Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a n i e l k a

pielęgnacja zniszczonych rąk

Polecane posty

Gość a n i e l k a

mam bardzo zniszczone ręce. poszukuję awełnianych rękawiczek, abym mogła na noc nakładać grube warstwy kremów, maści i mazideł - żeby się lepiej wchłaniały i dłużej przebywały na rękach. gdzie można dostać takie rękawiczki? ile mogą kosztować?

Na pewno kupisz w kazdej lepszej wiekszej drogerii.A jesli nie to byc moze w aptece!

Gość po co kupowac
ja nakladam krem i zaklaam zwykle rekawiczki, ewentualnie moga byc bawelniane skarpetki

Gość a n i e l k a
dzięki. w aptece juz pytałam, nie mają :(

Gość KAROLCIA29...
KUP SOBIE KREM WIŚNIOWY DO RĄK GARNIERA.REWELACJA JAKICH MAŁO!!!!!!!!!!!!!!

Gość oliwka z oliwek jest dobra
mocz łapki w podgrzanej oliwce z oliwek. Przez 15 min minimum.

Gość tereskaaaaaaa
bawełniane rękawiczki sa super, nie wiem, gdzie teraz można kupić, mnie załatwia przyjaciółka ,kupuje w jakies hurtowni.Wszelkie kremy i oliwka tak, ale wszystko wchłania się cudnie po włozeniu rękawiczek. Stara metoda wciaz skuteczna.

Gość lilijkaaa
bawełniane białe cienkie rękawiczki znajdziesz w sklepach dla fotografików:)

Przed nałożeniem kremu i zwykłych bawełnianych skarpetek, jak radza dziewczyny, zrób peeling. złuszczysz zrogowaciałą skórę i wiecej preparatu wniknie głebiej w skórę rąk:) Pozdrawiam

Gość kmwb
bawełniane rękawiczki kupisz w sklepach z BHP artykułam pozarniczymi i takimi innymi dziwnymi rzeczami....zalezy od długości ale w granicach 1,5- 1,8 od pary..przynajmniej w warszawie. Produkuje je też firma SUPRON bodajże i mają sklep firmowy....mozesz spróbować znaleźć ich strone w internecie.

Gość dorciaaaao
wydaje mi się ze widziałam takie w promocji z jakimś kremem do rąk chyba Kamil ale moż się mylę. Skoro to taka rewelacja to chyba sama sobie kupię..

Gość a jak zrobic
ten peeling rąk?

wziąć peeling i potrzeć nim dłonie? :D nie używałaś nigdy peelingu, np. do twarzy czy do ciała?

Gość hejjjjjjjjjjjj
wystarczy zwykly krem nivea. Zrobic peelnig zeby zetrzec stary naskorek, nalozyc duzo kremu, gruba warstwe i nalozyc nawet zwykle rekawiczki. teaz jest efekt jak tak robie

Gość gość
jakis zabieg w spa? mysle,ze takie profesjonalne rzeczy bardziej pomoga, tez mialam problem z sucha skora, a reekawiczki tez nie pomagaly... po prostu musisz isc na jakis zabieg, ja moge ze swojej strony polecic te spa www.dayspa.bielsko.pl/8-oferta/12-pielegnacja-dloni.html korzystam czasami i jestem zadowolona:)

Gość lideczkaq
Zwykłe bawełniane rękawiczki ochronne kupisz w sklepie z artykułami BHP http://hfcd.pl/ kosztują parę groszy.

Gość gość
Jezeli lubicie zapach lilii i bzu to polecam zabieg ekstremalnie wygładzający dłonie z lilią i bzem: www.beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/zabieg-na-dlonie/

Gość gość
Pielęgnacja dłoni to dla mnie ważny temat - jeśli tego nie pilnuję stają się przesuszone, zwłaszcza zimą, dlatego kluczem do sukcesu jest regularność. Próbowałam prawie wszystkich kosmetyków drogeryjnych ale tylko seria profesjonalna z Farmony przyniosła oczekiwane efekty http://farmonaprofessional.pl/procedury-zabiegowe/zabiegi-na-dlonie-stopy/

Gość gość
bawełniane znajdziesz w większych sklepach, trzeba też dobrać skuteczny krem nawilżający do rąk, mnie na wysuszone dłonie bardzo pomógł krem firmy http://scananida.com.pl/