Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konopielka

dziewczyny czy facet musi być ładny żeby go kochać, co sądzicie?

Polecane posty

ja uważam, że wygląd u mężczyzn jest ważny. Jak chłopak jest bardzo przystojny i do tego bardzo ambitny to się wydaje pociągający i ja wtedy o nim rozmyślam. To jest dla mnie ogromny problem bo nie jestem pięknością i szanse mam tylko u pozostałych. Mi nie zależy na miłości wolę być po prostu szczęśliwa z przystojniakiem. Niestety wychodzi na to że jestem starą panną:(

Gość :)on24
Panowie powiedzcie o co Wam tak naprawdę chodzi ... Wy nie chcecie normalnych lasek Wy mimo swojej fizyczności chcielibyście te najseksowniejsze i najładniejsze. A tak to już się nie da :)

Gość gość
Nie chodzi o to żeby był ładny tylko ma być zadbany jak tu ktoś już napisał. Tzn dbaj o cerę żeby jakieś syfy Ci nie wyskakiwały, dbaj o formę, nie musisz być niewiadomo jak zbudowany ale lekki zarys mięśni i prawidłowa waga działa na plus no i normalne męskie ubrania, niekoniecznie jakieś markowe ale po prostu męskie :) No i co tam jeszcze...myć zęby, używać dezodorantu i będzie ok

Gość gość
Niekoniecznie :) Mi strasznie się podoba chłopak, który w mojej szkole uważamy jest za poniżej niż przeciętnego. Ale mi bardzo się podoba :) I nie tylko z wyglądu. Co najważniejsze nie jest typem chama, który leci tylko na wygląd :) Jest spokojny, troszkę ale właśnie tacy mi się podobają. Nie tacy luzacy, pewni , którzy myślą, że tylko mrugna i już dziewczyna jest ich ;) Także dla mnie nie liczy się tylko wygląd :)

Gość gość
zeby twarz ciekawa mial...... niestety, dla mnie to wazne

Gość gość
a sama jaką masz twarz? za 10 lat i tak juz bedziesz stara i brzydka i zeby wtedy ktos ci powiedzial ze ciebie nie cche bo masz stara brzydką twarz tego ci zycze pustaku

Gość T800
potwierdzam materialne k@r@y pseudo modne panie tapeciary ,lafiryndy puszczalskie ,plotkary niby korzystacie z życia ? all full r.i.p