Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziak____

macie jakiś pomysł?

Polecane posty

Gość madziak____

spotykałam sie jakiś miesiac temu z super facetem ,przez moje idiotyczne gierki, "ciagły brak czasu" ,i głupie pomysły już sie nie spotykamy.... a ostatnio strasznie za Nim tesknie..(szkoda ze dopiero teraz)... On chciał sie spotykac nawet w ten piątek .....ale ja nie mogłam byłam w innym miesicie,dziś wysłał mi słodziutkiego mmska,a ja nawet mi nie odpisałam bo nie mam nic na karcie;/ i wiem że jak bym tak bardzo bardzo chciała to bym mogła sie i z nim spotkac i odpisac choć: dziekuję ....no ale nie zrobiłam tego;( a On juz chyba powoli daje sobie spokój ,nie odzywa się juz na gg ,nie dzwoni...wiem ze jesli chce go odzyskac musze cos zrobic......tylko co?:( bo zazwyczaj nie miałam takich problemów bo nie musze" zdobywać".... macie jakiś pomysł?:(

Gość madziak____
?pliska....

Gość napisz do niego..
pzreciez to takie proste..najlepije odezwij sie pierwsza do niego..napisz np co u niego slychac?co porabia itp..?sama tez mozesz zaproponowac zbyscie sie gdziees spotkali..ale najlepije poprostu sie do niego odezwij..PIERWSZA!!!!!!i to jak najszybciej:))

Gość madziak__
no niby masz racje,ale chodzi o to że esy są takie mało wymowne... i nie chce by odebrał to jako tandetna próbe nawiazania kontaktu:P:)

Gość ZADZWON
TO ZADZWON...POGDAJ Z NIM ZAPYTAJ CO SLYCHAC....A PROPOZYCJA SPOTKJANIA NAPEWNO WYNIKNIE SAMA....UWIERZ ZE JESLI MU ZALEZY TO UCIESZY SIE NAWET Z GLUPIEGO SMSA TYM BARDZIEJ ZE MU NIE ODPISYWALAS..