Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki kolorek dla mnie

jasna cera, zielone oczy, cieeemna oprawa oczu

Polecane posty

prawie czarne brwi...i jaki by tu pasowal kolor wlosow?? wszyscy mi mowia ze najlepszy jest ten ktory teraz mam - ciemny braz , bo ladnie kontrastuje z cera i w ogole mi pasuje wlosy mam lekko krecone, takie falowane (mam cere jasna ale taka o zlotawym odcieniu), a ja bym sie chciala skusic na jakis balejaz, ale nigdy nie mialam , moj naturalny kolor wlosow to taki ciemny szatyn, ale wygladam w nim okropnie, myslicie ze pasuje mi ciemny kolor wlosow??

up

Gość libra22
Ja uważam,ze skoro masz ciemna oprawę oczu to ciemne włosy na pewno do Ciebie pasują.Jeśli jednak chcesz je rozjaśnić to zrób to stopniow,żeby róznica nie była od razu radykalna.Ja zrobiłam ten błąd i teraz ciężko mi "wyjść" z koloru,który teraz mi się nie podoba :( Możesz zrobić jasne pasemka,ale nie od razu jakieś tam żółte. Pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup
upup:)

Gość MAGDAAALENKA
ja mam zielone oczy, strasznie ciemne brwi i rzesy a cera jasniutka. Tez kombinowalam z kolorami wloaso- baleyage,blond,braz ale najlepiej mi pasuje taki zloty braz :) do tego troszke chodze na solarium zeby opalic buzke, bo moja cera to naprawde jasna jak maka jest. ah i te okropnie te czarne brwi :(

Gość zmęczona
ja bym poszła w miedź zresztą wkrótce pójdę :]

Gość esyfloresy
a ja mam zielone oczy, jasną cerę, naturalnie czarne brwi i rzęsy i włosy w kolorze dość jasnego miodowego blondu, też naturalne.