Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaja

OKRYCIE KĄPIELOWE

Polecane posty

Gość ajajaja

CZY WASZYM ZDANIEM JEST PRZYDATNE,SŁYSZE RÓZNE OPINIE I NIEWIEM JUZ SAMA CZY KUPOWAC SPECJALNE OKRYCIA Z KAPTURKIEM,CZY RĘCZNIKI ZWYKŁEGO TYPU Z MIEKKIEJ FROTKI

Ja słyszałam ze jest przydatne. Nie jest to duży wydatek, a pewnie ułatwia życie.

Ja jestem zadowolona z moich dwóch ręczniczków z kapturkiem, mimo, że Martynka ma już 16 miesięcy i 91 cm wzrostu, nadal z nich korzystamy :)

Gość andzia675
nie kupuj, ja kupiłam okrycie kapielowe wydawało mi sie potrzeebne ale niestety, wydałam kupe kasy a i tak kupiłam recznik, który byl w cenie okrycia kapielowego i o wiele wiekszy i grubszy lepiej wsiaka wode i malej tez jest na pewno cieplej szczerze ci radze nie kupuj, ja zamówiłam przez internet zaplaciłam 36 złotych bez przesyłki, okrycie okazało sie takim cienkim flaczkiem wcale go nie uzywam

Gość aśka72
Dla mnie to była zupełnie zbędna rzecz. Zwykłe ręczniki wystarczają.

Ja też mam dwa i jestem zadowolona :) Myślę jednak, że nie są one niezbędne.

Jest to bardzo wygodne, bo można wygodnie należyc dziecku kapturek na mokre włoski.

Nam sie przydawalo do okolo 3 miesiaca - teraz Michas juz z niego \"wyrosl\" i sprawdza sie po prostu wiekszy recznik, bo juz nie da sie Mlodego zawinac w okrycie.

myśłę, że starczą 2-3 duże ręczniki. Jak maluch podrośnie, to nadal będzie mógł z nich korzystać, bo z ręczników z kapturem potem nie ma wielkiego pożytku...wiem, bo mam i ręcznik z kapturem i zwykłe i teraz, jak Pyza ma 16miesięcy, są lepsze...