzylam sie wrzatkiem w wieku 3 lat dokladnie plecy i prawe ramie .Jakis czas temy bylam u chirurga w Warszawie.Potej wizyciestracilam nadzieje ze mozna cos z tym zrobic.Ale czytajac wasze wypowiedzi znow sie zastanawiam nad pojsciem do jakiegos specjalisty.Moze mi polecicie dobrego chirurga u ktorego bylyscie. Njlepiej w Warszawie albo Bialymstoku.Z gory dziekuje i Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kati1313 0 Napisano Luty 15, 2009 Witam wszystkich.Ja rowniesz jestrm poparzona i to juz31 lat.Poparzylam sie wrzatkiem w wieku 3 lat dokladnie plecy i prawe ramie .Jakis czas temy bylam u chirurga w Warszawie.Potej wizyciestracilam nadzieje ze mozna cos z tym zrobic.Ale czytajac wasze wypowiedzi znow sie zastanawiam nad pojsciem do jakiegos specjalisty.Moze mi polecicie dobrego chirurga u ktorego bylyscie. Njlepiej w Warszawie albo Bialymstoku.Z gory dziekuje i Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Luty 15, 2009 Jest to zabieg laserowy...ju偶 si臋 boje ;/ Napisze wszystko ze szczeg贸艂ami jak tylko wr贸ce. Pewnie w pi膮tek ;p Pozdrawiam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p艂e膰 pi臋kna Napisano Luty 15, 2009 Hej! Mam 22 lata. Blizn臋 mam od 4 roku 偶ycia. Nauczy艂am si臋 z ni膮 偶y膰 i zaakceptowa艂am siebie:) pom贸g艂 mi w tym m贸j wspania艂y ch艂opak:). Mam do Was kochani pytanko... Czy kt贸ra艣 z dziewczyn posiadaj膮ca blizn臋 na brzuchu by艂a ju偶 w ci膮偶y. Co si臋 z t膮 blizna dzia艂o w trakcie "ro艣ni臋cia":)? I czy polecacie jaki艣 偶el/krem, kt贸ry m贸g艂by pom贸c? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowied藕:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p艂e膰 pi臋kna Napisano Luty 15, 2009 Hej! Mam 22 lata. Blizn臋 mam od 4 roku 偶ycia. Nauczy艂am si臋 z ni膮 偶y膰 i zaakceptowa艂am siebie:) pom贸g艂 mi w tym m贸j wspania艂y ch艂opak:). Mam do Was kochani pytanko... Czy kt贸ra艣 z dziewczyn posiadaj膮ca blizn臋 na brzuchu by艂a ju偶 w ci膮偶y. Co si臋 z t膮 blizna dzia艂o w trakcie "ro艣ni臋cia":)? I czy polecacie jaki艣 偶el/krem, kt贸ry m贸g艂by pom贸c? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowied藕:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Luty 22, 2009 do Kamila55: laser, kt贸rym mia艂am wykonywany zabieg to DERMA K. http://www.clo.com.pl/laseroterapia.php Mam opatrunki za艂o偶one na 10dni i p贸zniej jade tam na konsultacje itp. w sumie starli mi 3mm sk贸ry i teraz sie goi. Jest czerwona i strupki przyczepi艂y sie troche do opatrunku co mnie najgozej martwi.. ;/ troche ogranicza mi to ruchy. No ale nie pozwolili mi tego ruszac. Ma sie zagoic. za 10 dni tam pojade i zobacze co mi powiedza. Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Luty 23, 2009 do Kamila55: laser, kt贸rym mia艂am wykonywany zabieg to DERMA K. http://www.clo.com.pl/laseroterapia.php Mam opatrunki za艂o偶one na 10dni i p贸zniej jade tam na konsultacje itp. Starli mi 3mm sk贸ry i teraz sie goi. Jest czerwona i strupki przyczepi艂y si臋 troch臋 do opatrunku co mnie najgozej martwi.. ;/ troch臋 ogranicza mi to ruchy. No ale nie pozwolili mi tego rusza膰. Ma sie zagoi膰. za 10 dni tam pojade i zobacze co mi powiedz膮. Pozdrawiam jeszcze raz :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kamila55 0 Napisano Luty 23, 2009 wlasnie na ciebie czekalam to byla dermabrazja, gdzie to robilas i czy cie jakos znieczulali mam nadzieje ze lepiej bedzie lenka kuruj sie i zycze wszystkiego dobrego pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lenka. 0 Napisano Luty 25, 2009 Nie nie..to nie by艂a dermabrazja. W Siemianowicach Sl膮skich w CLO. Moge podac nr tel jak chcesz :P ?? zawsze to jaki艣 krok do przodu :)chyba teraz na konsultacje czeka sie ok 3 miesiace. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
hana24 0 Napisano Luty 26, 2009 Do lenka I jak sie goj膮 rany. Nic sie z nimi nie dzieje? Bardzo mnie to interesuje poniewa偶 sama chc臋 sie zapisa膰 na konsultacje. Wcze艣niej pisa艂am jako copi. Pozdrawiam Ci臋 serdecznie i napisz co u ciebie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach