Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

mam slomiany zapal...jak wrocilam z chorawcji to udawalo mi sie to przez....3dni ale ....ZAWAZYL ze sie staram...glownie to ja mam z tym problem on tez ale mniej... wtedy potrzebowalam tyg na wodze zeby sobie cos uswiadomic ale ie wyobrazam sobie zebym to musiala robic jezcze raztzn \"odpoczac\" na tydz szczegolni teraz jak za 2tyg zwozimy zecy do jednego mieszkania/.... masz gg juz moje??/

hej myszki!!! u mnie troszke lepiej, glowa przestala bolec ale za to w nocy malo spalam, boli mnie cala prawa strona plecow, chyba od tego wiercenia sie w nocy,buuuuuuuuuuuuuuuuu przewalone byc kobieta czasami:P zjadlam wlasnie obiadek i ide sie zraz kapac bo na 16 mamy msze dozynkowa:classic_cool: a potem festyn :) pojawie sie jeszcze potem bo pracuje dzisiaj od 21 do oporu:P moze jacys przystijniacy zjada dzisiaj na festyn:D poczytam was sobie potem bo widze ze tu powazne dyskusje o pigulach dalej, no nic buuziam was👄

hehehe rumianek skwitowal: rozmowy o pigulach:P milego dia rumianeczku jak tylko bedziesz wolna to wpadaj ja pewno bede tu caly dzien mimo ze pogoda cudna to niktm nie nie wyciaga z domku...:(nikt mnie nie lubi:classic_cool:

Anussska my Cię uwielbiamy:D Rumianku to dzisiaj masz mała imprezę:) Super:) Heh ja nie znalazłam środka na kłotnie no i wyszło jak wyszło...ale Tobie Anusssko na pewno wyjdzie myślę, ze jak będziecie razem mieszkać to nauczycie się pewnych kompromisow i zobaczysz będzie dobrze:) A Tobie Bombuś zazdroszczę tego, ze tak sie fajnie dogadujecie Ty i Twoj Ukochany:)

ech no tak jak ja przyszłam to żadnej nie ma:P ;) No nic w takim razie miłego dnia:D

eh Nalus takie zycie... moze tak mialo byc zeby bylo inaczej/ktos inny??ja wierze w to ze zycie z nasza pomoce uklada sietak jak ma byc i tak jak dla nas bedzie najlepeiej:) ide sprzatac :)

Witam wszystkie kochane moje kobitki...;) wpadlam tylko na chwilke sie przywitac, bo szykuje sie....jedziemy z Piotrkiem na dzien piwa do Wroclawia..:D A wrocilam dopiero od babuni:d Milego weekendu!!!! Kochane ale sie rozpisalyscie od wczoraj, ale kazdej jutro odpisze..;P Buziaczki❤️ 👄 🌼

matko boska gorzej wam kobiety?9 godzijn mnie nie bylo i prawie nowa strona rozmowy o pigulachh...dalej...generalnie jestem za ale zarowno przeciw:-P jestem za jesli odpowiednio dobierze sie piguly tzn wpierw zrobi badania i bedzie sie je powtarzac co pol rpoku proby watrobowe badania krwi moczy i oczywiscie wymazy jak sie z poczatku zle czujecie na tabletkach zmieniac na inne i robic co jakis czas przerwy tak jak j teraz robie nic sie nie powinno stac to sa naprawde skrajne przypadki zona mojego kuzyna brl jak byla nastolatka juz od 18-21 roku zycia i teraz ma 30 lat dwie dziewczynki i jest ok Anusko wlasnie cos slyszalam i czytalam na gg po statusie ze sie przeprowadzasz ale fajnie takie miodowe dni bedziesz miala wspolne sprzatnie gotowanie...zeby to sie tylko nie przerodzilo w rutyne tego jednegio Ci zycze kochabie Giga dziemi za mile slowka wogole wszytstkie jestescie kochane Giga o chlopa sie nie mrtw ma byc marynarz musi sie zachartwoac to ty masz byc ta delikatna i noszona na rekach a co1!:-P bylam na zakupach kupilam sobie wysokie zamszowe buty na plaskiej podeszwie ualo mi sie nie moglam nigdzie trafic na takie co by pasowaly przez ten balet mialam kiedys strasznie duze miesnie w lydkach ktore teraz zamieniely sie na flakiniestety i nigdy nie moglam sie dopic ale udalo sie!bylam tez w szmateksach i kupilam sobie sfeterek i buzeczke ojojo jakjie slodkie to ostatnie z rozszerzanymi rekawami biala w niebieskie kwiatki cudo pieniedzy za to coraz mniej a musze oszczedzac bo chce jechac za kilka tygodni do londynu na weekend z sasiadem i znajomymi a co mi sie tez cos od zycia nelezy!

Tak miłego picia piwa:) Ech wiecie co własnie się przejrzałam w lustrze i wyglądam jak mały prosiaczek:( Od dzisiaj zaczynam diete i porządne ćwiczenia:) Trzeba coś z tym zrobić:) Za dużo sie jadło w te wakacje:P Anusssko no tak wyszło ale trudno skończyło się a życie toczy sie dalej pozostaje mi wierzyć, że jeszcze spotkam tego jednego cudownego:) Miłego wieczoru ja idę na T Love:)

wrocilam od babci bogatsza o 25 zl :D jutro jade sprzatac piec pokoii przespalam prawie caly dzien po wczorajszej nocy kidy nie moglam spac i wypilam pol butelki wina bo mi sie zrobilo jakos smutno a wino zostalo po ostatniej wizycie mojej kumpeli... widzicie u mnie nie ma mowy o kalendarzyku bo moj okres trudno przewidziec a zreszta ginekolog mi powiedziala ze kalendarzyk sie sprawdza zazwyczaj po urodzeniu dziedzka kiedy kobiecie rguluja sie hormony i powiedziala mi ze kobiety w wieku 20 lat sa chodzaca BOMBA owalucyjna :) w kazdej chwili moze dojsc do uwolnienia jajeczka i kalendarzyk nic nie pomoze pozniej o tym czytalam oczywiscie jesli dziewczyna ma super regularny okres ryzyko jest mniejsze ale ja do takich nie naleze nie pisze ze piguly sa super rewelacyjne napewno maja minusy ale apewniaja mi spokoj i radosc z tego co najpiekniejsze a na dzidziusia przyjdzie czas :) 🌻anussska przepraszam jesli cie urazilam ale termometr mi sie zawsze kojarzyl z choroba i z tym ze mama na sile wciskala mi go pod pache :) a co do witka bombastyczna ma racje anussska jak juz cos bedziesz miala do niego lepiej go przytul pamietaj zaczynacie nowe zycie razem ja tez ci strasznie pozytywnie zazdreoszcze i nie zepsujcie tego jakimis pierdolami bo jak przyjda kiedys ciezsze chwile zauwazycie ze wszystko inne sie njie liczy tylko wy. wiem co pisze. my z miskiem teraz przezywam najtrudniejszy okres (kolejnu) i nie chodzi tylko o jego czy moja szkole ale za kazdym razem jak sie spotykamy robimy wszystko zeby to spotkanie bylo wyjatkowe nie klocimy sie bo nie chcemy psuc tych chyba tak naprawde ostatnich chwil razem ... sprawdzcie aby wasze spotkania tez tak wygladaly pelne smiechu lez ze szczescia i bliskosci 🌻nalcia kurcze uwielbiam koncerty t love pamietam jak na juwenaliach odbyl sie jeden w koszlinie a muniek ze sceny darl sie ze giertych jest do dupy kurwa mac :) ty maly prosiaczek haha przestan a ja jestem tlusty baran jesli ty maly prosiaczek:D 🌻bombastyczna co ty piszezsz jakie 30 lat brania tablet przeciez chcesz miec dzieci a po tych twoich upragnionych bobasach wachlarz zabezpieczen sie zwieksza wiec wizjia przez 30 lat BRANIA PIGUL jest nierealna...ciesze sie ze walczycie z miskiem bo zaslugujecie na szczescie i wierze ze do jasnej cholery wszystko sie ulozy...milego pobytu w stolicy ja bylam tam dwa razy raz w wieku 6 lat w lunaparku i jak mialam 8 lat w zoo bylo super:D 🌻rumianku ciesze sie ze juz ci lepiej❤️ ja tez przezywam katusze z tym pojebanym okresem kobieta byc eh...:)powodzenia na festynie zycze duuuuuzo przystojniakow 🌻anielka powodzenia na dniu piwa mala :) 🌻kig tak bede miala super slub z marynarzami jak do niego dojdzie wszystkie was zaprosze bo marynarze zazwyczaj sa przystojni:P fajne buty a co to za weekend z sasiadem i znajomymi:)) i wogole jak sie toczy z tym sasiadem:) jutro jade sprzatac te cholerne pokoje misiek moglby juz zadzwonic dzwoni codziennie teraz jeszcze bardziej naprawde mamy poczucie ze sie konczy ... ale nie my razem nasze dusze juz sa zlaczone na zawsze to wiem:) ale ten lek przed niewidzeniem jest przerazajacy...ajwyzej bede miala stos kartek z nadmorskich krain a on kazda babe w innym porcie wrrrrrrrrrrrrrrr grgrgrgrgr nie ta wizja ciagle mnie przesladuje wrrrrr jak sobie pomysle ze inna baba by go mogla dotykac wrrrrrrr nie no koncze bo sie nakrecam...:) buzi

gabi sama sie nakrecasz głuptasie!!twoj misiek z inna baba ??klupnij sie w ten pkrecony lepeka nie poczulam sie urazona :P kigus no widzisz powiem ci ze teraz znow sie przekonje do tablet... gigus a wiesz nie chodzilo mi o kalendarzyk ale o mierzenie tempki i wtedy wiesz kiedy masz owulacje wiec nic nie liczysz:) to wykorzystanie npru czyli naturalnych metod planowania rodziny a kalendarzyk keidys byl coprawda stosowany ale to...sredniowiecze;)

Kig Ty zamotańcu :) I przestańcie przekonywać do tych pigułek bo w końcu sama zacznę brać :P Anielico milusiego weekenda :D Giga.. plisssss.. nie dobijaj się dziewczyno. Co to za pierdołowate myśli przychodzą Ci do głowy?? Nieładnie :D Anusssssssska ❤️ :D A dziś u mnie jest Markowska a ja się właśnie dowiedziałam jak siostra (cioteczna) dzwoniła do mnie z koncertu i pytała czy jestem :P Cała ja :classic_cool:

kochane dla mnie tn kalendarzyk to jakis kosmos kiedys jakas madra kobieta skwitowala ze 60%polakow pochodzi z kalendarzyka wiec nie wiem czy warto byc w tych procentach Bombko Giga ma racje nie panikuj kobieto jakie 30 lat|?ja tu widze w angli ze po urodzeniu dziecka bardzoi popularne sa spirale kobiety zakladaja wsadzaja zamieniaka itd a co z zastrzykami>? z jednej strony slyszalam ze zastrzyk antykoncepcyjny depo privera to mozna dopiero po dzieciach a z tego co widze to w prychodni ciagle nastolatki przylaza na ten zastrzyk i juz sama nie wiem chyba spytam doktorka O Gaba fajnbiue wesele sie szykuje nad morzem jak romantycznie...sasiad zyje sama ni wiem co o tym mylec chociaz my6sle duzo...matko boska jaki on jest przydki tak na marginesie zazwyczaj hindusi sa ladni a on...tzn on tez jest alenie az tak do tego mojego wzrostu albo niewiele wyzszy masakra zreszta co ja za pierdolky pisze gdybym naprawde zwaracala uwage na wyglad to biedny kot (190 cm dluguie nieproporcjonalne nogi garb kazdy klak w inna strone wielki nochal) hi hi

bombastyczna powiedziała co wiedziala nic dodac nic ujac:D ja nie wiem o co chodzi glebokie przemyslenia jak chdy byk szczell;) masz kasiu b 😘

upsss przegapilam stronke 141...hihihihih bombezko ty sie na mnie nie gniewaj kig jestes fantastyczna :) usmialam sie z tyc klakow kota:) moj sie wczraj chcial umyc plynem do higieny intymnej:P hehehe ale sie umsialam ale w zastrzyki sie nie pakuj:) oki ide odkurzac :classic_cool: bo od rana mialam to zrobic mail do was wszytkich poszedl

jak to plynem do higieny intymnej ????????????????????????????????????? łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ano mam urodziny ostatnie godziny bycia nstolatka...

nie wiedzial co to jest ale zapytal czy tym moze:) bo tam sa hiszpanskie napisty i se stoi takie do mycia to se cial wziasc:D phi fajny byl:)

Kiguś.... Pragnę złożyć Ci życzonka już dziś bo jutro będę nieobecna (usprawiedliwienie pisałam :P ) Więc.. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.. żebyś mądrze i słusznie podejmowała wszystkie życiowe decyzje.. i co do Kotka.. i sąsiada.. ;) i żeby wszystko Ci się wyprostowało.. szczególnie sprawy rodzinne.. ŻEBYŚ PO PROSTU BYŁA SZCZĘŚLIWA :D z GIGA buziolem 👄 od mnie 👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Anussska pisała o płynie do hig intymnej :) a mój się przeraził jak wyciągnął husteczki do hig intymnej z mojej torebki i chciał użyć do noska :P

dobra wizjia staje sie realna dzwonil do mnie ze w srode jedzie podpisac kontrakt na 5 lat. przez piec lat bedzie plywal 4 miesiace potem 2 miesiace na ladzie czyli w gdyni w szkole potem 4 na morzu i tak w kolko eh... leca mi teraz lzy jade w poniedzialek do niego na dwa dni to juz koniec...koniec... trzeba sie pozegna na 5 lat i potem moze sprobowac moze to dobrze zajme sie swoim zyciem poukladam wszystko te pol roku z nim bylo najbardziej intensywne w moim zyciu nauczylam sie mowic \"my\" teraz trzeba bedzie mowic\"ja\" o boze.... CZEMY MOJE ZYCIE WYGLADA JAK JAKAS DURNA TELENOWELA 😭

dobrze ze was mam teraz bede mogla przez 5 lat plakac na tym forum ....ZE MOJE ZYCIE TO DURNA TELENOWELA od dziecinstwa mowilam ze nie chce meza marynarza A TU PROSZE KURWA KURWA KURWA

znowu zostane sama wszystko sama bede musiala robic przedzierac sie przez ten trudny rok rodzice wyjezdzaja do angli na pol roku wrrrrrrrrrrr myslalam ze bede miala w misku oparcie a tu dupa boje sie

trudno DUPA TRZEBA SIE WZIAC DO ROBOTy anie uzalac KONIEC Z TYM JESTEM TWARDA I SILNA dobrze niech plynie i niech KURWA MAC ZR)OZUMIE ze bezemnie nie moze ZYC 😭 ok juz nie rycze jestem sama taki los.....ale za to twarda i dajaca sobie rade w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki ze sie wyplakalam tu ❤️

dzieki dziewczonka ze jestescie ide spac by ukoic sie snem k...a (postanowilam juz nie klnac) chcialabym przespac te 5 lat zwinac sie w klebek i przespac ...powinnam sie cieszyc to dzieki mnie skonczyl szkole to dzieki mnie dostal sie na studia to tylko dzieki milosci do mnie powtarza mi to co rusz zmienil sie i nie jest juz zapijaczonym gowniarzem tylko mezczyzna ktorego zazdroszcza mi wszystkie kolezanki ...powinnam sie cieszyc...i sie ciesze ale przez lzy...dobranoc dziewczynki wielkie buzi❤️